Jest 10 świeczek na peqno. Mimo, iż liczyłam przy wkladaniu poszłam sprawdzić raz jeszcze na zdjęciu. Tam po prawej jedna nachodzina druga i wygląda jak 9.
Majdaczek od zatwardzenia możesz tak mieć, żyłka może peknac skoro się meczysz. Suszone śliwki super, zalej je też na noc woda i z ranacwypij. Mi nie pomagają te marchewki czy jabluszka, nawet kawa z mlekiem na które mam uczulenie ake syrop lactulose. Rewelacja. Jednak pamiętam, że Keejti nie pomógł.
Aob spisała się babeczka, cuesze się ze bez problemów będzie wizyta!
Emka niestety nie wiem, z jednej strony wydaje się że można w koncu to nic strasznego ale nie znam się..
Maluszka czuje słabo i rzadko, zawsze na dole..
Joasia to kiepsko.. A jakbyś malutka kawkę wypijala? Czy to nic nie pomoże?
Koalka chyba mamy trochę wspólnego :-)
Ta kulka to nie przepuklina ani zastój w jelitach ale chyba coś w nich, poobserwuje. Za tydzień lekarka to wypytam jak nie przejdzie.
Netta.. Tez mieliśmy się brać za to ale ta przeprowadzka wisi nad nami Grr.. A sióstr dużo masz?
Z wymiotami to jak Maleducada pisze, mogą trwać do pirodu. Z córką tak miałam..dzień w dzień..
Pogoda do niczego. Enerwuje się.. Wiedziałam, że tak będzie.. Idę niby tylko na podgląd ku radości etc a serce od rana wali jak szalone i juz myślę czym się zająć by zlecialo..