reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob mon na początku miał wielkiego miska obok łóżeczka i tak z 3 razy mi spadł. Ale to wysokość zwykłego łóżeczka. Wkoło ma taki wysoki ochraniacz i ładnie się nauczył szybko tak spać, rano wstaje i się bawi a tak to był płacz żeby go wyciągnąć.

Oj jak ja nie lubię takich gości

reklama
O tak to u nas wygląda i bardzo polecam takie łóżeczko

Mój synek ma brzuszek jak ciążowy :eek:

Mama czwórki no może lepiej podnieść niż tłumaczyć przy sasiadkach :p chociaż Julek się jakby trochę odzwyczaja i nie idzie tak na ręce jak wcześniej

Załączniki

• 1460139491065.jpg
    1460139491065.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 75
  • 1460139499276.jpg
    1460139499276.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 79
Linka a ja tam takich gościu lubie :-) raz na jakiś czas można przecież sobie pozwolić.

Keejti a mogłabyś mi podlinkować takie łóżeczko? Bo ciekawa bardzo jestem o czym mówisz.

Aob mój właśnie też jakoś nie potrafi spać w małym drewnianym łóżeczku, ciągle się obija o szczebelki i budzi... W naszym dużym jest mu mega wygodnie, ale nie chce go uczyć spać z nami.

Hehe biedna sąsiadka się speszyla . A trochę mi się humor poprawił bo niedługo sobie pójdzie i dzwoniła mają serdeczna koleżanka ze jutro wraca z nowego targu i wiezie mi paczkę , z kiełbasa swojsko z baleronem , oscypkami serem białym , no i była na Słowacji to i lentynki i czekolada studencka i żelki to jutro będę miała pychotki zawsze o mnie pamięta :blink:

Taki ochraniacz miękki fajnie amortyzuje tylko u mnie tak obwisa brzydko bo pralam i byle jak założyłam ale w środku jest gąbka.

reklama
Ale cisza tu dzisiejszego wieczoru idę spać dorej nocy wszystkim życzę . ( pewnie zaczniecie pisać jak juz dawno będę chrapanie , a rano znowu do nadrobienia będzie sporo )

Do góry