reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam, chyba jestem w ciąży :) okres spóźnia sie już 7 dni wykonałam 3 testy ciążowe w odstępie czasowym 48 godz, każdy kolejny test był wyraźniejszy, ale kreski mimo to są słabo różowe. Nie mam tak jak niektóre z Was 2 grubych kresek. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Mam bóle piersi i bardzo boli mnie podbrzusze juz ok 2 tyg czuje się jakbym była w trakcie okresu. Jestem zmęczona, śpiąca. Jak myślicie czy to ciąża? Mam nadzieję, że tak. Proszę o pomoc

reklama
witajcie dziewczyny:-)

Lena jest duze prawdopodobienswto, ze to ciaza :-D ja w pierwszej ciazy mislam praktycznie niewidoczna kreske i to po 15 min, a teraz ta kreska wola do mnie mamo :-)

Ale sie obzarlam.
Emka wydaje mi się, że jak najbardziej Oki. Bardzo ładna beta.
Dana witaj, napisz coś o sobie.
Wzielam węgiel, Oby pomógł.
Joasia dużo przypadków hihi. A Twoja cora jest jeszcze nie odpieluchowana? Bo wspominałaś o smierdzwcych pieluchach :-) co do wizyt, to nie martw się, ja ani usg ani bety. W przyszłym tyg.sie dowiem na kiedy mogę wysepic najwcześniej usg..

Emka bardzo ladny przyrost:)

Lena26, u mnie tez slaba kreseczka byla, jesli chcesz byc spokojniejsza zrob bete, albo do lekarza sie umow:)
Dana84, witamy, napisz cos o sobie:)
Joasia, to widze, ze te blizniaki to nic nowego u Ciebie:)

Witam, chyba jestem w ciąży :) okres spóźnia sie już 7 dni wykonałam 3 testy ciążowe w odstępie czasowym 48 godz, każdy kolejny test był wyraźniejszy, ale kreski mimo to są słabo różowe. Nie mam tak jak niektóre z Was 2 grubych kresek. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Mam bóle piersi i bardzo boli mnie podbrzusze juz ok 2 tyg czuje się jakbym była w trakcie okresu. Jestem zmęczona, śpiąca. Jak myślicie czy to ciąża? Mam nadzieję, że tak. Proszę o pomoc
Witaj :) kreski nie muszą być mega wyraźne :) ważne że są :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Emka sa kalkilatory prxyrostu bety to mozesz tam sprawdzic, ale mysle ze jest ok :-)

Nessi powodzenia na wizycie :-* &&&
ja mimo prysznica zaraz przed wyjsciem do gin zawsze musze tak do toalety, a wtedy mokre chustecxki sa nie zastapione :-)

Dorotka dziekuje juz mniej boli.. :-)

Lilith czyli dolegliwosci pelna para :p zaraz nas tu swoim pozytywnym mysleniem :-D a przynajmniej mnie;-) a ja dzis na obiad robie pstraga po prostu :-)

Dana a jak u Ciebie z przypadlosciami ciazowymi?

Edit.
Ja tez chcialam blizniaki, ale teraz juz wystarczy jedno kochane dzieciatko :-)

reklama
Lena slabiutka kreseczka tez się luczy, gratuluję!
Dana no napisz coś o sobie, ile się staraliscie ile masz lat etc. Choć jeśli nie chcesz nie musisz.
Agulek a gdzie Ty jesteś??

Aob pstrąg?? Jeju. Masz ochotę na ryby? Ja jeszcze przed testem, jak nie wiedziałam objadalam się sledziami i rybami ale po teście przeszło. Zjadlabym taka rybe z ciasta nalesnikowego..z knajpy mniam. Aa i mam karpie jeszcze haha.

Do góry