reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Z mojej nauki do tej pory to posadziłam 3krzaki borówki i 2 jeżyny, do tego przehakalam jedna grządkę... Nauka przy młodej jest awykonalna, to przynajmniej coś na ogrodzie zrobiłam.. Młodej zaraz robię drugie śniadanie i potem drzemka to ruszę do wkuwania. Strasznie mi sie nie chce:(:(:(

Milia myśmy w ciagu roku wyszli z zaburzeń integracji sensorycznej a teraz cały czas pracujemy nad zachowaniami społecznymi i emocjami. Do tego basen i pianino. I rowery z tata, dla sportu, radości i wytrwałości:) ale jest duzo lepiej, wiec moze moze jednak to nie asperger jak podejrzewam od początku...

Pochwale sie:) od tygodnia odpieluchowuje najmłodsza i są coraz lepsze efekty:):):) coraz cześciej siusiu trafia na trawkę/ nocnik a nie do rajstopek:) ale jeszcze nie wola sama.. Leniuszek z niej nadal...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny, czy któraś ma problem z potówkami? Najpierw wychodziły mi pojedyncze, a teraz mam ich mnóstwo, są wszędzie: na twarzy, szyi, dekolcie, ramionach. Paskudnie to wygląda. Nigdy nie miałam z nimi takiego problemu, czy ciąża może mieć wpływ na tak wielką ich ilość? Jak sobie radzić z tym dziadostwem?

Ivi, to super, że są postępy, dużo robicie i to na pewno nie pójdzie na marne :)
Gratki dla córy!
Uśmiałam się z tej Twojej nauki w ogrodzie, ale na siłę też się nie da, dotlenisz się trochę i potem lepiej będzie wchodziło do głowy :)

Mama czwórki, to jest ogromne przeżycie! Wszystkie o Was dzis myślimy, Twój czas niedługo. Kciuki bardzo mocno zacisniete.
Kaolka ma kolejne podejście :-)
Keejti będzie dobrze choć, tezxswoje się nastresowac musisz.

Ivi no to gratki dla Cory. Z nauką i to w taką pigode.. Nie chciałoby mi się.. Ja w ciazy i tak niemyslaca.

Milia.. Wiadomo, że na początku było ciężko cholernie. Jeszcze jak sama pisalas nie spodziewalas się tego.. Dobrze, że mąż wspuera Was.. Myślę, że już zawsze mogą Ci się zdarzać gorsze dni ale to zupełnie normalne.

Aob jaki masz wynik na pappie??

Olusja ja nie mam i niestety nie poradzę ale w ciazy to chyba wszystko jest możliwe.

Dzięki wszystkim za kciukasy. Poodpisuję później bo na razie nerwówa jest okropna.
Wyjeżdżamy. Modlę się żeby było dobrze.

Mamaczworki, będzie! Trzeba w to wierzyć choć łatwo się mówi.. Ja nadal po swoim panikuje.. Juz zaraz Twoja chwila, czekamy na wiesci.

Zbieram się do dentysty i mlodemu buty na większe wymienić bo coś źle wczoraj wymierzylam grrrr.

Dziewczyny ja was wszystkie podziwiam te których dzieci wymagają więcej uwagi niż "normalnie"

U mnie chandra. Czuję się okropnie, głowa mdłości zero siły,jest mi cholernie słabo, czuję się grubo i brzydko to nie mój tydzień :/

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Siedzę i czekam.Lekarka Próbowała zmierzyć malucha ale tak się wierci że masakra. Kazała mi opróżnić pęcherz i czekać. Przed chwilą wyszła babka cała zaryczana , dosłownie się biedna zanosiła. Zwariuję tu zaraz

Mama czwórki trzymaj sie, wszystko musi być dobrze!!! Oby maluch poszedł spać i dał sie pomierzyć.. Ale dobrze ze taki ruchliwy:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mamo czwórki trzymaj się tam. Będzie dobrze [emoji5] musi być.

Dziewczyny idę dziś na IP właśnie zauważyłam kolejną plamę [emoji53] urwe się z pracy i idę. Tylko pytanie czy jechać do domu po badania które były do tej pory czy prosto do szpitala?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry