reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Budyń lubi, płatki tez ale wyje tylko je, mleko zostawi, inka fee.
Mama czwórki, no uczy się człowiek jak ja teraz np. I nijak zastępstwa znaleźć nie moge bo posiłków tez nie zwieksze..
Zle mi dzis..Nie dość, że mega mdłości i jak flak to zas zgaga..

EmKa tak u mnie na początku były na środku a później przy pampersach normalnie. A ostatnio jak byłam w innej biedrze to mi z magazynu przyniosła. Tylko wychodzą drożej niż zwykle. No ale tak w ciągu dnia albo też na upały będą fajne żeby tyko w tym chodził i koszulka.

Lilith mój też za bananem i gorzką czekoladą aż aż :)
Jak odstawil to nie dawaj, je nabiał jakiś? Jogurty naturalne, ser żółty ... Sz ok 1.3 przestał cycowac, potem siekało go po mleku strasznie i odstswilismy. Za jakiś czas znów i tak w kółko. W tym momencie mając 23 mies pije mleko . Mi lekarka kiedyś powiedziała że nie ma nacisku na mleczko
Keejti miałam kupić właśnie te z biedry ale nie byłam przekonana. Dobrze wiedzieć :) my na noc takie zakładamy bo przy wiercipiecie często przesikiwal.
Mama-czwórki danonki mają baaaaaardzo dużo cukru , gotowe kaszki również...
Dużo jest produktów dobrych
Mniam krokieciki :) a z czym?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Łaaaaaa... Nie wyrobię z tą kobietą. Teściowa zniszczyła mi kolejną patelnię. Nie mam już na czym smażyć. Co 3 miesiące kupuję nowy komplet a ona wszystkie niszczy bo szoruje po nich metalową łyżką. Uduszę chyba. Tyle razy jej tłumaczyłam że do smażenia są specjalne łyżki. Nie mam jak teraz naleśników na krokiety usmażyć:growl:

Lilith biedna jesteś z tymi mdłościami. Chyba z listopadówek właśnie Tobie najbardziej dokuczają. Jeszcze zgaga-masakra,oby do jutra;-) ;)

Odkąd Sz się urodził to już w ogóle zwracamy uwagę na etykiety. Jest bardzo dużo produktów dobrych jakościowo i bez chemii i zbędnych E
Polecam najzdrowsza kasze jaglAną oczywiście sypką . Wszystko można dodać do niej. Warzywa jak i owoce najróżniejsze. Jest milion przepisów z nią dla dzieci. Swego czasu codziennie jedliśmy , teraz brak czasu na zrobienie ale na wolnym powrócę do niej. Mój mało je ryb a wręcz bardzo mało bo my nie przepadamy jakoś ale N adrabiamy czym innym. Muszę poszukać to Wam powklejam ale też nie chce jakoś na kogoś wpływać i być osadzona jako "matka isealna" każdy robi jak uważa. Ja zwracam uwagę na etykiety , w sumie to małź jeszcze bardziej bo mi się jeszcze zdazy zjeść syfny jogurt z e bądź syr gluk-frukt

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka pewnie ze dodaj, mi już brakuje pomysłów a ja mam ten problem ze sama nie jem żadnych warzyw więc i dziecku ciężko coś zrobić. No i mój wędliny nie chce

reklama
Do góry