reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi córka ma przecudowne włosy :D i jaka urocza biedroneczka :D

Lilith będzie dobrze :)

Mała u mnie też nie ma obowiązku, bo jak Ivi napisała można te dwa parametry sprawdzić przy USG

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Mam nadzieje ze 19 maja jak pójdę na dodatkowe ust to wszystkiego się dowiem.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith to nie są złe wieści tylko nie udało się zmierzyć. To dzidziuś żywy organizm leży sobie jak chce,

Spróbujesz zrobić raz jeszcze tylko się nie denerwuj juz

Hej dziewczynki :) Sorki, że mnie tyle nie było , ale miałam problemy z netem... Ja ostatnio poszłam prywatnie na usg tak dla pewności i tu zdj daje, troszkę słabo widać :) Może mi któraś tak w skrócie opowiedzieć co tam u Was, o czym pisałyście, bo nie dam rady pokonać 250 stron :) 13113115_770834166393905_325537907_o.jpg

Załączniki

• 13113115_770834166393905_325537907_o.jpg
    13113115_770834166393905_325537907_o.jpg
    364,4 KB · Wyświetleń: 53
Aaa maska słońca gotowa, spódniczka biedronki gotowa.. Jeszcze "tylko"peleryna dla słońca .. Zwariuje ;)
1462538841-jxpgne.jpeg

1462538849-yybwok.jpeg

Ratunku :):):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi co za talenty! Tylko nie mów że kiecke też sama szyłas ;-)

Lilith i co teraz? Na kolejną wizytę się umowilaś? Który to już konkretnie tydzień o dzień?
U mnie w 11 tyg lekarz próbował popatrzeć przeziernośc to Mały pupa się odwrocil i nijak nic nie zmierzył jak historia teraz na prenatalnych się powtórzy to będę miała to samo co ty.

Ivi dobrze ci idzie

Ja juz wróciłam z wyprawy i ledwo autem dałam rade wrócić skurcz mnie ciągle łapał w prawej nodze niewygodnie wiercilam cały czas noga bo bolała , wkoncu pas odpielam i miałam trochę lepiej więcej luzu ...

Sąsiad źle się poczuł i położył się na łóżku i zasnol a do wanny się lało dobrze ze na czas i nie zalało mi łazienki bo bym się wściekła , chociaż nie wiem czy jeszcze nie przeleci bo on łazienkę całą miał zalana łącznie z przedpokoje. ..

A i teściu powiedział ze ma swoje lata i juz nie chce jeździć samochodem a ma 5 letnia Skodę , miał nią kilka kolizji drobnych bo człowiek starszy , i że mi ją da żebym miała po mieście jak jeździć bo na gaz oszczędna itd i teściowa jak o tym usłyszy to mnie chyba zezre żywcem hi hi

Lili u mnie 16 tydzień juz licząc z tych prenataLynch badań

reklama
U mnie dzis 13+4 I Maluch ma 7,6cm. Mam malo czasu na powtorke a weekend przede mna I tu nie da sie tak wepchnac. Tylko moja lekarka moze cos zalatwic. Ale moze sie nie udac.
Mam umowiony na 18.5 test potrojny,ktory doczytalam jest do dupy w porownaniu z nt I pappa.
Wybaczcie ze tylko o sobie..

Do góry