reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kociara kiedy miałaś om? Ja idę najwcześniej ok 8tc by były konkrety :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam sie :) od wczoraj slabo mi bylo zgaga meczyla dzis rano tak samo poranne mdłości . Dzis zrobilam tst juz kolejny i grubsza kreska od testowej takze tydzien roznicy miedzy testami a roznica ogromna nie wiem jak z telefonu zdj wrzucic :) moje dziecie spi :)
joasia ja karmilam corke 2,5 roku sama odstawila i ja to tez bardziej przezylam od niej :)
Dorota lekarz chamski ale dobrze ze z malestwem oki :)
Agulek kociara witajcie :*
i juz nie wiem co komu mialam pisac a wizyte mam 16 na 10 rano doczekac się juz nie moge :) tak poza tym wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego swieta nudnych ciaz lekkich porodow i zdrowych malenstw :* ja jestem teraz strasznie spiaca :( moje dziecie wstanie i do 1 będzie szalec

Załączniki

• Screenshot_2016-03-02-16-51-22.png
    Screenshot_2016-03-02-16-51-22.png
    124,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 20160308_163101.jpg
    20160308_163101.jpg
    484,4 KB · Wyświetleń: 73
Witam sie :) od wczoraj slabo mi bylo zgaga meczyla dzis rano tak samo poranne mdłości . Dzis zrobilam tst juz kolejny i grubsza kreska od testowej takze tydzien roznicy miedzy testami a roznica ogromna nie wiem jak z telefonu zdj wrzucic :) moje dziecie spi :)
joasia ja karmilam corke 2,5 roku sama odstawila i ja to tez bardziej przezylam od niej :)
Dorota lekarz chamski ale dobrze ze z malestwem oki :)
Agulek kociara witajcie :*
i juz nie wiem co komu mialam pisac a wizyte mam 16 na 10 rano doczekac się juz nie moge :) tak poza tym wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego swieta nudnych ciaz lekkich porodow i zdrowych malenstw :* ja jestem teraz strasznie spiaca :( moje dziecie wstanie i do 1 będzie szalec
Na swoim pierwszym teście miałam taka sama kreskę jak Ty na tym górnym :D

I z ostatniego testu również taka sama, jaki ten drugi test robiłaś bo wygląda identycznie jak ten mój :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Mnie brzuch boli :( Nie mam plamien ani nic, jedynie ten ból :( mam nadzieję że to mój kropek tylko się tam dobrze zagniezdza. Mam nadzieję że któraś z Was mnie uspokoi :*

Ja pamiętam że z Zu mnie też strasznie bolał brzuch. Aż chodziłam zgięta w pół. Jakoś pod koniec drugiego miesiąca i też byłam przerażona, ale było wszystko ok.

Za to jak poroniłam to czułam się identycznie jak na okres.

Milagros mnie też boli właśnie leżę sobie, jak przejdzie za jakiś czas to będzie ok. Cała ciążę z synkiem się tak martwiłam jak ty teraz. Nawet taki patent miałam ze dużo piłam i chodziłam do łazienki często i jakby szybciej przechodziło. Jak czujesz ze zaczyna boleć sprobuj się położyć. I myśl pozytywnie.

Milagros czyli beta hcg rosnie :) test robilam ten z gruba krecha z popoludniowego moczu :) brzuch mnie czasem chwile cmi ale to nie jestbol by nospe wziasc

Mnie właśnie brzuch raz boli raz nie, najwięcej pod wieczór, obawiam się bo nie wiem czy dalabym radę z kolejnym poronieniem.

Gosia rośnie rośnie, nawet dość szybko bo test taki z blada kreska miałam we wtorek A w środę już miałam ładna kreskę A w piątek już grubą jak ta lala :)

reklama
Milagros jak boli to nospe spokojnie mozesz wziac. Mnie bolal dobre poltora tygodnia tak jak na okres po badaniach moczu okazalo sie ze to bakteria- zapalenie pecherza dostalam Furaginum i jest lepiej. Przez tydzien czasu bralam dzisiaj lykam ostatnia tabletke

Do góry