reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Tak wiem o jakie puzzle chodzi, to dobry pomysł, mimo że Mały ma sporo zabawek ale to zawsze coś nowego dla dziecka myślę że będzie sie cieszyć.

reklama
No udało się bez ale jak tylko weszłam to ona do mnie ze chyba się boję, parę osób przepuscilam w kolejce haha. Ale jakoś mnie zagadala i poszło.

Mój synek często dostaje ksiazeczki jak ktoś przychodzi i zawsze się cieszy bo on akurat lubi. Więc fajna sprawa, albo właśnie jakas drobna zabawka, ja nie lubię np jak ktoś ubrania mu przynosi bo wolę sama mu kupić co chce ;p a no i np nieraz z tym jakieś chrupki z hippa dla dzieci ale nie słodycze bo raczej wiedzą że za dużo nie daje. Pampersy to też zawsze dobry prezent ale raczej dla mamy

Poranne gorzkie zale Wiklinki. Co za parszywa noc.Wieczorem pekala mi glowa , wiec szybki prysznic i do wyrka. Jak na zlosc w corce obudzilo sie zombie i zasnela o 2.Ja po walce o pozycje ( kurka jak ciezko sie ulozyc z bolacymi cyckami ) zasnelami ,zostalam obudzona przez zombie o 7 ........bo zombie zazyczylo sobie Brownies i soczek ze slomka .Dalam i wrocilam do lozka, to zaczela sie rozpacz , ze kot nie chce sie bawic. No tak ,, wyspana,, to ja dawno nie bylam . W dodatku na zewnatrz 40 stopni to sie zyc odechciewa.

40 stopni?! Gdzie?
No niestety, mi też jakoś ciężko się wyspać ale chyba się przyzwyczajam.

Iza a ile czekalas na wyniki online?

reklama
Do góry