reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Koalka senne w pierwszym trymestrze, dużo cierpi na bezsenność.
Byliśmy na spacerze i myślałam że przysne na drzemce młodego ale nic, zero... hardcor jestem :D
Zazdroszczę brwi ♡ js mam nie dość ze jasne to rzadziutkie
No no to musi być dobry krupniczek :)
Kejti no szok . Kończymy majtki z dady. Mmm nie rób smaka plackami[emoji14]
Milia najgorsze takie przymusowe wstawanie, wtedy tak się nie chce ze oj :)
Maleducada tak przebralam pomimo ze nie był mocno nasikany ale chciałam pospac i nie budzic się i 7 tym bardziej ze poszedł spać ok 24
Ogólnie jeden wystarczy
Linka też słyszałam o tej odżywce tylko nie pamiętam dokładnej nazwy, ale nie wolno używać w ciąży niestety ani przy kp.
Ale super z tymi warsztatami :)
O ja cie :/ przerabane z tą dną. Moja babcia ma
Mama czwórki no nie...krew jeszcze
Majdaczek wstydzioszek ♡
Nininka witaj i napisz coś o sobie
Aob napisz kochana jak z niuniem po szczepieniu

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no więc tak mam 23 lata , ciąża była dla mnie zaskoczeniem teraz już nie wyobrażam sobie żeby mojego maluszka miało nie być , zakochałam sie w tym ciałku jak zobaczyłam na 2 USG ;p ogólnie ciążę znosze bardzo dobrze , od początku zero objawów, zaczynam 14 tydzień , jestem z Warszawy ;p

kurde miałam jechać na szybką kawę do żony kuzyna bo zapraszała a zesiedziałam tam 4 godziny :D

Nininka witaj i gratulacje :)

Linka fajna sprawa te warsztaty ale ja bym nie miała z kim jechać do krk a sama nie pojadę nawet mój by mnie nie puścił

ja dziś na obiad kupiłam pomysł na kurczaka w papryce i ziołach i już moje pałeczki zaraz będą :p
zamówiłam sobie legginsy na allegro ciekawe kiedy i jakie jakościowo przyjdą bo tanie były niżej chwale się zdjęciami :D dokładnie te co na zdjęciach nawet w tych kolorach :D

Załączniki

• lll.jpg
    lll.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 76
  • llll.jpg
    llll.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 81
  • lllll.jpg
    lllll.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 73
Gaga ja się zapisałam a teraz główkę jak jechać :) mój leży bo noga i problem z maluchem a potem chłopców z przedszkola odebrać oj nieprzemyślane to było z mojej strony bardzo :( a tak bym chciała jechac

Linka super z warsztatami sie udalo i az mi szkoda ze juz nie mieszkam na Pomorzu bo bym do Gdanska podjechala jakby sie udalo :) a z mezem... troche lipa.. ja kazdego dnia ucze sie cierpliwosci.. moj tez nie lubi chodzic do lekarzy a przy cukrzycy conajmniej raz w mies.. czesto chodze za niego ja..

Dzis ucze sie tez cierpliwosci do synka :) tak ja myslalam to cale szczepienie rozwali mi caly dzien :/
Niko rano spal tylko 45min iiii o 18 padl... wstal po kilku min i teraz bawi sie w najlepsze... plus ze bawi sie sam ale ciekawe do ktorej..

A ogolnie poki co jest dobrze.. nic sie nie dzieje szczegolnego i oby tak zostalo!

Ja dzis przypadkowo wlaczylam program Rosyjskie noworodki i w pierwszej chwili myslalam ze beda mowic cos o dzieciach a tu porody byly! Allllez mnie bolalo hahah :) wole rodzic niz patrzec z boku :)

Niuniunia witaj

Milagros ciaza i slub w pakiecie a w dodatku upierdliwi sasiedzi to musi byc straszne :/ nic mi nie zostaje jak wspolczuc :/

Edit.

Gaga fajne te leginsy :)

Aob umie tez nie śpią sytuacja kryzysowa jest maluch pluszaka zgubił ukochanego którym jest kucyk pony..
o nie przepraszam po kryzysie przypomniał sobie gdzie schował i wyciągnął z piekarnika :) idę ich polorzyc

reklama
Linka uwielbiam takie kryzysy haha :) moj tez ma dziwne zabawy a pozniej szuka misia lub smoka :)

Gaga dasz znac jak przyjda.. choc ja chyba kupie zwykle jak w poprzedniej ciazy.. wytrzymaly az do niedawna hehe :)

Moj maly padl ufff.. ale zeby nie bylo kolorowo zaraz jeszcze pobawie sie w kprepetytorke z matmy :/

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry