D
Deleted member 158337
Gość
O matko :O skąd się tacy ludzie biorą ? :/ to on powinien o wszystko pytać mię każda kobieta wie co jest ważne A co nie. Bardzo Ci współczuję ja bym chyba się poplakala.Więc wchodzę do gabinetu i on odrazu na usg, ja się pytam czym badanie, to usłyszałam Nie, kładąc się na usg mówię że mam tylozgiecie TO SE MIEJ, usg zrobił, wymiarów nie znam nic nie mówił mimo że ja pytałam, pokazał ze dzidzia żywa ;-), po usg on mówi że na badania prenatalne mnie wyślę i pyta się ile mam lat, mówię że 33 to on do mnie I JESZCZE TRZEBA BĘDZIE ZA NIE ZAPLACIC wtedy ja mu wytłumaczylam że w każdej ciąży mam prenatalne za darmo bo mam predyspozycje i mówię że córka Zespół Turnera A on do mnie ŻYWA?
Nic się mnie sam nie pytał, wszystko musiałam mu sama od siebie powiedzieć, jak się dowiedział że 4 cc będzie i potem tym całym wywiadzie że córka zespół Turnera 2 razy wczesniaki, przeciwciała anty kell on mówi TO MASZ PROBLEM, czujecie mam problem bo w ciazy jestem.
Kolejna wizyta za 2 tyg ale już nie pójdę do niego, dał mi luteine i żelazo i skierowanie na badania krwi i moczu i tyle dobrze.
Tam na NFZ zrobię sobie badania ale szukam innego Gina najlepiej na NFZ z usg w gabinecie.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka