reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mialam nie dawać ale co tam, nie śmiać się ze mnie bo słońce i wiatr czochralo i razilo potwornie. P,US mój mały na konikach.

Zaraz mlody do spania i relaks.. Czuje się trochę przeciazona a miał być dzień lenia.. Jutro obiad, sałatka i ciacho do zrobienia do południa ech..

Aaa Zapomnialam, torbiel się wchlonela :-) to chyba czas na sexik bo wprost z nerwow nie pytalam, wszystko ponoć super hmm..

Załączniki

• IMG_20160506_193502.jpg
    IMG_20160506_193502.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_20160506_193349.jpg
    IMG_20160506_193349.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_20160427_180416.jpg
    IMG_20160427_180416.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Linka, Emka,Milagros dziękuję za rady odnośnie żelaza ☺ mój brał actifeol a teraz ferrum i po tym pierwszym jeszcze mu spadło teraz ciut wzrosło. .. na szczęście u nas bez problemów z kupka to chociaż tyle.. musze więcej właśnie piętrach i soczkow, bo w sumie mój pije raczej woda/herbata.. zobaczymy za 1.5 mies po wynikach...

Ivi ale masz talent! Zazdroszczę aż moje dzieci będą biedne bo matka beztalencie

Przepraszam ale już nie pamiętam. . Dziś cały dzień zapiernicxlalam w kuchni bo wymieniliśmy wszystko... teraz mężu lupie stare szafki a ja czekam na niego z zimna warka rade ☺ oczywiście 0% miłego wieczoru

Edit.

Lilith super ze torbiel się wchłonela ☺ mimo wszystko same dobre wieści dziś ☺

Niunia witam ☺

Lilith to twój synuś Dex? Jejku fajnie to zdjęcie na plaży a z tyłu morze?
Trzeba gdzieś rozładować emocje i nerwy, jeśli wszystko wporzadku to przytulaski wskazane:-)
Bardzo dobrze że wcisneli Cie na wtorek trzymam kciuki za pomyślny przebieg wizyty. Ja w czwartek pędze na prenatalne.

Czekam na te badania do czwartku i wtedy reszta rodziny i znajomi dowiedza się o tym że jestem w ciąży. Zresztą najpierw czekałam z wiadomością do usłyszenia serduszka, później jednak bałam się i czekałam na 12 tydzień, teraz jednak odłożyłam to po badaniach prenatalnych.

Właśnie kiepskie, kiedyś jak mlody był w brzuchu starsza na tańce jeździła tam i co tydzień maz zdjęcie brzucha robił.. Piękna pogoda była i widoki..Teraz szaro buro i odpływ hihi. Ale pamiątka jest. I tak, to mój synek.
Milagros mnie pocieszyla w innym wątku i myślę, że we wtorek będzie juz dobrze z tym, ze badaniem się stresuje.

Tez myślę, że czasu przytulanek nie ma co już odkładać.

I z mówieniem miałam podobnie ale szybko zdecydowalam, że prenatalnie nie 12 tc a potem, że jednak jak Płeć poznam, skoro tyle czekam to w obecnej jeszcze sytuacji tydzień mnie nie zbawi.

dziewczyny ratunku ......od zeba spuchlo mi pol twarzy.Polecialam na pogotowie stomatologiczne bo boli i mnie odeslali bo stan zapalny i nic teraznie zrobia. Kazali wziac antybiotyk i przyjsc jak opuchlizna zejdzie. Tutaj wszystkie leki bez recepty jakie sie tylko chce ale te geniusze nie podali mi zadnej nazwy antybiotyku dla kobiet w ciazy .Zadzwonilam do gina on mi mowi ze najbezpieczniej duomox ale on nie jest stomatologiem i nie wie czy to pomoze. Dziewczyny co robic?Nie moge sie w nieskonczonosc faszerowac panadolem bo to nie wyjscie :/ .......cholernie boli:(

Wiklinka, duomox w ciąży rzeczywiście jest uznawany za bezpieczny, nie wiem niestety, czy stosuje się go w takich sytuacjach, a nie możesz zadzwonić tam, gdzie byłaś i dopytać?

Linka, super, że czujesz ruchy :) I fajnie się udało z autem, a sąsiada uratowałaś przed zalaniem całego mieszkania, dobrze, że był w stanie Ci otworzyć.

Ja znowu łożysko mam na przedniej ścianie, ciekawe jak będzie z ruchami, z Małgosią nie przeszkadzało mi to w odczuwaniu i to jeszcze mimo wielowodzia. Też przechodziłyśmy przez anemię i actiferol start, na szczęście pomógł, a problemów z kupką córa nigdy nie miała w żadną stronę.

Lilith, słodki synek, a Ty kruszyna jak Joasia :)

Właśnie zjadłam malinki :)

No to faktycznie ;/ może dzwoń na tą izbę stomatologiczna, dowiedz się w aptece no i poczytaj na ulotce, ostrożności nigdy za wiele. Ja przy zapaleniu gardła bralam duomox w ciąży

Wiklinka na pewno amoksycylina działa na zęba bo sama miałam a można w ciazy. Trzy razy po 1.

Milia ja mam nadzieje, ze teraz mi zostanie na przodzie ho tak było wcześniej, teraz Zapomnialam zapytać z nerwow.

Wiklinka ja również duomox kojarze przy problemach z gardłem. Musisz dopytac bo skoro pomaga na zapalenie gardła to może i na zapalenie od zęba też..

Lilith wózek ma super kolor, uwielbiam zresztą widoki nad wasza woda ;) brzuszek widać ale istny chłopięcy[emoji14]

Linka ale sąsiad miał przygodę... Dobrze że poszlas do niego :) z autem super sprawa też chcę :D

Aob widzę że masz podobne zdanie o sobie tak jak i ja bo ja też noga z plastyki :D będziemy prosić Ivi o złote rady :)

Co do mówienia o ciąży ja najpierw się bałam, a teraz już peplam każdemu kto zapyta co słychać ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith, a dlaczego masz nadzieję, że zostanie na przedniej?

Ja właśnie też duomox brałam przy infekcji dróg oddechowych.

My z mówieniem mieliśmy czekać do wyników nifty, ale po usg mąż się łamie i chce teściowej powiedzieć, chociaż jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100%.

Do góry