reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mila rozumiem . No wlasnie tez słyszałam ze moze tak hyc ze z wyników wszystko ok a tu zaskoczenie . Prawda jest tez to ze jest sporo innych uposledzen ktore nie sa badane nawet w nifty .

Kciuki za wizyty!

Jostyna witaj :)

Ania witaj :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Lilith chcialabym i nie chciala...najlepiej to byloby gdybym juz stamtad wyszla...gdy przeloze wizyte na nastepny tydzien to bedzie calkowita lipa. Bo stres nie minie, jeszcze wiekszy bedzie.
Jakos to przezyje..juz niedlugoo

Inka doczytalam. Mój tak jeszcze nigdy nie zrobił aleee miewa ciężkie okresy gdy zasnac nie może i leży i jeczy tak. Od urodzenia były chyba z 3-4 razy. Z tym, ze taki okres trwa tydzień lub dłużej.. I ja juz słysząc te jęki na niance spać nie mogę.. Później zaczyna wrzeszczec by przyjść, dajecwtedy grajka i wychodzę. Znowu probuje usnac i jeczy, potem Wrzeszczy i tak w kolo.. Około 3-4 godziny, zdarzało się dłużej. Nieznosze tego.. Jestem wymeczona bo to trwa.. No i nie przyzwyczajona bo z reguły przebudzen nie ma a jak ma radzi sobie sam.

Princeseczka no widzisz..lepiej mieć to z głowy, że się tak wyrażę. Ja bardzo się stresuje ale juz się doczekać nie mogę..A to dopiero w przyszły piątek..

Pamiętaj że ja tu na foty czekam;)

Współczuję tych pobudek mój odpukać od baaardzo dawna nie robi pobudek.

Dziewczyny czym przyprawiacie pomidorowa? Rzadko robię ale zawsze idealna a dziś jakąś czy za słodka czy za kwaśna czy za słona nie umiem określić.

Mały spi mam blogi spokój m za chwilę wróci z pracy przebierze się i prosto na rozmowę o pracę a ja się stresuje za niego

Daj fote Lilith wózka!

Ivi super ze juz czujesz Dzidzie!

Dziewcxyny a ja znowu z problemem. Niedawno chciałam się przebrać i wyjść i zmieniałam wszystko łącznie z bielizną. No i zobaczyłam ze coś kapie... Byłam w szoku 6 kropek na podłodze i taka mala struzka po udzie, mam nadzieję że nikogo tym opisem nie zniesmaczylam. Martwie się czy to mogły być wody płodowe saczace się albo coś. ... dodam że wcześniej miałam jakaś infekcje.. Poradźcie proszę bo nie wiem cxy uderzać z tym do lekarza cxy to mogą być po prostu upławy.

reklama
Witam was.

Ja dzisiaj zabiegają troszkę i dopiero teraz ucinam sobie leżing.

Lilith super ze wózek dotarł i współczuję wymiotow.

Inka mam nadzieję że ta noc będzie lepsza.

Mama czwórki na pewno wszystko będzie dobrze i whlecza to toxo paskudne jak nie urok to ehh sraczka zawsze coś.

Ivi bo cudownie ze czujesz ruchy ja też już się doczekać nie mogę

Keejti ja nie umiem zbytnio zup przyprawiac zawsze tylko sól pieprz

Do góry