reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Samotnaja bardzo mi przykro :(
Mama Czworki Najlepsze zyczonka dla Coreczki :*
Lilith biedna Ty ale podobno tak chcialas ze dzidzius posluchal az nadto...Ja dzis z rana na pusty zoladek nad muszla siedzialam....

reklama
Dzień Dobry e końcu dotarłam ale musiałam jeszcze sklep zaliczyć i mój się wkurzyl że musi jechać :/ w ogóle zaczął sapac że za dużo wydaje :/
Mama czwórki wszystkiego co najlepsze dla córci:*
Samontaja przykro mi :'(
Ja zjadłam śniadanie i mi nie dobrze :(
Kurczę wy to macie takie doświadczenie z wózkami i innymi rzeczami dla dzieci a ja to zielona jestem :p

Witajcie :-)

Linka miłego wylegiwania życzę!

Gosiu wspolczuje.. Oby niedługo minęło.. A ja fakt, chcialam..

Emka poleguj dzis tez jak możesz, zdrowka i lepszego samopoczucia.

Mama czaorki wszystkiego dobrego dla coreczki!
Tej zgagi to musiałaś się przestraszyć hihi. Rzadko taka miewam, poprzednie ciaze w zasadzie cały okres zwykla miałam..Teraz zapowiada się co innego..

Milagros mam rennie ale ono jest słabe w porównaniu z gavisconem, mam w syropie. Ze zwykłą zgaga świetnie sobie radzi ale ta jest ciężka do wytluczenia..
Dzis od rana to samo..

Gaga dobrze Emka powiedziała, byś Ty wiedziała ilu rzeczy ja się jeszcze musze nauczyć i tez tu o rady poprosić. Ważne, że jest kogo się poradzić!

Aob kochana a co Ty dzis porabiasz??

Dobrze, że mi zgaga nie dokuucza :)

U nas pogoda też średnia, ale mam 17miesiecznego malucha pod opieką i muszę mu czas zorganizować bo w domu nie wysiedzi..

Hej dziewczynki :-)

Samotnaja :-( wspolczucia dla Ciebie:-( Twoj aniolek szybciutko niech do Ciebie wroci :-*

Ivi gratki dla Ciebie! Zdolna z Ciebie kobieta!

Mama czworki wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki:-*

Czy sa tu dziewczyny uczulone na pylki drzewa, pokrzyw, traw i innych roslin?
Bo ja mam uczulenie wlasnie na te paskudztwa. Uczulunie nasila sie zazwyczaj w koncowke kwietnia i trwa do sierpnia/wrzesnia. Czy w okresie ciazy przyjmowalyscie leki antyhistaminowe?
U mnie alergia objawia sie wodnistym katarem, swedzeniem oczu, kichaniem. Czasem opuchnieta buzia. Ciekawa jestem czy w okresie ciazy mozna brac leki na alergie

Lilith ja dzis podobnie jak linka nie mam sil.. co prawda zwleklam sie z lozka, ale... pozniej pewnie na kawe do dziadkow pojedziemy i tyle.. tam moj mlody lubi jezdzic bo maja fajnego kundelka.. jakby stworzony dla dzieci :-) a moj uwielbia go :-!

A co do zgagi to ja tez rennie bralam i pomagalo na chwile, a ten gaviscon u nas dostalam jakby syrop ale w saszetkach i jak dla mnie nie do przelkniecia bleee:-\ ale raz wmusilam w siebie to faktycznie lepszy od rennie :-D

Priinceseczka ja na szczescie jestem z tych nieuczylonych takze nie pomoge... ale podejrzewam, ze zbyt duzego wyboru w lekach nie bedziesz miala o ile w ogole:-\

Milagros moj tez slabo potrafi usiedziec w domu, ale jednak sa sposoby na niego.. w brzydka pogode to moj akurat lubi zakupy i wszelkie place zabaw zabudowane tez wchodza w gre, choc teraz nie widze siebie w zjezdzalni albo na trampolinie :-D a jak w domu to wspolne prace domowe :-) garnki, pranie a sprzatanie w szufladach z bielizna w ogole :-)

Ale narobilam bykow, az musialam poprawic :p pranie czeka na rozwieszenie brrr:-(

Princeseczka ja mam alergie, ale delikatne leki dostępne w aptece pomagaja, U mnie też katar i lzawiace oczy sa objawem. Mam nadzieję że nie będziesz się teraz tak męczyć z ta alergia :)

Aob, nie chce z nim iść w miejsce z dziećmi bo właśnie nie będę za nim biegać i chodzić po slizgawkach, a dwa on bije dzieci więc... wolę oszczędzić te biedne dzieci :D

A co do zabawy w domu. Jego interesuje akurat to co nie może. Ani pranie ani zamiatanie nic. Najlepiej rzucanie sloikami lubi i wywalanie kwiatków z doniczek

reklama
Do góry