reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja dziś frytki i kapustę kiszona będę wcinac.

Co do aut to moje stoi u mechanika Ai zastanawiam się ile mi skasuje.

To moj psiak.

Załączniki

• 1459940742022.jpg
    1459940742022.jpg
    116,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Linka cudo ze smokiem haha się uśmiałam! I jakiego'zeza' ma, czarujący hihi.

Milagros ja mam psa odkąd pamiętam, jak się urodziłam moja matka miała kundelka a ojciec owczarka niemieckiego, pozniej Dostalam swojego spaniela a jak zmarł na raka matka zafundowala sobie też angielskiego złotego spaniela z papierami za 2tys. A to laaata temu było.. Jeździła z nim na wystawy cuda.. Sliczniutka była i kochana.. A potem już ja dostałam swojego.. Tego amstafa, jeździłam z nim na zawody etc był całym moim światem.. Jeszcze w międzyczasie mieliśmy pod opieką parę razy psa, tez wystawowego, ale jezdzacego na saneczkach, husky sliczny.. Moja cicia miała hopla na jego punkcie.

U was auta tak nie można wziąść? Tu place jak za uzywke bym płaciła wiec na stare bym się nie zdecydowała..
I uwielbiam terenówki etc wysokie.. Jeszcze volvo xc60 brałam pod uwagę bo bezpieczne ale jak xtrail przy 3 odpada.. Coś za coś niestety. I tak się ciesze, kuedys to tylko na nogach.

Maz wypakowal wszystko z auta, juz go nie odbiorę.. Nie chce.. Płakałam za nim.. No ale cóż..

Sprawdzalam maluszka, od razu się pokazał serducho słyszeliśmy, tętno śliczne 168 do 171.

Iiii iii mam nowinę! Zadzwoniła do mnie moja pielęgniarka, ze mi proponują w gumie gdzie chodzę na cytologie i inne babskie badania scan Aaaa. Potem ma dzwonić znowu bo była u pacjenta ale czad..

Lilith musze się zorientować co do takiej opcji, ale jednak płacić rate za auto 1200 zł to dużo, bo mamy jeszcze kredyt, a jak go spłacimy to chcemy na mieszkanie, więc wątpię żeby nam się udało bo nie zarabiamy aż tak dużo. Cała moja wypłata by szła na same opłaty typu raty, a gdzie bieżące rachunki, utrzymanie siebie i dziecka.

Tez mam psiaczka, ale juz stara jest! Co nie zmienia faktu ze kochana <3

1531a16fca438ef47f2a7c028540fc6f.jpg

Ja umieram z glodu, ale nie wiem co zjesc i nie chce mi sie robic samej :p

W sumie mam ochote na spaghetti bolognese ;d

f2w39jcgdz0az452.png

To ja, ale zdjecie rok temu robione, teraz jestem grubsza na buzi haha :p ale dziekuje za komplement! ;)

No tak bym wciagnela, takie mocno przyprawione i duzo czosnku zeby bylo :D

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia narobiłaś mi ochoty do tego stopnia że właśnie zadzwoniłam do mojego,że jak będzie wracał to żeby kupił mielone :) będzie na kolacje :D

reklama
Do góry