reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mamaczworji super z tym supkiem !!!:) nie ma to jak maz :)
Co do wyjazdu 2 dni jedna noc nic sie nie stanie ale 3 tyg pod namiotami takich maluszków zwłaszcza przy rym wysypie kleszczy dziekuje ale ja jako dorosła nie toleruje takich warunków wiex ja nieobiektywna jestem - ja raczej z tych co preferują luxusy niz namioty hehheh :)

Mama czwórki dzieki ;* pocieszające gdyby była dziewczynka :)

reklama
Keejti- ano pamiętam, to były 4 najważniejsze dni w moim życiu, godziny porodów też mogę spokojnie z pamięci podać;-) ;) Ostatnio mój gin fajnie wyskoczył. Czy pamięta Pani daty, kiedy odbyły się cięcia:-D:-D:-D Tak mnie korciło, żeby mu odpowiedzieć," jak mogę nie znać daty urodzenia moich dzieci???":dry:, ale przemilczałam z szacunku dla niego.

Dobra zmykam już do mojego szanownego małżonka bo zaczyna się dąsać. Dobrej nocki wszystkim

Linka- orientuję ;-) ;) W pobliżu cmentarza w Batowicach. Wiesz gdzie jest ten cmentarz?Na Rozrywki jest Izba wytrzeźwień, ale nie przypuszczam, żebyś to tam akurat chciała dotrzeć;-) ;)
Kurcze nie wiem gdzie to porażka dokładnie to ul. Rozrywka 24 badania prenatalne jutro tam mam jakoś z navi będę musiała dojechać ... u dr.Zalewskiego moja siostra go bardzo chwalił :)

Ja jak EM Ka. Teraz kleszczory atakują. Jeszcze tylu ostrzeżenień w jednym tygodniu w oko mi nie wpadło jak teraz. Strach się bać.
No i ja to na pewno bym osobiście na taką wyprawę się nie skusiła.

Mój tata teraz ma wykryta borelioze, już mu zaatakowalo stawy i chodził na rehabilitację i w końcu ktoś wpadł że może od kleszcza a najgorsze ze on się nie bada i równie dobrze może ja mieć 20 lat.

Dziewczyny tak strasznie mi się nudzi że szok. Gadam z siostrą na snapie Julek się grzecznie bawi, ja już internety przeczytałam a do hells kitchen długie 20 minut. W domu czysto pranie poskladane i nuda wieje. Mama mi każe szydelkowac :d

Linka łoooo matko ale się omeczylas :( bidulko :*
Milagros to dzidzi może odziedziczyc po Tobie też . Ja bez jogurtów nie dałabym rady ale jak mus to mus. Chociaż. ..mc wytrzymałam jak mi nawciskali kitu żeby nie jeść nabiału jak karmilam bo Sz coś tam się działo delikatnego

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co u mnie ta nietolerancja wyszła dopiero po okresie dojrzewania :D jako dziecko wszystko co na mleku to moje, łącznie z krowim mlekiem :) później organizmowi odbiło, ale u nas w rodzinie jest kilka takich przypadków. Tak jak z alergią, dopiero w dorosłym życiu ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry