reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Katerineczka na pewno powyżej 10 tys powinno byc juz serduszko :) a to wizytę masz 15? Ja tez :)

Nessi zleci do środy raz raz juz za chwile wtorek i zaraz środa :)

reklama
Hej , przeczytalam ale nienadrobie:)

Ja pracuje, na pol etatu, potem cos w domu, po malego do przedszkola i dopiero jak usnie to moge cos pisac:)

Ivi ja tez chora, maly po przedszkolu mogl ogladac bajki, ja ratuje sie ...tym syropem dla ciezarnych, a takze miodem, imbirem i cytryna, dzisiaj pojde spac z malym. Wylezec sie nie ma jak, bo maz wraca mi dopiero w przyszly czwartek i wtedy ide do lekarza
Nessi mam termin jak Ty:)

Co do pracy to ja planuje do października, mam poletetu i mysle, ze to zrobi dobrze dla mojego zdrowia psychicznego:)

Dziewczyny znow mnie zlapal bol wewnetrznej strony ud jak stalam w lazience to jest cos okropnego nogi z waty mi sie wtedy robia:-//
Ale zjadlam 2 kosrki czekolady 85%kakao moze to sprawa niedoboru magnezu i czekoladka pomoze nate dolegliwosci;-)
Doladnie tydzien temu mialam to samo tylk wtedy zlapalo mnie w nocy i brzuch wtedy tez bolal wraz z ledzwiami

Dziewczyny znow mnie zlapal bol wewnetrznej strony ud jak stalam w lazience to jest cos okropnego nogi z waty mi sie wtedy robia:-//
Ale zjadlam 2 kosrki czekolady 85%kakao moze to sprawa niedoboru magnezu i czekoladka pomoze nate dolegliwosci;-)
Doladnie tydzien temu mialam to samo tylk wtedy zlapalo mnie w nocy i brzuch wtedy tez bolal wraz z ledzwiami

Może to rwa kulszowa ?

Mnie boli jak na okres :/

Wizyta 15:40 , pracuję do 13:30 potem na logopedię syna wiozę na 14:30 ... powinnam się wyrobić :)

Wow to dopiero masz zaplanowany dzien :-) w porownaniu do mojego...hmmm ja to musze wstac ogarnac siebie i dziecko nakarmic, w obiad nakarmic, kolacja nakarmic, umyc, uspac, w kiedzy czasie posiedzoec na podlodze i uwaga isc na spacer B-)

Priinceseczka ojej nie poradze nic, bo pierwszy raz slysze o takim bolu dziwnym... obu to noc powaznego...

Lalena zdrowiej szybko :-*

Em ka 14 w poniedziałek na 17 20. Myślicie że będzie juz serduszko? Według zasady podwajania się to w niedziele powinno być 10000

Nessi mnie tak bolało długo w poprzednich ciążach teraz nic ... Teraz czuje jakbym miała taki pełny brzuch i tyle .

Aob a meza nie karmisz ?:)

Katerinexzka duze szanse no ja bardzo liczę na to ze nedzie u mnie juz :)

Nessi mnie tak bolało długo w poprzednich ciążach teraz nic ... Teraz czuje jakbym miała taki pełny brzuch i tyle .

Aob a meza nie karmisz ?:)

Katerinexzka duze szanse no ja bardzo liczę na to ze nedzie u mnie juz :)

Heh no zazwyczaj nie :-) meza mam dzien lub dwa w tyg, wiec mam male pole do popisu, a jeszcze w tym czesto w nd jestesmy na obiadku u dziadkow lub taty to juz w ogole :-)

reklama
Ale napisalyscie :)
Katerineczka super beta :)
Nessi fajnie że brak Ci objawów u mnie niby też Ale zazdroszczę dziewcZynom trochę tych nudności[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry