reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milia powtórzę to co dziewczyny, cora przeurocza i Ty jrstes przewspaniala mama!!

Aob juz pytalam.. Pisalam.. Martwię się i trzymam mocno kciuki :*

Katerineczka jest super i fajnie mi na wózku leży haha.

Bole mam dzis jeszcze większe, wkurza mnie to bo zas stres. Nie wiem czy od wymeczenia macicy wczoraj czy od przemęczenia ech..

Coś mnie napadlo i opychalam się ogorami zapijajac cola..

reklama
Hej dziewczyny.

Nie mogę spać z nerwów. O 11.30 mam Usg prenatalne w Szpitalu Uniwersyteckim.
Nie muszę chyba pisać jak bardzo jest to dla mnie ważny moment. Dla każdej z nas jest on mega trudny a mnie jak myślę o mojej toksoplazmozie i o tym co się może tam okazać to serce mało z nerwów nie wyskoczy. Staram się być dobrej myśli ale to mega trudne.Chyba na zawał dziś odjadę...
Bardzo Was proszę trzymajcie kciuki.

Milia- podpinam się w 100% do tego co dziewczyny już napisałam. Bardzo dobrze, że malutka ma taką mądrą,świadomą mamę,która walczy razem z nią o jak najlepsze życie dla niej. Córcia jest przeurocza.Śliczny, mały cukiereczek.

Aob-trzymaj się tam kochana ciepło. Na pewno wszystkie tu jesteśmy z Tobą i wysyłamy milion pozytywnych fluidów.
Pamiętam,że Ty już lerzałaś w tej ciąży w szpitalu tylko chyba z omdleniami o ile mnie pamięć nie zawodzi. Nacierpisz się bidulko. Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko dobrze się skończy. Koniecznie pisz jak tylko dasz radę.

No nic to zmykam. Idę farbę narzucić, później dziewczynki do przedszkola, synek i najstatsza córka do szkoły. A ja tu z moim stresem pozostanę. Dobrze że mój ślubny dziś postanowił mi towarzyszyć. Milutkiego dnia wszystkim​

Mama czworki oczywiscie trzymam mocno kciuki&&&! Tak jak piszesz dla kazdej jest to stres, ale dla mam takich jak Ty czyli z powazna choroba albo jak Milia z chorym juz dzieciatkiem to z pewnoscia jest niewyobrazlanie duzy stres... niestety inaczej sie chyba nie da, ale jak masz meza przy sobie to powinno byc latwiej :* czekamy na relacje..
Dziekuje mi pozytywne fluidy tez sie przydadza i ciesze sie, ze moge sie tu Wam wyzalic i poczytac mile slowa.. i tak dobrze pamietasz juz lezalam raz w 8tc po tym jak zemdlalam... teraz myslalam ze poki co mam spokoj i nic zlego dziac sie nie moze no a jednak.. tym bardziej ze ja nawet ani troszke nie krwawilam i nie plamilam w tej ciazy..

Katerineczka nie wien moze i byl krwiaczek... ostatnio usg mialam 1,5tyg temu i bylo czysto i nic nie bylo widac... moze beda dzis wyniki i cos sie wuecej sie dowiem..

Lilith mmmm przycha ogory+cola :) odpoczywaj!

Mama4 trzymam mocno bardzo mocno :)

Milia córeczka śliczna mojej siostry Zuzia tez ma lekko migdałków oczka , byłam u niej wczoraj tak się uśmiałam słodziutki 7 miesięcy juz ma niewiem kiedy minęło a z wyglądu nie dała bym jej 3 miesięcy taka malusia rehabilitanci juz ja wyprowadzili ładnie i rusza się wierci siedzi hi hi a przy tym taka malusia , mówiłam siostrze ze jak jej zacznie chodzić to naslucha się od ludzi ze takie maleńkie dziecko chodzi ;)

Dziewczyny piersi mam strasznie nabrzmiale iwychodzi mi zaschniete mleko , takie białe grudki nie mam zielonego pojęcia czy takim czymś nie pozatykaja mi się kanaliki

Dzień Dobry :)

Milia ale masz uroczą, kochaną i śliczną księżniczkę jeszcze ta spódniczka :* a i Ciebie podziwiam za tyle siły

Aob dobrze że u Ciebie dobrze bo myślałam co tam u Was :*

wstałam wcześniej i się o wiele lepiej czuje niż jak troluje dłużej :D
pisałam Wam wczoraj, że byłam u koleżanki ona była w pl po córkę która skończyła teraz 3 latka a moja siostra ma roczną córeczkę i mi zapakowała dla niej cały bagażnik ubranek myślę, że będzie zadowolona z dostawy ;)
nie wiem czemu ale jak jestem po za domem bez dostępu do internetu to myślę co tu się u Was dzieje :p

Czesc:)
Gaga to uzależnienie :d

Ja 34 normalnie nie noszę spokojnie.

Milia podziwiam Cię za to ile masz siły i jak sobie dajesz radę. Masz uroczą córeczkę.

Aob wszystkie jesteśmy z Tobą. Też od razu pomyślałam o krwiaczku.

Mama czwórki u mnie też dziś wielki dzień ale u Ciebie szczególnie. Trzymam kciuki za pomyslne wyniki.

Mój mały już szaleje zaraz chyba prysznic pranie, może wymyślę co zrobić z włosami bo strach na ulicę wychodzić. Jezu u mnie w mieszkaniu jest tak strasznie gorąco z rana że nie da się wysiedziec

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewuszki
Aob czekamy na wyniki badań!! Daj znac koniecznie co i jak. A plamienie ustało?

Mama czwórki kciuki mocno zaciśnięte!! Bedzie dobrze, zobaczysz!!

Ja starszaki wepchnelam TZ i zaczynam zakuwanie :(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gaga tak wlasnie to uzaleznienie :)

Keejti ja mam okno na wschod to rano jak slonce wstanie goraco i az duszno takze znam ten bol...

Ivi wspolczuje.. mi by sie nie chcialo za nic teraz uczyc. . W taka pogode i w ogole.. powodzenia!

Dalej plamie ale juz mniej.. jutro bedzie wynik wymazu i jak przestane plamic to do domu.. ogolnie przyczyny nie znaja bo moze byc ich duzo np. Stres przemeczenie za duzo noszenia ciezkich rzeczy i tyle...

Aaa i mam wyniki pappa tylko nie wiem jeszcze jak je odczytywac... wydaje mi sie ze jest dobrze :)

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa dla Małgosi i dla mnie :* Tak naprawdę pierwsze tygodnie były bardzo ciężkie psychicznie, a i potem zdarzały się i zdarzają trudne sytuacje, ale mam wspaniałego męża, z którym bardzo się wspieramy i kochamy nasze maleństwo, jest dla nas wielkim szczęściem :)

Aob, czyli nie robili Ci usg w szpitalu, nie widzieli, czy to nie krwiak, czy coś się nie odkleja? Może ktoś z lekarzy na oddziale pomoże Ci zinterpretować Pappa? Kciuki trzymam, żeby plamienie ustało, musisz teraz bardzo uważać na siebie, nie forsować się tak.

Mamo czwórki, wielkie kciuki również za Ciebie&&& W uniwersyteckim sami specjaliści, wszystko dobrze posprawdzają, może trafisz na dr Wiechecia, u którego byłam :)

Ivi, powodzenia w nauce :)

U mnie dziś też cieplutko i pięknie, pranie już wisi, o 12 wychodzimy na wspomaganie, godzinka w jedną stronę, godzinka w drugą to fajny spacer od razu:)

Do góry