reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Priinceseczka z mową u niego też ciężko tzn mówi wszystko tylko nie wyraźnie ja go nie zawsze rozumiem bo rodzice czy rodzeństwo jego bez problemu i on do wszystkich i na wszystkich mówi w osobie męskiej

reklama
Milia ja kiedyś czytałam artykuł mamy dziecka z ZD. I również pisała o tych spojrzeniach ludzi. Zdaje sobie sprawę że to bardzo przykre.
Nie powiem ja również patrzę ale bardziej z zachwytu tak samo jak nad każdym innym dzieckiem. ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milia kiedys ludzie wlasnie kryli niepelnosprawnosc. Ludzi niepelnosprawnych przetrzymywali w domach. Na ulicach byly same "idealy". Czasy sie zmienily przynajmniej w mojej miescinie. Sa szkoly dla dzieciakow niepelnosprawnych i pelnosprawnych (klasy integracyjne), poradnie w ktorych odbywaja sie zajecia z dziecmi niepelnosprawnymi. W tamtym tygodniu na basenie widzialam chlopca z ZD. Wszystko zalezy od tego jak rodzice traktuja te przypadlosc.

Witam :)

Autyzm to nie choroba - to zaburzenie rozwoju

Aob66 jak się czujesz?

Ja trochę nie pisałam bo miałam kiepski początek tygodnia. W poniedziałek dostałam skurczy 1 mocniejszy i dłuższy i kilka słabszych i krótkich. Wczoraj też ze 3 razy. Dziś już spokój. Dzidzia się odzywa wiec staram się nie martwić. No spa i magnez w pogotowiu. Jak się powtorzy ro pójdę do lekarza. Miałam zbyt przeładowany weekend...
Mam zdjęcia navington a, odpisze w odpowiednim watku.

A i Lilith ten cybex cloud jest boski. Bedxie mój :)

Milagros i Keejti sukienki sliczne

Katerineczka, uważaj na siebie!

Priinceseczka, nasze nowe ministerstwo edukacji własnie wpadło na pomysł, żeby zlikwidować szkoły integracyjne i żeby wszystkie dzieci niepełnosprawne chodziły do szkół specjalnych...

Milagros, to specjalnie dla Ciebie wstawiam, potem usunę :)

Lilith co Ty masz za cudowny sprzęt? Gdzie można to kupić?

Aob skąd te krwawienie? Zaciskam kciuki żeby wszystko skończyło się pomyślnie!!

Milia podziwiam rodziców dzieci z różnymi chorobami nie tylko ZD. Zastanawiam się czy ja byłabym na tyle silna żeby tak walczyć o sprawność dziecka...

Milia jaka ona jest urocza :D no boska ksiezniczka :) a ta spódniczka cudenko :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milia- bo w tym rzadzie sami idioci zasiadaja i nie wiedza jak korzystny wplyw maja klasy integracyjne. Mialam praktyki w szkole podstawowej z oddzialami integracyjnymi i dla mnie zdumiewajace bylo to jak rozwijaly sie dzieci niepelnosprawne i pelnosprawne takze. Uczyly sie zachowan spolecznych przede wszystkim! Byly pomocne w stosunku do swoich rowiesnikow i nietraktowaly ich jako gorszych! Wrecz przeciwnie! Dla dzieci pelnosprawnych wyroznieniem bylo to ze moga pomoc takiej Kasi czy Oli.
Zajecia tez odbywaly sie na tej zasadzie ze dzieci z nieplenosprawnoscia mialy swojego auczyciela ktory pracowal z nimi indywidualnie...co nie zaklocalo pracy dzieci pelnosprawnych.
Dla mnie likwidacja tych klas to glupota i tyle. Zamiast sie rozwijac to cofniemy sie do epoki lodowcowej...

P.s cudowna masz te swoja ksiezniczke :-) slodziak jak tralala ♡♡♡♡

reklama
Dzięki dziewczyny :* słodki łobuziak z niej :D

Priinceseczka, no mam nadzieję, że nie dojdzie do tego.

Keejti, jaki brzuch, jak rozmiar 34?? i przestańcie z tą kupą :D

Do góry