reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mogę syna wysłać bo dziś mi od rana lata jakby miał motorek w d.
Jakas kobietka u mnie się ogłosiła że odda w dobre ręce królika z klatka bo ma alergie. Spróbuję się umówić i podjechać zobaczyć bo ta klatka mała i może większą trzeba kupić, jak nikt się nie zgłosi to chyba wezmę maluszka bo ustaliliśmy że kupimy w tym miesiącu

Ja was podczytuje ale jest mi ciagle slabo zle wymioty sie nasilaja zamiast ustac ;/ malo jem tylko bym spala :( Do tego zaparcia ahhh uroki ciazy ;/
Witam nowe mamusie :*
keejti ale sniadanie o ja :D A ja jem 2 suche kromki z weka z 1 jajkiem takze na wypasie u mnie :D bez masła bo bym w kibelku wyladowala haha

Keejti-mm mm....... Ale się rozmarzyłam i tych naleśnikach. Pychotka

Ja właśnie zjadłam loda -sorbecik malinowy w ogromnej konspiracji bo moje dziewczyny kaszlą.

Dzień dobry w wolny dzień :) jeszcze jutro na rano i woooolne. Wtorek wieczorem mam wizytę i l4 . Odczuwam już dosyć zmęczenie i kręgosłup. Ciągłe naginanie, układanie, łatanie daje we znaki :/ jeszcze mnie dopadło jakieś przeziębienie czy coś...leb mi peka i zatyka nos

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;)
Witam nowa mamę :)

Mama czwórki oby te plamienie szybko ustaly :)

Linka super ze maleńka jest w domu :) oby już było tylko lepiej. :)

Kejti ale masz śniadanie :D mniam :D

Co do maści na ząbkowanie muszę kupić bo mam tylko bobodent A po nim mnie mdli.

Gosia współczuję Ci tych wymiotow oby jednak zaczęło mijać :) trzymam kciuki :)

Hej dziewczyny:-)

Mama czworki jak samopoczucie dzisiaj?

Ja powoli wycofyhe sie z dupka... wczoraj wzielam jedna tabletke dzisiaj i jutro juz ostatnia. I na tym koniec...az sie boje...
W sobote wykazd i tak mysle czy nie poprosic wndo albo gina o jakies jedno dodatkowe opakowanie..

Ja przeziebiona od wczoraj. Meczy mnie bol gardla, katar i nieustanne kichanie:-/ mialam apap wczoraj wziac bo i glowa/zatoki mnie bolaly wieczorem ale jakos sie obylo bez...

Ewa super ze detektor juz doszedl :-)

Gaga tyle Cie mocno..takie wydarzenia zostawiaja slad na naszej psychice...ale teraz trzeba sie cieszyc malenstwem ktore nosimy pod serduszkiem.

reklama
Mama czworki niestety jak by sie chcialo polozyc to nie mozna a jak juz trzeba to sie nie chce... a kiedy masz wizyte??

Emelka witaj

Keejti wpadam najblizszym pkp hehe ;)

Mama czorki przypomnialas mi ze mam lody! Pomaranczowe! :D

Iza pusz czesciej ;)

Milagris u nas najlepszy dentinox choc to i tak b. Podobne jest do bobodent i tej reszty... lilith pisala i czyms na A co stosowala u dzieciakow...

Lilith i Twojego musialo kiedys dosiegnac jak Ty ciagle chora... i tak ze cora nie choruje... a jak u Cb? Zrezygnowalad z okulisty??

Gosia trzymam kciuki zeby i Tobie szybko sie polepszylo :*

Diabliczka to dobrze odpoczniesz sobie w koncu :)

Do góry