reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Czesc dziewczyny:-)

Mama czwórki, trzymam mocno kciuki za pozytywne rozwiązanie z ta toxo. Mam nadzieję ze zarazilas się przed ciążą.

Milagros, dasz radę z ta glukoza.:-)

Aob, powodzenia przy badaniach. Oby wszystko poszło sprawnie i bezbolesnie:-)

Wybaczcie ze więcej nie odpisze ale ostatnio mam taki mętlik w głowie. Znowu plamienia, wizyty u gin, stres, ale na szczęście z dzidzia wszystko dobrze. Narazie jestem uziemiona w łóżku.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Princeseczka, no właśnie są to takie dosłownie 3-4 kropelki za każdym razem i nie potrafią określić skąd ono się bierze. Ja mam tylko nadzieję ze jak wejdę w drugi trymestr to się to jakoś uspokoi.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Mama czwórki pisz jak tylko będziesz miała chwilke, kciuki zacisniete.

Karola ważne, że z maluchem wszystko dobrze!

Nic mi się dziś nie chce, moj mnie mega wkurza, czepia się jakby sam był w ciaxy a ja to słowem się odezwać nie mogę. I zas chora przez niego jestem i to ja się będę męczyć..

Ja już w domu,zjadlam frytki i zaraz porcja leków. Rękę mam tak pokluta że dajcie spokój, jakąś nieumiejetna była...

Mama czwórki czekam na wieści po konsultacji z lekarzem :)
Karola oby w drugim trymestrze minęło bo to zAwsze stres nawet pod okiem lekarza :)

Gaga znam..

Milagros, wiedziałam że coś nie napisałam a to miało być do Ciebie, że gratki ze się pozbieralas hihi i w ogóle. No ale juz w domku. A w którym?? Kiedy idziecie na swoje?

Aob lista się nie przejmuj, nie ucieknie. Ta wizytowa przez ostatni syf tez zaniedbana i ciezej się zabrać za to jeszcze w takim stanie teraz jak jestem.

reklama
Dzięki Lilith A czuje się jak na kacu :D hahahaha :D
U siebie dziś wieczór będę, o ile wniosa łóżko a jak nie to jutro ostatecznie :D

Do góry