reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Lili to twój z moim mogą sobie piateczki przybic... wyszłam z jasiem , mama i siostra na spacer po targu pochodzić i sklepach , dzwonił milion razy ze się śmiały ze żyć bezemnie nie może przyszłam do domu to ciągle jakieś dogadywanie i czepiacie się o drobiazgi eh .. nawet go nie słucham powiedziałam ze nie rozmawiam i koniec ..

Linka noo on taki kochany jak pisze, emotki i w ogóle a potem ciska się o pierdole jak w ciazy by był on a nie ja.. Z tym, ze on miewa gorsze dni a nie ze ciagle. Chociaż tyle. No i przynajmniej rozladowal później atmosferę bo nerwowo było.

Milagros świetna wiadomość! Ciekawa jestem czy uda się dziś a nawet jak nie to do jutra dasz rade. A jak dziwaki? Juz coś nabakuja?

Dziewczyny jestem w szoku. Przyjechałam się zarejestrować do poradni patologii ciąży w Szpitalu Uniwersyteckim( tu mają mi robić badania prenatalne) a tu decyzja że Pani doktor mnie przyjmie od razu. Czekam na wizytę.
A do zakźnego na wtorek mam termin.

Cześć no ja dopiero od rana mam chwilkę żeby usiąść ale małego zaraz kładę spać i pakuje nas bo jadę z nim do rodziców na parę dni.

M poszedł godzinę temu do pracy. Ale rano jakoś sobie te kilkudniowe napięcie rozladowalismy, pogadaliśmy i dobrze jest.

Mama czwórki to dobrze ze przed ciąża. I super ze przyjmie od razu mniej będziesz się stresować

Linka moje maluchy czasem też miały takie infekcje połączone z ropieniem oczu. Może masz jakieś krople, które wcześniej któremuś synkowi podawałaś? Wszystkie te z antybiotykiem niestety są na receptę, ale możesz spróbować mu jakieś słabsze kropelki bez antybiotyku kupić. A może ambulatorium całodobowe? Ja w sytuacjach awaryjnych korzystam z tego

Jestem po konsultacjach, przyjęli mnie w tym drugim szpitalu- Uniwersyteckim od razu do poradni chorób zakaźnych także wizytę tą na 2 maja odwołuję. Wygląda to tak, że niestety jest spore prawdopodobieństwo, że do zakażenia doszło w ciąży, ale pewności nie ma.Na dłuższa rozmowę jestem umówiona w poniedziałek. Na razie zapisali mnie na prenatalne na 12 maja i na amniopunkcję na początek czerwca.
Miała któraś z Was amniopunkcję? Ciekawa jestem, czy to boli...
Jadę na zakupy, żeby chumor sobie trochę poprawić , bo zaczynam świrować od myślenia w kółko o tym.

reklama
Jaś zawsze ma katar a za chwilę oczy zaropiale krople zawsze wyzucam bo mają krótki termin po otwarciu.. kupię w aptece takie bez recepty i zaczęłam do jutra jak rano będzie sporo ropy na oczkach to na dyżur pojadę na świąteczna opiekę ..

Do góry