reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti,linka jakie sliczne dzieciaczki :-*

Keejti spasc to spasc, ale on nawet jak mial ochraniacze to potrafil tak sie uderzyc, ze od razu pobudka i placz... strasznie fika..

Maleducada moj ze mna spi tylko jak bardzo chory jest i praktycznie nie spi... ale ja wtedy strasznie czujnie spie, bo chwila nieuwagi i lezy na podlodze:-\ dlatego mimo, ze czasem tak bardzo chcialam zeby spal ze mna to nie ma opcji:-(

Linka, ale mi smaka robisz :p na slodycze hehe i ser bialy taki dobry mmmm...

Tez ide spac:-) dobrej nocki:-*

To jest Little helper i nasze wyro.

Moj tez w turystycznym, kupilam mega wypasne drewniane i było do dupy.
Ochraniacze tez sacdo niczego, choc mam jedne ze Stanów, te to są grube i wyszywane nie to co te zwykłe ale.. Najlepsze są takie rurki długie, dajecie je pod prześcieradło. Cudo!!
Ja zrobiłam sama ze zwinietych kocow i juz.
Linka, pojechał juz? Długo siedzi..
Śliczne masz dzieci!! Wspaniała ekipka!
A już doczytalam, to dobrej nocki i wypoczynku.

Nie smiac sie, to przed remontem hihi.

Aa I jeszcze te ręcznie robione są niezłe..

Załączniki

• 1460142298623.jpg
    1460142298623.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 85
  • 1460142399056.jpg
    1460142399056.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Ja moich łobuzów pokaże dopiero na zamkniętym ,o ile w końcu go założymy;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Zamknięte mogę założyć w każdej chwili, miałyśmy zdecydować czy juz czas czy później.

Zielony groszek nic na wizytowym nie pisał.

A która z mam miała tu mieć bliźniaki i przestała się odzywać?

Nadrobilam :-)

Super dzieciaki macie :) urocze :)
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki, okazuje się ze przeszlam tokso, mam się martwić ?

Kejti dziękuję za odpowiedzieć apropo wady wzroku, bardzo boję się o swoje oczy.

Żana fajnie że się w końcu odezwalas :)

Co do zamkniętego jestem za, bo dużo rzeczy ciężko pokazać czy powiedzieć bo jednak każdy może czytać.

Lilith co to Dex w szafce siedzi haha?? :-)

Ja tez na zamkniety pokaze swojego z wielka checia, ale mysle, ze i tak za wczesnie, bo poki co niektore dziewczyny sa, a pozniej nie ma i tak naprawdę mysle, ze skald tu jeszcze sie pozmienia ;-) a szkoda dopuszczac tak teraz te co pisza duzo, bo akurat ktoras co pisze malo moze teraz miec gorszy czas... zamotalam, ale mam nadzieje, ze mozna mnie zrozuniec :-D

Lilith czy to nie katerineczka miala miec blizniaki??

Milagros ja tez mialam juz przebyta toxo dawno temu i podpbno drugi raz sie tego bie przechodzi, wiec luz :-)

reklama
Milagros fajnie. Masz z głowy i nie musisz się martwić, że zachorujesz w ciąży.

Nadrobiłam. Naczytałam sie o Waszych zachciankach i zaraz wykituje, bo zaraz idę na pobranie i aż mnie w żołądku ssie.

Moja Zu ma łóżeczko-tapczanik.
Juz od roku śpi w zmniejszonym o połowę i ma z każdej strony małe barierki. Ono jest 140x70 i jeszcze długo może posłużyć, ale zastanawiamy się czy brzuszkowemu kupować nowe, czy będzie spać w tym. Narazie wymyśliliśmy, że dorobimy do zestawu szufladę na materac wysuwaną spod spodu i dzidzio będzie w łóżeczku a Zu obok. Najlepiej by nam to wyszło przestrzennie.

Do góry