reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Wygrzewacze

Załączniki

• IMG_20160413_100807_edit.jpg
    IMG_20160413_100807_edit.jpg
    742,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Lilith - mam 120l mega zarośnietą i właśnie 300l :) 300l kupilam specjalnie pod skalary, ale stety-niestety byli tam lokatorzy - 3 papuzie, 2 akary i zbrojnik lamparci.. 32cm.. Więc urządzenie roślinnnego, naturalistycznego akwarium pod skalary jest z nimi niemożliwe :( i wena mi odeszła - bo musiałabym przynajmniej część tamtych rybek oddać a trochę mi mimo wsyzstko szkoda :/ I piasek kupiony, nowy filtr czeka, korzeń znalazłam na plaży i.. nic z tym nie robię :( aż mi źle jak na nie patrzę i czasem myślę czy by nie sprzedać, ale wiem że bym żałowała.. (za cały zestaw tego akwa - akwa, pokrywa, filtr zewnętrzny, szafka, "to co w środku" w tym też ryby zapłaciłam.. 300zł;) )

Idę młodą już położyć spać, skoro mam wcześniej z domu dziś wyjść z okazji lekarza.. heh.

Lili właśnie przez fecebooka pisałam z taką babka co jedna z lepszych hodowli mopsow ma w Polsce o ile nie najlepsza i napisała mi żeby kupić taki proszek dermatol w aptece i ze pomorze ja mam problem z moim psem jeśli chodzi o weterynarzy w moim mieście niema takiego który się na nich zna , bo to jest rasa z krótką kufa i trzeba na tych psach się znać wiadomo szczepienia i takie zeczy każdy zrobi ale jak coś się dzieje to każdy udaje że wielce się zna i kasę ciągnie eh kiedyś strasznie w zimie miała katar i na weta 200 zł poszło katar nie przeszedł napisałam do tej babki prośbę z pomocą i tran kazała podawać wyciskacz z kapsułki i przeszło :) teraz tez mam nadzieje szybko przejdzie

Lilith wiesz co nie boje sie... poczytalam troche o tym i zdania sa podzielone.. w poprzedniej ciazy nikt mi nic nie mowil, a orzechow jadlam sporo choc bez przesady.. takie okresy mialam.. do tego mozna powiedziec, ze u mnie prkatycznie podstawa zywienia sa alergeny i poki co mlody probowal wszystkiego -na nic nie jest uczulony..orzechow w czystej postaci jeszcze mu nie dalam, ale jestem pewna, ze juz.nie raz probowal w jakims ciasteczku czy chrupku... zreszta u nas w rodzinie nie ma alergikow i u meza tez nie ma :-) nawet polozna mowila, zeby jesc w ciazycytrusy czy pomodory i dziecko pozniej tez bedzie je.tolerowac :-)
A tak poza tym fajnie, ze masz dobry humor, ale ze az tak zeby weza kupowac=-O masakra heh:-D

Milagros niezle.. jak chce mieso to niech sobie sam zrobi.. a dlaczego tesciowa mu nie gotuje??

Katerineczka troche pozno, daj znac zaraz po :-)

Ja juz czekam az mlody sie obudzi i na spacerek :-)

Oj Ivi Ivi, zazdraszczam a cena jak marzenie!! Też bym nie sprzedała, nie ma szans. Zostaw, kiedyś sobie ogarniesz pod to co masz teraz i juz.
My też drewna tylko z plaży, warto spacerować po zdobycze hihi.
Będę czekać na zdjęcia!

Linka wiem jak to jest.. Kiedyś pisałam tu nawet, że wet wetowi nie równy. Z kotami chodzę do jednego a np z jaszczurka czy żaba, z którymi wbrew pozorom trzeba obowiazkowo do innego. W całym mieście, jest tylko jeden który się zna tak na prawdę..
Super, że ta babeczka Ci tak pomaga, to jednak jest wiedza i byle wet jej nie zastąpi a kaske zabierze..

Aob, tez dużo slyszalam o tym, ze dzieci się uodparniaja. Coś jak to co sama sobie z kotami zrobilam. Przy córce mega się ograniczalam i alergia potworna. Przy synu jadłam jak chciałam i alergia niestety wyszła około 15m a wcześniej nic..
Tez kupie dzis te orzeszki, ha!

To nie będzie nasz pierwszy, maz juz miał..sporego dość ale go kurde przytkalo.. Trochę to naprzezywal i stoi terra puste od roku.. Chyba się zmobilizowal. Dla synka to maleństwo, by rosło razem hihi, czyli jak glista pewnie.

Moj drugi wygrzewacz:

Załączniki

• IMG_20160413_101334_edit.jpg
    IMG_20160413_101334_edit.jpg
    948 KB · Wyświetleń: 61
Lilith mysle, ze z alergia co ma.byc to bedzie, a jak raz na jakis czas zjemy kilka orzeszkow to nie zaszkodzi:-)
Matko jaszczurka bleee.. ja bym sie bala takich zwierzakow :p ale to ja, a moj mlody jak zobaczyl szczura to myslalam, ze wejdzie mu do klatki heh az piszczal z radosci:-D weza raz trzymalam i bylam w szoku, ze nie jest obslizgly jak to sie wydaje :-)

A wiecie dlaczego Agucha tak nagle przeszla na tamto forum? Pisala o wyjezdzie do Pragi i koniec... zreszta duzo dziewczyn umilklo:-\

Wybaczcie, ze osobny post..

Tez chcialbym moze zwierzatko, ale konieznie latwe w utrzymaniu, bo ja len jestem.. co byscie polecaly? :-) cos co mnie tez nie pogryzie haha :-D

reklama
Do góry