reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ewa trzymam kciuki!!

Ja dopiero wstalam i juz mi sie chce spac [emoji23] a na 16 zajecia :(

Lilith, wazne ze lapie! Wiesz jak to jest z takimi urzadzeniami, czasami tez szwankują, nie są idealne ;)

Mnie tak swędzą piersi od wczoraj jakby mnie komary pogryzły, nie mogę się przestac drapac! Masakra!

W ogole zauwazylam ze boli mnie w okolicach łechtaczki przy dotyku hmm..

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Agucha świetna wycieczka, tez normalnie na takie jeździmy no ale teraz to mi ciężko na nogi lub znad kibla wstać..

Jutro jede do mojej lekarki..w końcu pierwsza wizyta! I odebranie karty. To zapytam jej co poleca..

Dzis o 12 mam konsultacje przez tel z moja pl gp odnośnie tych zatok i antybiotyku..Bo może nie ma po co się ciskac do lekarza jak mi wyda bez wizyty.

Mysle juz z desperacji o tej kawie ale zle mi od samego rana a już jak się kladlam to z miska.. Juz mam problem leki rano przeuknac, taki wstręt.. I mój obudzil mnie o 6 budzikiem..juz nie zasnelam..

Hihi ten wątek tez jest do marudzenia niezły..

Starsza ma wolne, zas 2 tyg. Ogarnia chatę za mnie wow ale szal, teraz odkurza..wcześniej zmyware wypakowala, zaraz pranie jej wcisne do segregacji hihi.
Jak sie teraz czujesz? Ja jeszcze bez mdlosci dlatego korzystam. Na razie ciagle chce mi sie jesc

Trochę jeszcze zaszalalam bo młodemu kupiłam piasek kinetyczny a sobie jeszcze nowa płytę Ani Dąbrowskiej która uwielbiam.

Miłego dnia dziewczyny,

Lilith mnie na zaparcia pomaga jeszcze kiwi albo różne mleczne z bakteriami mlekowymi. Tylko nie wiem czy przrelkniesz

Agucha zamek super gdzie to?

Ja tez lubie Anie :)

Zameczek jest kilka km ode mnie w Korzkwii.

Jejku co za szok przeżyłam rano..mam siostrę młodsza o 3 lata ale zachowuje się i wygląda jak dziecko..wyjechała do Holandii w grudniu tamtego roku a dzisiaj wychodzi na to że jest w ciąży :O ..znają się ze 3 ms i są przeszczesliwi..szooook..

To sie chyba czesto zdarza... Moja sasiadka tez miala chyba miesiac roznicy z siostra, nie umawialy sie mieszkaja w innych krajach. Trzy miesiace? Hm czasem takie rzeczy sie udaja ale pewnie jestescie zmartwieni??

Zadzwoniłam do zusu zapytać co w mojej sprawie wyjaśniającej i pani poinformowała mnie ze poszło do wypłat zasiłków .. czyli wszystko w pozadku ... po ponad miesiącu ciekawe za ile przelew pierwszy przyjdzie ...
Trzymam kciuki :)
Agucha Korzkiew? Wieki nie byłam...

To widzę, że aktywnie żyjesz - super! :-)

Lilith ale masz pomocnice :-)

Iza wow, no to nieźle z ta siostra...

Linka ja też mam tylko jednego brata, ale dobrze mu było z 4 siostrami :p
Tak Korzkiew ;) ale poznalas pieknie:)

Hej żaby :):)
Ja znow naładowana energia, aż sie zastanawiam czy to normalne i czy wszystko z ciąża ok.. Objawów - o ile regularnie jem- brak, zmęczenie wieczorem tylko a w ciągu dnia z ogrodu bym nie wychodziła.
Wizyta w środę, dużo bym dała by ja przyspieszyć i zobaczyć maluszka...:(:( autentycznie sie martwię

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A w tym ogrodzie sadzisz cos czy odpoczywasz? :)

Napisane na LG-D855 w Forum BabyBoom

A jak dziś wasze obiadki? ;) ja już mam zrobiony bo nam koparka koło domu robią to trzebalo zrobić wcześniej :p mam rosół z makaronem a na drugie schabowy

Gaga haha to u nas bedzie dziewczynka bo moj TZ taki napalony chodzi:-D tuli sie do mnie pod koldra jak kot :-D
No ale niestety dopoki nie okaze sie ze krwiak sie zmniejszyl to nici z tego. Wczoraj mialam jeszcze zoltawe uplawy ale dzisiaj poki co jest spokoj

Ostatnia edycja:
reklama
Dominika witaj w klubie, u mnie mój robi bo nie dam rady.

My dzis domowe fryty w koncu hihi. Pewnie zle się to skończy..

Ooo zupy..to bym jadla w tej ciazy póki co..najłatwiejsze do przelkniecia.. Uwielbiam i rosolek i ogorkowa! Pycha!

Agucha, na początku ciąży to robiliśmy długie 3milowe wycieczki.. Od razu człowiek odzywał a teraz..ja rzado z do u wychodzę..ciężko mi z łóżka Wstać bo słabo i mdłości albo nad WC wisze.. Nic mi się nie chce.. A choroba dalej meczy..

Przemoglam się..zrobiłam sobie owocowa owsianke..

Do góry