reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia to zrobiłaś niespodziankę z dzieckiem, wow!

My też mamy na czerwcowkach tajna grupę na fb, była szczególnie przydatna w okresie porodów, tam wiele z nas dawało znać, że to już i w ogóle bo jednak nie każda z tel forum wchodziła.

Katerineczka o lemoniadzie pierwsze słyszę, pewnie spróbuje.

U mnie też dziś cały dzień lało, a jutro ma być podobnie.

reklama
Witaj Basienkaaa! :-)

Ja obstawiam chłopca, chociaż chyba wolałabym dziewczynkę.

Gaga no dokładnie, ja też trochę porobie w domu i zmęczona jestem jakbym maraton przebiegła.

Mama czwórki ja będę się raczej rozglądala za jakimś podwójnym wózkiem :p

Teraz mam tako po kuzynce i jest ok.

Ivi to super ze strony promotora, nie każdy ma szczęście trafić na takiego.

Milagros, ja polecam 'Okiem psa'. Bardzo mądra książka.

Cycki mnie bolą, ta zgaga piersiową i znad kibla zas niecschodze.. A już tak późno..
Dzis o kromce i zupie dyniowej..

Za to chorobsko zlazi, juz mocno czuje.. Zaczęłam odczuwać zapachy.. Chyba już miesiąc nic a dzis.. Heh gówna w kuwecie od razu.. Nie służy to..

Dziewczyny . Biore sobie ten moj odpowiednik luteiny Cyclogest 200mg , ktory przepisali mi na IP ze wzgledu na te bole z kregoslupa , kazali brac 5 dni ale ja twardo biore dzien w dzien . Teraz nie mam plamien ani boli a opakowanie sie konczy lada dzien .Wizyte u swojego lekarza mam dopiero 21. I teraz pytanie. Skonczyc to opakowanie i juz czy ze wzgledu na wczesniejsze poronienie kontunuowac na wlasna reke ?

Lili yorki maja włosy wiec nie powinny uczulać /)

Ta juz mleko z miodem poszło w ruch cały dzień leżę jeszxzE jutro pokorzystam... Malinki tez dzis jadłam ale... Po 5 minutach juz im mowilam papa w wc...

Lilith Tobie tez zdrówka

Wiklinka chyba nie zaszkodzi poczytaj ulotkę

Dzień dobry wszystkim:happy:

Oczy dzisiaj będą na zapałkach, bo poszłam spać przed północą bo ogladaliśmy z emkiem film, a dziś moje najmłodsze postanowiło mnie obudzić po 5 okrzykiem- "Dziś są moje urodziny" Tak to przeżywa moja mała Myszka, że spać nie mogła .Mieliśmy przejść się do zoo lub ogrodu botanicznego, ale pogoda jest fatalna- pada w KRK, jest niby cyrk niedaleko,ale ostatnio tyle nagonek jest na te cyrki ze zwierzętami ,że mam obiekcje. Podobno te zwierzęta są tam źle traktowane i ogólnie bardzo nieszczęśliwe, nawet jakieś protesty były tam wczoraj.Chyba sobie daruję, w teatrze obok nas nic dla dzieci dziś w repertuarze nie ma i chyba tylko kino, ew. jakaś bawialnia pozostaje, a po południu małe przyjątko.

Co do piesków dla alergików nie mam pojęcia ,za to mogę zdecydowanie odradzam alergikom dalmatyńczyka. Sierść się z niego sypie calutki rok, a nie jak u innych psów 2 razy w roki i mimo wyczesywania, niestety w domu jest jej ciągle pełno:baffled: , dodatkowo jest to pies bardzo ciężki w prowadzeniu, ale to forum ciążowe, a nie zoologiczne więc szczegóły sobie daruję;-) ;)

emka- zdrowiej szybciutko

Lilith- a propos tej zgagi piersiowej, pamiętam jak w którejś z ciąż wystraszyłam się, że mam zawał i na pogotowie pojechałam, tak mnie ta zgaga wystraszyła. Ciebie męczy bardzo, u mnie pojawiała się tylko raz na kilka dni i wystarczyło, żę jadłam mniejsze posiłki, a częściej i wykluczyłam całkowicie ostre i drażniące.

wiklinka- może zadzwoń jutro do gina i przedstaw sytuację.

Spadam do mojej Zosieńki, bo dziś jej dzień.

Witam się dziś i ja :-)

Mama czwórki, co do dalmatynczyka zgadzam się w 100% :-)
Lilith, książek się naczytalam, wystarczy mi póki co, przy kolejnym psie może się skuszę na coś nowego. Nie będę ciągnęła tematu o psach, nie to forum.

Co do zgagi, szklanka zimnego mleka, ale przy Twoich wymiotach nie wiem czy dasz radę. I rennie też jest dobre, z tym że nie wiem czy dostaniesz to u siebie.
Chociaż tyle dobrze że już oddychac możesz, ja dalej się nie zdecydowalam na płukanie.

Mama czwórki, najserdeczniejsze życzenia dla Twojego maluszka :)

Wiklinka ja bym zadzwoniła i poprosila o jeszcze jedno opakowanie. Będziesz spokojniejsza :)

Jejku. Samotnaja tak mi przykro! :-(

Emka zdrówka!

Lilith ja też na kuwete źle reaguje w ciąży, masakra.

W ogóle dziś od rana paskudnie się czuje - uroki ciąży.

reklama
Do góry