reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nieodniose sie do wszystkiego wymiotuje dzis jak szewc ...

Mam pytanie moze któraś jest fryzjerka :) albo sie zna chodzi mi o to czy e ciazy mozna robić keratyninowe prostowanie włosów ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Majdaczel podpinam sie pod to co Koalka napisala.. sprawdzic trzeba.. trzymam kciuki za Was :*

Emka oj wspolczuje wymiotow :/ z wlosami nie pomoge..

Pani sekretarka sie postarala i wypis juz na mnie czeka :)

Hejo[emoji4]

U Was reż taka ponura pogoda?

Wiklinka, głową do góry. Już nie długo będziecie razem. Masz wsparcie w rodzinie i ani się nie obejrzysz jak minie ten czas i będziecie razem we Włoszech. Powodzenia &&&&

Majdaczek, może to przez te zaparcia? Jeśli to juz trwa kilka dni to organizm jest słaby i stąd ta krew. Mnie kiedyś po tygodniu zaparc puściła się krew z nosa bo już taka osłabiona byłam. A jak się denerwujesz to może faktycznie podejdź na Ip.

Koalka jutro kończę 13. Wtedy w piątek to wiem, że przegiełam ze sprzątaniem, dzwigałam też. Ale dzisiaj wstałam z łóżka i poszłam do toalety. Nie wiem czy to zatwardzenie miało jakiś związek. Napiszę wprost Ja po prostu, żeby się opróżnić muszę się nieżle namęczyć. Może to też miało na to wpływ. Za chwilę wchodzę i się dowiem. Ale się boję!

Emka skąd wymioty? Czas siedzenia nad kibelkiem powinien minąć po 13 tyg. Współczuję.

Karola1507 u mnie pogoda lepsza niz wczoraj troszkę slonka 15 stopni lepsze to niż wczorajsze 6. Mieszkam na Mazurach tu zawsze ciagnie od jezior chłodem.

Majdaczek14 wkońcu Szpital czy twój ginekolog? Trzymam kciukasy.
Radzę ci spróbuj jeść jabuszka, gotowaną marchewke to ponoć pomaga na kupkę. Nawet bratowa jak dziecko miało problemy z kupą a karmiła piersią zaczęła jesc gruszki jabłka gotowana marchewke i maluch dawał takie niespodzianki w pieluchach że trzeba było czasem myć aż plecki jak z kilku dni poleciało.

Majdaczek jesteś pewna skąd krwawienie? Może to hemoroidy skoro masz zatwardzenia?

Emka ja chciałam zrobić i mi dziewczyna która się tym zajmuje napisała że nie wolno.

Karola oj tak,pogoda paskudna.

Koalka z tymi wymiotami to wcale nie reguła że po I trym mijają. W tamtej ciąży do samego końca się męczyłam.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest 10 świeczek na peqno. Mimo, iż liczyłam przy wkladaniu poszłam sprawdzić raz jeszcze na zdjęciu. Tam po prawej jedna nachodzina druga i wygląda jak 9.

Majdaczek od zatwardzenia możesz tak mieć, żyłka może peknac skoro się meczysz. Suszone śliwki super, zalej je też na noc woda i z ranacwypij. Mi nie pomagają te marchewki czy jabluszka, nawet kawa z mlekiem na które mam uczulenie ake syrop lactulose. Rewelacja. Jednak pamiętam, że Keejti nie pomógł.

Aob spisała się babeczka, cuesze się ze bez problemów będzie wizyta!

Emka niestety nie wiem, z jednej strony wydaje się że można w koncu to nic strasznego ale nie znam się..
Maluszka czuje słabo i rzadko, zawsze na dole..

Joasia to kiepsko.. A jakbyś malutka kawkę wypijala? Czy to nic nie pomoże?

Koalka chyba mamy trochę wspólnego :-)

Ta kulka to nie przepuklina ani zastój w jelitach ale chyba coś w nich, poobserwuje. Za tydzień lekarka to wypytam jak nie przejdzie.

Netta.. Tez mieliśmy się brać za to ale ta przeprowadzka wisi nad nami Grr.. A sióstr dużo masz?

Z wymiotami to jak Maleducada pisze, mogą trwać do pirodu. Z córką tak miałam..dzień w dzień..

Pogoda do niczego. Enerwuje się.. Wiedziałam, że tak będzie.. Idę niby tylko na podgląd ku radości etc a serce od rana wali jak szalone i juz myślę czym się zająć by zlecialo..

reklama
Aob dobrze ze masz wypis !

Koalka oj byłabym szczęśliwa gdyby sie wtedy skończyło od magicznego 13 tc nie sa codziennie ...

Maleducada dzieki , kurcze bo juz mam tragedie na głowie :)

Ojej nje załamujcie mnie z tym ze to moze nyc cały czas :( najgorsze ze na nic nie mam ochoty i trochę sie zmuszam do jedzenia a jak widac nie wszystko sie przyjmuje najgorzej wlasnienjak mam na cos ochote zjem i potem oddaje :/

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry