reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

aob66 tak właśnie myślę i myślę i już wiem gdzie się spotkałyśmy. Na wątku styczeń 2015 :) Ja stosunkowo późno do Was dołączyłam , bo dopiero w tym roku w lipcu.

reklama
Milia trzymam kciuki za córeczkę ;) oby było dobrze :)

Szpinak zajadalam w ciąży, w pierogach, dlaczego nie można ?

Zmęczona dzisiaj jestem jak nigdy. Cały dzień w biegu i sprzątanie na koniec w mieszkaniu, dobrze że to już końcówka ....

Linka uważaj z tą biegunka żebyś nie podlapala.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Sok marchwiowego,bo Wit A,śledź,bo surowy,szpinak bo szczawiany :-)
Aaa.. niby to sie wie, ale jak kusi to nagle zapomina... na szczescir.wszystko jadam/pije sporadycznie :-)
aob66 tak właśnie myślę i myślę i już wiem gdzie się spotkałyśmy. Na wątku styczeń 2015 :) Ja stosunkowo późno do Was dołączyłam , bo dopiero w tym roku w lipcu.
przyznam szczerze, ze ja Ciebie nie kojarze.. ale w sumie tylko czasami tam "bywam" :-) ale fakt pisalas, ze nasz 15mies dziecko i pomyslalam, ze jak moje, ale ze moglas tam byc to juz nie hehe :-D
Aob mam nadzieje ze jednak coś mu jelita podrażnilo poprostu
Oby... ciaza nie choroba, ale jak cos sie zalapie to przechodzi sie trzy razy gorzej :-\

Przedawkowanie witaminy Apowoduje wystąpienie wodogłowia, małogłowia, wad wrodzonych twarzoczaszki oraz choroby układu krążenia. Coraz więcej czytam i coraz bardziej się boję.

Pomyliłam czyje szczęście ma biegunkę ? Czy i u Aob i u Linki dzieciaczki chore?

Dzięki kejti za odp, teraz to i ja mam schize...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros ale ja codziennie przed ciąża i w trakcie bralam w witaminach po 800j a to b. Dużo. I to właśnie ta syntetyczna a nie z naturalnych źródeł tak szkodzi.

Iza mam wyniki niedawno mi dał dopiero, nie o masę innych rzeczy, jestem załamana i po prostu zasypiam od płaczu tak mam zapuchniete oczy. A najgorsze ze zawsze jest dla mnie taki dobry. Nie wiem co mu odbiło.

Narazie z tego co wyczytałam hemoglobina 11 to nie jest źle, białych krwinek za mało - norma jest od 10 tys a u mnie 7, i w moczu b. Dużo bakterii i nabłonka płaskiego cokolwiek by to nie znaczyło.

Ostatnia edycja:
Do góry