reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti,linka jakie sliczne dzieciaczki :-*

Keejti spasc to spasc, ale on nawet jak mial ochraniacze to potrafil tak sie uderzyc, ze od razu pobudka i placz... strasznie fika..

Maleducada moj ze mna spi tylko jak bardzo chory jest i praktycznie nie spi... ale ja wtedy strasznie czujnie spie, bo chwila nieuwagi i lezy na podlodze:-\ dlatego mimo, ze czasem tak bardzo chcialam zeby spal ze mna to nie ma opcji:-(

Linka, ale mi smaka robisz :p na slodycze hehe i ser bialy taki dobry mmmm...

Tez ide spac:-) dobrej nocki:-*

To jest Little helper i nasze wyro.

Moj tez w turystycznym, kupilam mega wypasne drewniane i było do dupy.
Ochraniacze tez sacdo niczego, choc mam jedne ze Stanów, te to są grube i wyszywane nie to co te zwykłe ale.. Najlepsze są takie rurki długie, dajecie je pod prześcieradło. Cudo!!
Ja zrobiłam sama ze zwinietych kocow i juz.
Linka, pojechał juz? Długo siedzi..
Śliczne masz dzieci!! Wspaniała ekipka!
A już doczytalam, to dobrej nocki i wypoczynku.

Nie smiac sie, to przed remontem hihi.

Aa I jeszcze te ręcznie robione są niezłe..

Załączniki

• 1460142298623.jpg
    1460142298623.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 88
  • 1460142399056.jpg
    1460142399056.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Ja moich łobuzów pokaże dopiero na zamkniętym ,o ile w końcu go założymy;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Zamknięte mogę założyć w każdej chwili, miałyśmy zdecydować czy juz czas czy później.

Zielony groszek nic na wizytowym nie pisał.

A która z mam miała tu mieć bliźniaki i przestała się odzywać?

Nadrobilam :-)

Super dzieciaki macie :) urocze :)
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki, okazuje się ze przeszlam tokso, mam się martwić ?

Kejti dziękuję za odpowiedzieć apropo wady wzroku, bardzo boję się o swoje oczy.

Żana fajnie że się w końcu odezwalas :)

Co do zamkniętego jestem za, bo dużo rzeczy ciężko pokazać czy powiedzieć bo jednak każdy może czytać.

Lilith co to Dex w szafce siedzi haha?? :-)

Ja tez na zamkniety pokaze swojego z wielka checia, ale mysle, ze i tak za wczesnie, bo poki co niektore dziewczyny sa, a pozniej nie ma i tak naprawdę mysle, ze skald tu jeszcze sie pozmienia ;-) a szkoda dopuszczac tak teraz te co pisza duzo, bo akurat ktoras co pisze malo moze teraz miec gorszy czas... zamotalam, ale mam nadzieje, ze mozna mnie zrozuniec :-D

Lilith czy to nie katerineczka miala miec blizniaki??

Milagros ja tez mialam juz przebyta toxo dawno temu i podpbno drugi raz sie tego bie przechodzi, wiec luz :-)

reklama
Milagros fajnie. Masz z głowy i nie musisz się martwić, że zachorujesz w ciąży.

Nadrobiłam. Naczytałam sie o Waszych zachciankach i zaraz wykituje, bo zaraz idę na pobranie i aż mnie w żołądku ssie.

Moja Zu ma łóżeczko-tapczanik.
Juz od roku śpi w zmniejszonym o połowę i ma z każdej strony małe barierki. Ono jest 140x70 i jeszcze długo może posłużyć, ale zastanawiamy się czy brzuszkowemu kupować nowe, czy będzie spać w tym. Narazie wymyśliliśmy, że dorobimy do zestawu szufladę na materac wysuwaną spod spodu i dzidzio będzie w łóżeczku a Zu obok. Najlepiej by nam to wyszło przestrzennie.

Do góry