reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Milia ja kiedyś czytałam artykuł mamy dziecka z ZD. I również pisała o tych spojrzeniach ludzi. Zdaje sobie sprawę że to bardzo przykre.
Nie powiem ja również patrzę ale bardziej z zachwytu tak samo jak nad każdym innym dzieckiem.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Nie powiem ja również patrzę ale bardziej z zachwytu tak samo jak nad każdym innym dzieckiem.
Priinceseczka
Fanka BB :)
Milia kiedys ludzie wlasnie kryli niepelnosprawnosc. Ludzi niepelnosprawnych przetrzymywali w domach. Na ulicach byly same "idealy". Czasy sie zmienily przynajmniej w mojej miescinie. Sa szkoly dla dzieciakow niepelnosprawnych i pelnosprawnych (klasy integracyjne), poradnie w ktorych odbywaja sie zajecia z dziecmi niepelnosprawnymi. W tamtym tygodniu na basenie widzialam chlopca z ZD. Wszystko zalezy od tego jak rodzice traktuja te przypadlosc.
katerineczka
Witam
Autyzm to nie choroba - to zaburzenie rozwoju
Aob66 jak się czujesz?
Ja trochę nie pisałam bo miałam kiepski początek tygodnia. W poniedziałek dostałam skurczy 1 mocniejszy i dłuższy i kilka słabszych i krótkich. Wczoraj też ze 3 razy. Dziś już spokój. Dzidzia się odzywa wiec staram się nie martwić. No spa i magnez w pogotowiu. Jak się powtorzy ro pójdę do lekarza. Miałam zbyt przeładowany weekend...
Mam zdjęcia navington a, odpisze w odpowiednim watku.
A i Lilith ten cybex cloud jest boski. Bedxie mój
Milagros i Keejti sukienki sliczne
Autyzm to nie choroba - to zaburzenie rozwoju
Aob66 jak się czujesz?
Ja trochę nie pisałam bo miałam kiepski początek tygodnia. W poniedziałek dostałam skurczy 1 mocniejszy i dłuższy i kilka słabszych i krótkich. Wczoraj też ze 3 razy. Dziś już spokój. Dzidzia się odzywa wiec staram się nie martwić. No spa i magnez w pogotowiu. Jak się powtorzy ro pójdę do lekarza. Miałam zbyt przeładowany weekend...
Mam zdjęcia navington a, odpisze w odpowiednim watku.
A i Lilith ten cybex cloud jest boski. Bedxie mój
Milagros i Keejti sukienki sliczne
Katerineczka, uważaj na siebie!
Priinceseczka, nasze nowe ministerstwo edukacji własnie wpadło na pomysł, żeby zlikwidować szkoły integracyjne i żeby wszystkie dzieci niepełnosprawne chodziły do szkół specjalnych...
Milagros, to specjalnie dla Ciebie wstawiam, potem usunę
Priinceseczka, nasze nowe ministerstwo edukacji własnie wpadło na pomysł, żeby zlikwidować szkoły integracyjne i żeby wszystkie dzieci niepełnosprawne chodziły do szkół specjalnych...
Milagros, to specjalnie dla Ciebie wstawiam, potem usunę
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Lilith co Ty masz za cudowny sprzęt? Gdzie można to kupić?
Aob skąd te krwawienie? Zaciskam kciuki żeby wszystko skończyło się pomyślnie!!
Milia podziwiam rodziców dzieci z różnymi chorobami nie tylko ZD. Zastanawiam się czy ja byłabym na tyle silna żeby tak walczyć o sprawność dziecka...
Aob skąd te krwawienie? Zaciskam kciuki żeby wszystko skończyło się pomyślnie!!
Milia podziwiam rodziców dzieci z różnymi chorobami nie tylko ZD. Zastanawiam się czy ja byłabym na tyle silna żeby tak walczyć o sprawność dziecka...
D
Deleted member 158337
Gość
Milia jaka ona jest urocza no boska ksiezniczka a ta spódniczka cudenko
Priinceseczka
Milia- bo w tym rzadzie sami idioci zasiadaja i nie wiedza jak korzystny wplyw maja klasy integracyjne. Mialam praktyki w szkole podstawowej z oddzialami integracyjnymi i dla mnie zdumiewajace bylo to jak rozwijaly sie dzieci niepelnosprawne i pelnosprawne takze. Uczyly sie zachowan spolecznych przede wszystkim! Byly pomocne w stosunku do swoich rowiesnikow i nietraktowaly ich jako gorszych! Wrecz przeciwnie! Dla dzieci pelnosprawnych wyroznieniem bylo to ze moga pomoc takiej Kasi czy Oli.
Zajecia tez odbywaly sie na tej zasadzie ze dzieci z nieplenosprawnoscia mialy swojego auczyciela ktory pracowal z nimi indywidualnie...co nie zaklocalo pracy dzieci pelnosprawnych.
Dla mnie likwidacja tych klas to glupota i tyle. Zamiast sie rozwijac to cofniemy sie do epoki lodowcowej...
P.s cudowna masz te swoja ksiezniczke :-) slodziak jak tralala ♡♡♡♡
Zajecia tez odbywaly sie na tej zasadzie ze dzieci z nieplenosprawnoscia mialy swojego auczyciela ktory pracowal z nimi indywidualnie...co nie zaklocalo pracy dzieci pelnosprawnych.
Dla mnie likwidacja tych klas to glupota i tyle. Zamiast sie rozwijac to cofniemy sie do epoki lodowcowej...
P.s cudowna masz te swoja ksiezniczke :-) slodziak jak tralala ♡♡♡♡
Keejti-93
reklama