reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Lili to twój z moim mogą sobie piateczki przybic... wyszłam z jasiem , mama i siostra na spacer po targu pochodzić i sklepach , dzwonił milion razy ze się śmiały ze żyć bezemnie nie może przyszłam do domu to ciągle jakieś dogadywanie i czepiacie się o drobiazgi eh .. nawet go nie słucham powiedziałam ze nie rozmawiam i koniec ..

Linka noo on taki kochany jak pisze, emotki i w ogóle a potem ciska się o pierdole jak w ciazy by był on a nie ja.. Z tym, ze on miewa gorsze dni a nie ze ciagle. Chociaż tyle. No i przynajmniej rozladowal później atmosferę bo nerwowo było.

Milagros świetna wiadomość! Ciekawa jestem czy uda się dziś a nawet jak nie to do jutra dasz rade. A jak dziwaki? Juz coś nabakuja?

Dziewczyny jestem w szoku. Przyjechałam się zarejestrować do poradni patologii ciąży w Szpitalu Uniwersyteckim( tu mają mi robić badania prenatalne) a tu decyzja że Pani doktor mnie przyjmie od razu. Czekam na wizytę.
A do zakźnego na wtorek mam termin.

Cześć no ja dopiero od rana mam chwilkę żeby usiąść ale małego zaraz kładę spać i pakuje nas bo jadę z nim do rodziców na parę dni.

M poszedł godzinę temu do pracy. Ale rano jakoś sobie te kilkudniowe napięcie rozladowalismy, pogadaliśmy i dobrze jest.

Mama czwórki to dobrze ze przed ciąża. I super ze przyjmie od razu mniej będziesz się stresować

Linka moje maluchy czasem też miały takie infekcje połączone z ropieniem oczu. Może masz jakieś krople, które wcześniej któremuś synkowi podawałaś? Wszystkie te z antybiotykiem niestety są na receptę, ale możesz spróbować mu jakieś słabsze kropelki bez antybiotyku kupić. A może ambulatorium całodobowe? Ja w sytuacjach awaryjnych korzystam z tego

Jestem po konsultacjach, przyjęli mnie w tym drugim szpitalu- Uniwersyteckim od razu do poradni chorób zakaźnych także wizytę tą na 2 maja odwołuję. Wygląda to tak, że niestety jest spore prawdopodobieństwo, że do zakażenia doszło w ciąży, ale pewności nie ma.Na dłuższa rozmowę jestem umówiona w poniedziałek. Na razie zapisali mnie na prenatalne na 12 maja i na amniopunkcję na początek czerwca.
Miała któraś z Was amniopunkcję? Ciekawa jestem, czy to boli...
Jadę na zakupy, żeby chumor sobie trochę poprawić , bo zaczynam świrować od myślenia w kółko o tym.

reklama
Jaś zawsze ma katar a za chwilę oczy zaropiale krople zawsze wyzucam bo mają krótki termin po otwarciu.. kupię w aptece takie bez recepty i zaczęłam do jutra jak rano będzie sporo ropy na oczkach to na dyżur pojadę na świąteczna opiekę ..

Do góry