reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam dobry, mam zrobione w końcu paznokcie, jak pracowałam nie mogłam to teraz się ciesze;) i super peeling sobie zrobiłam. A teraz leżę i aferę fryzjera oglądam z moim. Jutro muszę rano po pojemnik na mocz i na pobranie ale się boję bo przy pobraniu nieraz mdleje

reklama
Keejti może będzie możliwość pobrania w pozycji półleżącej. Mnie tak kiedyś pobierali.

Jejki jakie pierdoły mi się śniły. Szkoła na pierwszym planie. To chyba najgorsze koszmary są. Kupowałam książki z matematyki i miałam nadrabiać cały rok, bo nie chodziłam do szkoły.

Haha no nieźle.
Mam nadzieję też tak właśnie miałam po omdleniu.. Kurcze nie mam w domu pojemniczka do siku i chyba muszę po drodze kupić i dopiero tam robić. A pęcherz ciśnie

Witam

Keejti wytrzymam zanim dojdziesz może najpierw do jakiegoś słoika czystego a później przelejesz...

Witaj wiktorek

Ja dziś z wrażenia spać nie mogłam pewnie dziś tez będę przeżywać ze to juz jutro :) i w całej okazałości pooglądam dzidzia ..

Yhm jak dasz rade to trzymaj :blink:

Ja szykuje maluch i zaraz do przedszkola potem idę do mamy na kawę jak się uda , ma wolne z tym ze mógł ją ktoś zająć wcześniej do pilnowania dziecka .. ciężko o nią jak ma wolne

Witaj wiktorek :) napisz coś więcej o sobie
Ależ miałam fatalny wieczór. Słabo mi było i kręciło się w głowie na Maxa. Mowiłyscie o bólu głowy i mnie dopadł...nawet małego nie dałam rady wykąpać. A od 2 nie mogłam spać :( co za koszmar jakiś :/
Czy ten mój dziec nie może pospac dłużej? Już za chwilkę wolne więc będę leżeć do oporu a nie wstawać o 4.
Zapowiada się piękny dzień ♡
Lilith niby proste ale jak sprawdzone to wiesz :) powrzucahcie dziewczynki wszystko co pisalyscie plis

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny. Poradźcie mi co kupić dla 1.5 rocznego chłopca, idę dziś do koleżanki która ma mi troszkę ciuszków ciążowych poodawać i wypadałoby coś dla dzidzi podarować. Takie małe Brzdące jedzą słodycze? Czy nie bardzo? Bo dla strszego dziecka to zawsze coś słodkiego sie wymyśli a dla malucha to już gorzej...
Niektóre z Was są już mamusiami więc proszę o pomoc.

reklama
Moj je ale domowe, tego nie kupuj bo sobie może nie życzyć, my tak nie pozwalamy dawac.
Kup puzzle jakieś odpowiednie do wieku, np. Na tacce wkłada się 3 zwierzątka. Wiesz o czym mówię?
Autkaaaa dużo autek, moj nie wzgardzi żadnym. Flash karty są ekstra. Podaje Ci to co tańsze oczywiście.

Witam nowa mamę, napisz coś o sobie.

Keejti ja bym nie dała rady..w nocy wstaje bo 4 razy..

Linka no to już jutro hihi. Tez swoje będę przeżywać.

Do góry