Witam, chyba jestem w ciąży okres spóźnia sie już 7 dni wykonałam 3 testy ciążowe w odstępie czasowym 48 godz, każdy kolejny test był wyraźniejszy, ale kreski mimo to są słabo różowe. Nie mam tak jak niektóre z Was 2 grubych kresek. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Mam bóle piersi i bardzo boli mnie podbrzusze juz ok 2 tyg czuje się jakbym była w trakcie okresu. Jestem zmęczona, śpiąca. Jak myślicie czy to ciąża? Mam nadzieję, że tak. Proszę o pomoc
reklama
Zobacz załącznik 749943 myślicie ze taki przyrost jest ok czy nie ?
Nawet bardzo ok
aob66
Moderatorka
witajcie dziewczyny:-)
Lena jest duze prawdopodobienswto, ze to ciaza ja w pierwszej ciazy mislam praktycznie niewidoczna kreske i to po 15 min, a teraz ta kreska wola do mnie mamo :-)
Lena jest duze prawdopodobienswto, ze to ciaza ja w pierwszej ciazy mislam praktycznie niewidoczna kreske i to po 15 min, a teraz ta kreska wola do mnie mamo :-)
Ale sie obzarlam.
Emka wydaje mi się, że jak najbardziej Oki. Bardzo ładna beta.
Dana witaj, napisz coś o sobie.
Wzielam węgiel, Oby pomógł.
Joasia dużo przypadków hihi. A Twoja cora jest jeszcze nie odpieluchowana? Bo wspominałaś o smierdzwcych pieluchach :-) co do wizyt, to nie martw się, ja ani usg ani bety. W przyszłym tyg.sie dowiem na kiedy mogę wysepic najwcześniej usg..
Emka wydaje mi się, że jak najbardziej Oki. Bardzo ładna beta.
Dana witaj, napisz coś o sobie.
Wzielam węgiel, Oby pomógł.
Joasia dużo przypadków hihi. A Twoja cora jest jeszcze nie odpieluchowana? Bo wspominałaś o smierdzwcych pieluchach :-) co do wizyt, to nie martw się, ja ani usg ani bety. W przyszłym tyg.sie dowiem na kiedy mogę wysepic najwcześniej usg..
D
Deleted member 158337
Gość
Witaj kreski nie muszą być mega wyraźne ważne że sąWitam, chyba jestem w ciąży okres spóźnia sie już 7 dni wykonałam 3 testy ciążowe w odstępie czasowym 48 godz, każdy kolejny test był wyraźniejszy, ale kreski mimo to są słabo różowe. Nie mam tak jak niektóre z Was 2 grubych kresek. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Mam bóle piersi i bardzo boli mnie podbrzusze juz ok 2 tyg czuje się jakbym była w trakcie okresu. Jestem zmęczona, śpiąca. Jak myślicie czy to ciąża? Mam nadzieję, że tak. Proszę o pomoc
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
aob66
Moderatorka
Emka sa kalkilatory prxyrostu bety to mozesz tam sprawdzic, ale mysle ze jest ok :-)
Nessi powodzenia na wizycie :-* &&&
ja mimo prysznica zaraz przed wyjsciem do gin zawsze musze tak do toalety, a wtedy mokre chustecxki sa nie zastapione :-)
Nessi powodzenia na wizycie :-* &&&
ja mimo prysznica zaraz przed wyjsciem do gin zawsze musze tak do toalety, a wtedy mokre chustecxki sa nie zastapione :-)
aob66
Moderatorka
Dorotka dziekuje juz mniej boli.. :-)
Lilith czyli dolegliwosci pelna para zaraz nas tu swoim pozytywnym mysleniem a przynajmniej mnie;-) a ja dzis na obiad robie pstraga po prostu :-)
Dana a jak u Ciebie z przypadlosciami ciazowymi?
Edit.
Ja tez chcialam blizniaki, ale teraz juz wystarczy jedno kochane dzieciatko :-)
Lilith czyli dolegliwosci pelna para zaraz nas tu swoim pozytywnym mysleniem a przynajmniej mnie;-) a ja dzis na obiad robie pstraga po prostu :-)
Dana a jak u Ciebie z przypadlosciami ciazowymi?
Edit.
Ja tez chcialam blizniaki, ale teraz juz wystarczy jedno kochane dzieciatko :-)
reklama
Lena slabiutka kreseczka tez się luczy, gratuluję!
Dana no napisz coś o sobie, ile się staraliscie ile masz lat etc. Choć jeśli nie chcesz nie musisz.
Agulek a gdzie Ty jesteś??
Aob pstrąg?? Jeju. Masz ochotę na ryby? Ja jeszcze przed testem, jak nie wiedziałam objadalam się sledziami i rybami ale po teście przeszło. Zjadlabym taka rybe z ciasta nalesnikowego..z knajpy mniam. Aa i mam karpie jeszcze haha.
Dana no napisz coś o sobie, ile się staraliscie ile masz lat etc. Choć jeśli nie chcesz nie musisz.
Agulek a gdzie Ty jesteś??
Aob pstrąg?? Jeju. Masz ochotę na ryby? Ja jeszcze przed testem, jak nie wiedziałam objadalam się sledziami i rybami ale po teście przeszło. Zjadlabym taka rybe z ciasta nalesnikowego..z knajpy mniam. Aa i mam karpie jeszcze haha.