reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nie mam aktualnie nospy jutro pojadę poszukam tej powlekanej.
Biorę codziennie ten magnez profilaktycznie.

Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze. I to tylko kropek się rozpycha...

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros, ja nie pomoge, ja tak nie mialam

Mi troszke lepej, bylam jeszcze dzisiaj w aptece i dostalam lek heomapatyczny na katar i odrazu lepej, bo mi normalnie glowa pękła po tym katarze, nazywa sie coryzalia jakby co:)

My idziemy zaraz spac z malym, moze z nim nie usne;)

Mój już jedzie do apteki będę spokojniejsza

Milagros-spokojnie napewno jest ok. Moja znajoma jest w ciazy dwa tygodnie starszej od mojej i jej lekarz powiedzial ze to normlane i przez pierwszy trymestr moze tak caly czas bolec. I ze nie jest to niebezpieczne dopoki nie ma plamien.
Moj gin.na moje bole tez powiedzial zebym nie panikowala

Gosia ja brałam nospe forte przy poronieniu. Ale słyszałam że można Ale mniejsza dawka. A na zaparcia spróbuj może zielonej herbaty mi super pomaga w tej ciąży nie mam ich wgl :)

Priinceseczka dziękuję za słowa otuchy :) trochę mnie uspokoilas :) mam nadzieję że to tylko mój kropek się urządza A moja mama śmieje się że to dwie kropki dlatego tak boli ;)

Edit, w sensie np nie 2x2 A np 1. ;)

A mi na zaparcia jogurty pomagaja. Ale tez staram.sie nie jesc suchego jedzenia-ziemniaki, bulki itp. Jem wiecej zup niz suchych dan a jasne pieczywo jem raz w tygodniu natomiest codziennie wcinam 2 bulki cimne z tym na co mam ochote:-)

A mi na zaparcia jogurty pomagaja. Ale tez staram.sie nie jesc suchego jedzenia-ziemniaki, bulki itp. Jem wiecej zup niz suchych dan a jasne pieczywo jem raz w tygodniu natomiest codziennie wcinam 2 bulki cimne z tym na co mam ochote:-)
Jogurty.... mniam :) niestety nie mogę ich jeść :( dlatego ratuje się herbatka :)
Ale ogólnie dobra rada :) A białego pieczywa również nie jem :)

Dzieki Prinesska i Milagros za rady no mialam sobie activie kupic i zapomnialam :( wlasnie ja malo chleba jem ogolnie moje dzisiejsze menu to sn kromka tostu obiad kawalek filetu z surowka z kapusty kiszonej marchewki i cebulki bez ziemniakow bo ich nie lubie i kawalek babki i tak mysle ze ta kapusta tak na mnie zadzialala tragedia :( teraz nie mam smaka i pewnie juz nic nie zjem bozaczyna mi sie odbijac a do tego czuje sie jak na kach tak mi sie pic chce ;)
Milagros a moze to blizniaki ;)

reklama
Milagros pilam dzis zielona herbate moja ulubiona najlepsza to z liptona piramidki zielona herbata z mandarynka ;) My uzywamy w domu tylko cukru brazowego i miodu

Edit mam jablka slyszalam ze pomagaja ide zjesc :)

Do góry