reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia tez pozagladam :-)

Mama czwórki a nie możesz zadzwonić i poprosić o sama recepte??

Keejti pilas??

Nie podeszły mi te gołąbki..

reklama
A ja wlasnie wszamalam bule z szyneczka pomidorem cebula sola i pieprzem. Uff wczoraj taki smak mi naszedl na tego pomidora z dodatkami ze myslalam ze tesciowej caly talerz zjem:-)

Ale żeście napisały to ja wam powiem pewna historie o mleku piersiowym i podjadaniu hahaha jak urodziłam pierworodnego mieszkałam z mama i miałam nadmiar pokarmu ... przyszedł do młodszej siostry chłopaka chociaż właściwie to facet bo po 30 a ona 18 zresztą są razem po dziś dzień ...no i piją sobie kawkę przechodzę przez pokuj stołowy a on do niej ze coś dziwnie słodka ta kawa ... pytam siostry skąd wzięła mleko a ona ze stało w kubku w lodówce hahaha a ja odciagnelam wlalam do kubka żeby wylać i niechcący wsadziłam do lodówki ... nic nie powiedziałam dopiero siostrze jak poszedł haha ze sobie kawkę zrobili z moim mlekiem

Witam was.

U mnie była ciężka noc wstawalam z 4 razy na siku.

Książeczkę ciąży mam od 6 tygodnia od razu jak stwierdziła ciążę ze jest ok to wyrobiła.

Ja jem tylko ziemniaki i pomidory ze śmietaną to jest mój obiad nic innego jeść nie mogę. Jednak gołąbki też bym zjadala ale muszę mieć to na co mam ochotę na wyciągnięcie ręki bo inaczej nie zjem

Wystarczyło zobaczyć minę siostry nie chciałam chłopa jej sploszyc

Dziewczyny mam uczucie ciągnięcia z góry brzucha , spod żeber tak jakby coś chciało wypaść dziwne chyba za dużo się narobiłam dzisiaj

To odpocznij kochana. Ty to masz doświadczenie z tymi ciazami, nie miałaś tak wcześniej?
Świetna historia, siostra jak zareagowała?

Dominika z ochota to tak samo, juz i teraz bo inaczej przejdzie.

Keejti no ja piłam i za mało, dolewka musiała być..

Diabliczka wątek super. Ja przepisy tylko z tych dwóch stronek a na zupy czy to co się robi naturalnie przepisu nie daje. Hmmm chociaż na sałatki..

Ja na pomidory patrzeć nie mogę..

reklama
Ja się wzięłam za te rogaliki, zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry