reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Katerineczka na pewno powyżej 10 tys powinno byc juz serduszko :) a to wizytę masz 15? Ja tez :)

Nessi zleci do środy raz raz juz za chwile wtorek i zaraz środa :)

reklama
Hej , przeczytalam ale nienadrobie:)

Ja pracuje, na pol etatu, potem cos w domu, po malego do przedszkola i dopiero jak usnie to moge cos pisac:)

Ivi ja tez chora, maly po przedszkolu mogl ogladac bajki, ja ratuje sie ...tym syropem dla ciezarnych, a takze miodem, imbirem i cytryna, dzisiaj pojde spac z malym. Wylezec sie nie ma jak, bo maz wraca mi dopiero w przyszly czwartek i wtedy ide do lekarza
Nessi mam termin jak Ty:)

Co do pracy to ja planuje do października, mam poletetu i mysle, ze to zrobi dobrze dla mojego zdrowia psychicznego:)

Dziewczyny znow mnie zlapal bol wewnetrznej strony ud jak stalam w lazience to jest cos okropnego nogi z waty mi sie wtedy robia:-//
Ale zjadlam 2 kosrki czekolady 85%kakao moze to sprawa niedoboru magnezu i czekoladka pomoze nate dolegliwosci;-)
Doladnie tydzien temu mialam to samo tylk wtedy zlapalo mnie w nocy i brzuch wtedy tez bolal wraz z ledzwiami

Dziewczyny znow mnie zlapal bol wewnetrznej strony ud jak stalam w lazience to jest cos okropnego nogi z waty mi sie wtedy robia:-//
Ale zjadlam 2 kosrki czekolady 85%kakao moze to sprawa niedoboru magnezu i czekoladka pomoze nate dolegliwosci;-)
Doladnie tydzien temu mialam to samo tylk wtedy zlapalo mnie w nocy i brzuch wtedy tez bolal wraz z ledzwiami

Może to rwa kulszowa ?

Mnie boli jak na okres :/

Wizyta 15:40 , pracuję do 13:30 potem na logopedię syna wiozę na 14:30 ... powinnam się wyrobić :)

Wow to dopiero masz zaplanowany dzien :-) w porownaniu do mojego...hmmm ja to musze wstac ogarnac siebie i dziecko nakarmic, w obiad nakarmic, kolacja nakarmic, umyc, uspac, w kiedzy czasie posiedzoec na podlodze i uwaga isc na spacer B-)

Priinceseczka ojej nie poradze nic, bo pierwszy raz slysze o takim bolu dziwnym... obu to noc powaznego...

Lalena zdrowiej szybko :-*

Em ka 14 w poniedziałek na 17 20. Myślicie że będzie juz serduszko? Według zasady podwajania się to w niedziele powinno być 10000

Nessi mnie tak bolało długo w poprzednich ciążach teraz nic ... Teraz czuje jakbym miała taki pełny brzuch i tyle .

Aob a meza nie karmisz ?:)

Katerinexzka duze szanse no ja bardzo liczę na to ze nedzie u mnie juz :)

Nessi mnie tak bolało długo w poprzednich ciążach teraz nic ... Teraz czuje jakbym miała taki pełny brzuch i tyle .

Aob a meza nie karmisz ?:)

Katerinexzka duze szanse no ja bardzo liczę na to ze nedzie u mnie juz :)

Heh no zazwyczaj nie :-) meza mam dzien lub dwa w tyg, wiec mam male pole do popisu, a jeszcze w tym czesto w nd jestesmy na obiadku u dziadkow lub taty to juz w ogole :-)

reklama
Ale napisalyscie :)
Katerineczka super beta :)
Nessi fajnie że brak Ci objawów u mnie niby też Ale zazdroszczę dziewcZynom trochę tych nudności[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry