reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Synek bardzo chce jechać i chyba faktycznie się zgodzę bo to tylko 2 dni.W wakacje organizują za to wyjazd na 3 tyg. pod namioty:szok: Na to stanowczo się nie zgodziliśmy i tu już zdanie z emkiem mieliśmy takie samo. Przeginka wg mnie- takie małe dzieci 3 tyg. pod namiotem.

Linka- orientuję ;-) ;) W pobliżu cmentarza w Batowicach. Wiesz gdzie jest ten cmentarz?Na Rozrywki jest Izba wytrzeźwień, ale nie przypuszczam, żebyś to tam akurat chciała dotrzeć;-) ;)

Dziewczyny wielodzietne potwierdzicie mi to prawda ze kolejne dzieci rodzą sie większe ? Bo mój pierwszy miał 4100 urodzony naturalnie , i trochę sie obawiam jak to bedzie jak bedzie większy ...

Ptera miłego słuchania :) uspokaja mega :)

Hahaa
Laski podrzuccie jakiś ciekawy przepis na pulpety w sosie pomidorowym bo chce zrobić jutro zawsze robię tak samo a coś innego by się przydało dla odmiany

Mama czworki sprawdz tylko warunki w jakie jedzie synus.Mysmy puscili mojego osmioletniego brata na weekend z harcerzami to dzieciaki mialy problem z dostepem do bierzacej wody i toalety :/

reklama
Emka- u nas było tak: 1 -dziewczynkaw 42 tyg-3550, 2-chłopiec w 42-4280, 3 -dziewuszka w 38tyg- 3330, 4 -dziewczynka pod sam koniec 37 tyg- 3180

wiklinka- słuszna rada, warunki faktycznie mogą być spartańskie biorąc pod uwagę, że to zuchy. Muszę sprawdzić

Do góry