reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Synek bardzo chce jechać i chyba faktycznie się zgodzę bo to tylko 2 dni.W wakacje organizują za to wyjazd na 3 tyg. pod namioty:szok: Na to stanowczo się nie zgodziliśmy i tu już zdanie z emkiem mieliśmy takie samo. Przeginka wg mnie- takie małe dzieci 3 tyg. pod namiotem.

Linka- orientuję ;-) ;) W pobliżu cmentarza w Batowicach. Wiesz gdzie jest ten cmentarz?Na Rozrywki jest Izba wytrzeźwień, ale nie przypuszczam, żebyś to tam akurat chciała dotrzeć;-) ;)

Dziewczyny wielodzietne potwierdzicie mi to prawda ze kolejne dzieci rodzą sie większe ? Bo mój pierwszy miał 4100 urodzony naturalnie , i trochę sie obawiam jak to bedzie jak bedzie większy ...

Ptera miłego słuchania :) uspokaja mega :)

Hahaa
Laski podrzuccie jakiś ciekawy przepis na pulpety w sosie pomidorowym bo chce zrobić jutro zawsze robię tak samo a coś innego by się przydało dla odmiany

Mama czworki sprawdz tylko warunki w jakie jedzie synus.Mysmy puscili mojego osmioletniego brata na weekend z harcerzami to dzieciaki mialy problem z dostepem do bierzacej wody i toalety :/

reklama
Emka- u nas było tak: 1 -dziewczynkaw 42 tyg-3550, 2-chłopiec w 42-4280, 3 -dziewuszka w 38tyg- 3330, 4 -dziewczynka pod sam koniec 37 tyg- 3180

wiklinka- słuszna rada, warunki faktycznie mogą być spartańskie biorąc pod uwagę, że to zuchy. Muszę sprawdzić

Do góry