Dzień dobry wszystkim
Oczy dzisiaj będą na zapałkach, bo poszłam spać przed północą bo ogladaliśmy z emkiem film, a dziś moje najmłodsze postanowiło mnie obudzić po 5 okrzykiem- "Dziś są moje urodziny" Tak to przeżywa moja mała Myszka, że spać nie mogła .Mieliśmy przejść się do zoo lub ogrodu botanicznego, ale pogoda jest fatalna- pada w KRK, jest niby cyrk niedaleko,ale ostatnio tyle nagonek jest na te cyrki ze zwierzętami ,że mam obiekcje. Podobno te zwierzęta są tam źle traktowane i ogólnie bardzo nieszczęśliwe, nawet jakieś protesty były tam wczoraj.Chyba sobie daruję, w teatrze obok nas nic dla dzieci dziś w repertuarze nie ma i chyba tylko kino, ew. jakaś bawialnia pozostaje, a po południu małe przyjątko.
Co do piesków dla alergików nie mam pojęcia ,za to mogę zdecydowanie odradzam alergikom dalmatyńczyka. Sierść się z niego sypie calutki rok, a nie jak u innych psów 2 razy w roki i mimo wyczesywania, niestety w domu jest jej ciągle pełno
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
, dodatkowo jest to pies bardzo ciężki w prowadzeniu, ale to forum ciążowe, a nie zoologiczne więc szczegóły sobie daruję
emka- zdrowiej szybciutko
Lilith- a propos tej zgagi piersiowej, pamiętam jak w którejś z ciąż wystraszyłam się, że mam zawał i na pogotowie pojechałam, tak mnie ta zgaga wystraszyła. Ciebie męczy bardzo, u mnie pojawiała się tylko raz na kilka dni i wystarczyło, żę jadłam mniejsze posiłki, a częściej i wykluczyłam całkowicie ostre i drażniące.
wiklinka- może zadzwoń jutro do gina i przedstaw sytuację.
Spadam do mojej Zosieńki, bo dziś jej dzień.