reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

A masz jakies objawy tego odklejania czy w USG zobaczyl? Ja mialam przejsc na duphaston jak nie przestanie kluc ale nie wiem czy to dopiero po zakonczonych opakowaniach luteiny czy do kiedy czekac :(
Na usg zobaczyl. Ale wczesniej mialam okropne bole podbrzusza i nie wiem czy to przez to czy przez zapalenie pecherza bo tez po drodze gdzies tam mialam.
Ja luteine bralam juz od 5 tygodnia ciazy. Teraz mam 11 tydzien i 5 dni i dopiero od poniedzialku biore duphaston bo gin powiedzial ze bedziemy juz wychodzic z lekow. A Ty masz jakies objawy? Mowil Ci na jakim obszarze sie odkleja?

reklama
Aob mój zawodowy kierowca prawo jazdy ma ponad 20 lat ale jak jego gdzież zawieść to owszem ale go proszę żeby zemna jechał to już nie bardzo , boje się Krk bo tam ludzie specyficznie jeżdżą byłam parę razy jak się uczyłam ale zawsze raźniej z kim a nie samemu kawał drogi jechać ... eh grande zrobię to pojedzie tyle ze na co się denerwować jak i tak wie ze postawie na swoim

Koalka tylko nie słodycze. Kup jakieś rzeczy do piaskownicy np lub piłkę do grania ew książeczkę w twardej ze zwiwrzatkami albo autkami
Puzzle drewniane . To są tanie rzeczy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

a wlasnie..mowil wam gin kiedy bedziecie juz odstawiac dupki i nutki? ja mam skonczyc to opakowanie co mam (zostalo z 6 tabl) na poczatku bralam po 3 dziennie pozniej po dwie teraz do konca po 1 i tyle..

Emka daje zdjęcie. Do nauki są też ekstra, bo one są mniej chłonne niż pampery majtki. Mój na noc nosi te nocne i na wyjścia te. Po domu pampery bo ogromnie dużo pije i nie wyrobilabym na tamte.

U nas zupy Uwielbia, on lubi też przyprawione, ogolnie nowości. Tez rąk jeszcze używa, jak się irytuje ze nabrać czegoś nie może i nie przeszkadza mi to.
Ja z powodu Blw nie chwale sobie swojego byłego krzeselka. Najlepsze to z Ikei. Do jedzenia ma ten duży sliniak na rece, jak te ochronki do malowania farbami. Syfu juz prawie nie robi.

U nas wygralby banan z czekolada ale juz czekolada lepsza od jabłka. Choć nie przepada, polize trochę i koniec. Myślę, że powinno się dawać wszystkiego z umiarem.

Joasia u nas azs nasililo sie po kakale, czy orzechach..przez święta wyszło mocniej..te w grudniu.

Linka wiesz.. Martwi się haha.

Ech i zapomniałam o zdjęciu.

Ja wycofuje od 12tc do 1 dupka nie wiem czy do 14 czy 16tc.

Załączniki

• Huggies_PullUps.jpg
    Huggies_PullUps.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 45
Joasia to na jednym wozku jedziemy... ja dzisiaj powiedzialam mojemu zeby z kims sie zamienil... ze moj przyjdzie na 1 zmiane a ten drugi na druga, ale twierdzi ze nie bedzie nic kombinowal:-/ czasem mam takie humory i zlosc na niego:-/
raz jak pojechalam z bratowa i bratem bo mialam plamienie to wyciszylam telefon przed wejsciem do gabinetu(Bratowa tez wtedy wchodzila po mnie do gina) to malo sluchawki nie ugryzl dlaczego tel wyciszony mialam i co tak dlugo tam siedzialam. Faktycznie wizyta ok.30 min. A ja sie wtedy poplakalam bo gin nie dal mi l4 tego dnia a praca 3 zmianowa i stojaca...to sie przestraszyl ze cos nie tak i zaczal dopiero pytac co jest nie tak a ja z tych zlych emocji i stresu ktore we mnie tkwily nie moglam z siebie wydusic ze jest ok tylko l4 nie dostalam. Musialam sie rozlaczyc i sms dopiero mu napisalam.

Lili u nas jakoś ciężko o pieluchy haggies bardzo lubiłam przy pierwszych chłopcach przy aktualnym 4 latka miałam problem ze znalezieniem tych pieluch tylko newborny udało mi się zakupi ...teraz u nas dostępne tylko pieluchy do pływania z tej firmy nie wiedzieć czemu bo dobre pieluchy byly

a ja nie mam parcia na ciagniecie swojego na badania :) wole byc sama tylko pozniej zdac relacje :) ale swoja droga ..nie wie ile traci :p mam nadz ze na prenatalnych dostane plytke z nagraniem :)

reklama
Linka u mnie pieluch tez nie ma już.. Nagle kiedyś wycofali i koniec.. W takich tanich sklepach są po kilka paczek.. Za to te majtki bez problemu.

Poradzcie mi.. Mój odstawil całkowicie mleko teraz przy chorobie.. Ani krowie ani zwykle.. Nie tknie.. Próbowałam kupić nowy kubek i tez nie.. Jak na 3 przeszłam to juz cyrki były i na kolacje 6 szła i tyle.. Co też dobrego w zastępstwie??

Moj zawsze był, przy Judycie ( raz nie poszedł bo mega goraczka), przy Dexterku zawsze a miałam częste pod koniec i teraz tez był i będzie. Musi być tak zaplanowane by był i kropka.

Do góry