reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka trzeba być dobrej myśli, my babki wszystko przetrwamy nawet jak jest mega ciężko. Tez boje się o plecy, tym bardziej ze nie wiem co z nimi nie tak. Końcem miesiąca fizjo to zobaczymy, moze mi coś powiedzą?
I pociesze Cie, ze z córką tez mega popuchlam..Nie popuchlam bylam nadymana bo ja wiem,jak żaba..az sie ludzie śmiali..nawet znajomi, ze mnie tak ciąża wymeczyla.. A brzuch był ogromny, prawie 150 cm i nie mogłam go objąć całego rece prostujac tylko do połowy bo nie siegalam.. Nie utylam dużo z 15kg do 43tc ale miałam 10+ jak zaszłam.. Do tego wymiotowalam pootwornie cała ciaze..poród dramat
Za to ciąża z synkiem superowoo nie liczac problemów z lozyskiem i ryzykiem ciągłych krwawien.. Ile się strachu najadlam.. , poród był super. Ale plecy wysiadaly.
Licze, ze teraz tez będzie nieźle, ciesze się z ciazy bardzo a potem i tak jak już ciężko będzie to się nasmece hihi.

Moj spi.. Zaraz legne i ja..

reklama
Ja dzis ten caly dzien na.tarasie tak fajnie.bylo.. chwile u dziadkow.na ogrodzie...

Dziewczy moj mnie.wkurza, bo chyba odzwyczailam sie od.jego obecnosci... denerwuje sie glupotami, a on mysli, ze jego zarty sa fajne i awantura o nic murowana :-\ ciaza po prostu jak u linka...

Linka tez mam takie cisnienie i ciezko to znosze, ale jak mi poradzili zeby duuuzo pic to pije wode i faktycznie cisnienie ciut wyzsze.. tak kolo 110/70 a czasem nawet wyzsze...

Lilith wspolczuje zatwardzen.. ja mialam tylko po porodzie i masakra.. tez bolalo przy siadaniu..
Aa i tez mam zeba do wyrwania.. gadalam ze znajoma dentystka to najbezpieczniej w ciazy jest rwac miedzy 15 a 20 tc a gin powiedzial mi, ze po 8tc moge isc... poki co nie poszlam przez te omdlenia..

Wiklina.zdrowka zycze :-*

Moj maz tez duzo pomaga przy malym, a teraz wlasciwe robi wszystko takze wiem, ze po porodzie bedzie mi tez pomagal...

Aaa ja mam nawet 2 karty ciazy heh, bo bylam na nfz i prywatnie.. ogolnie mialam zostac tylko prywatnie, ale.jak jutro dam rade to jednak pojade.sobie na nfz, bo mialam wizyte umowiana.. a w sr juz u mojego lekarza u ktorego zostaje...

Ja uwielbiam arbuza :-)

Tak miałam 1.5 roku temu i słabo mnie zszyli, wogole dwa razy znieczulenie, a na nie widzę na jedno oko i mam ciśnienie w oku nie takie i dlatego miałam wskazanie przez oczy

Dziewczyny jak chcecie dostać becikowe to musicie mieć dokumentacje przed 10 tc. Pamietajcie o tym.

Linka a co wstawanie po porodzie ma do hemoroidów? Ja miałam okropne w ciazy po sie uspokoiło, Ale do porodu masakra na szczęście nie bolało .

Mu dzis fajne popołudnie ze znajomymi w parku dla dzieci :)

reklama
wieczór! ;)
znów cały dzień na ogrodzie, jupi :)

linka - ja też mam WIELKIE brzuchy, tyję ogromnie dużo bez żadnego wpływu na to (jestem mega aktywna, nie jem nie wiadomo jak.. a tyje). Brzuch już mam większy niż kumpela w 5mc.. no ale taki mój urok :) Kręgosłup mnie nawalał pod koniec ciąży w ostatnich miesiącachy, "kaczkowałam" od połowy .. spojenie łonowe nawalało jak nie wiem.. ale my jesteśmy twarde babki, wszystko damy radę znieść :)

Do góry