reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Zjadlam już jednego loda, zaraz pójdę zjeść kanapkę z serkiem topionym i pomidorym ze swiezym chlebkie, mniam a na kolacje arbuza :D mój kupił mi 3,5 kg arbuza :D mniam mniam :D lepsze to niz trzy razy obiad jeść :p

reklama
Ja miałam hemoroidy po ostatnim porodzie ale sama sobie krzywdę zrobiłam bo wstałam zaraz no bo jak to ja nie wstanę po 4 porodzie ... i efekt wyszedł na drugi dzień potem zejść nie chciały przez 3 mieciace

Milagros ale ci dobrze ... dogodzilas sobie..

Ja kanapki z nutella jem a jestem wielkim przeciwnikiem stomatolog niedługo się kłania bo raczej moje żeby tyle cukru nie wytrzymają

A ja ksiazeczki ciąży nie mam jeszcze.

Byliśmy dziś w kościele potem z Julkiem u cioci zaliczylismy place zabaw w okolicy i długi spacer a nawet zakupy w pepco, kupiłam sukienkę teraz są takie odcinane pod biustem z dresowki niby do ziemi ale ze ja jestem wysoka to do kostek więc obetne ale będzie fajna na brzuszek. Za 39zl:)
I jeszcze spodnie na gumkę takie luźne fajne na lato za 30 tylko nie było rozmiaru polecę jutro do innego pepco :) później domowa pizza lody i niedawno wróciłam także dzien udany :)

Ja jak kupuje mielone to musi być zmielone na miejscu i mięso przy mnie umyte nawet jeśli na sklepie maja namielone kilogramy z rzekomo najlepszego mięsa. Pod tym względem nie ufam ludziom

A ja ksiazeczki ciąży nie mam jeszcze.

Byliśmy dziś w kościele potem z Julkiem u cioci zaliczylismy place zabaw w okolicy i długi spacer a nawet zakupy w pepco, kupiłam sukienkę teraz są takie odcinane pod biustem z dresowki niby do ziemi ale ze ja jestem wysoka to do kostek więc obetne ale będzie fajna na brzuszek. Za 39zl:)
I jeszcze spodnie na gumkę takie luźne fajne na lato za 30 tylko nie było rozmiaru polecę jutro do innego pepco :) później domowa pizza lody i niedawno wróciłam także dzien udany :)

Ja jak kupuje mielone to musi być zmielone na miejscu i mięso przy mnie umyte nawet jeśli na sklepie maja namielone kilogramy z rzekomo najlepszego mięsa. Pod tym względem nie ufam ludziom
Kejti muszę chyba się też do pepco wybrać po jakieś spodnie i bluzki :) bo brakuje mi trochę w garderobie powiewu świeżości :)

Co do mielonego ja wolę kupić mięso i zmielić w domu bo oni rzadko myją maszynki w tych sklepach.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros ja też mam jeszcze tego arbuza ale ostrzegam,czemu nie jem na wieczór.. Siku!! Nie dość, że w nocy dużo laze to po arbuzie katastrofa.. Ja dzis tylko Jedna kromka i placki, wszystko w WC i arbuz..On też ale w innej formie.
Czuje się głodna ale chyba boje się jeść.. Dalej mnie naciaga a dopiero co się śmiałam, ze chyba mi przechodzi..

Linka pycha..choć nieznosze..Tylko ja mam z chlebem problem Jeju.. Pozwól sobie, to Twój czas.

Ja mam Zab do rwania..Nie wiem co robić..

Ja mięso od rzeznika, mam ulubionego i zawsze idealne.

Chyba podjęłam decyzję ze będę chodzić na fundusz do ten lekarki a swoją drogą prywatnie, jutro zrobię rozeznanie i albo medicover albo znajdę jakiegoś lekarza co pracuje w szpitalu i jest jakaś szansa że będzie robił cesarke bo jednak chyba swoim pacjentkom inaczej robią. W każdym razie mojej pierwszej nie wspominam dobrze.

Boshe ja jutro na 7 do roboty

Lilith tego się boje jak będę sobie pozwalać bardzo to ciekawe jak do końca się doczolgam.. nie dość że duże dzieci rodze wagowe pierwszy 3650, drugi 4000, trzeci 3750,, czwarty 3950.. to z drugim przytyłam 38 kilo , byłam wielka popuchnieta całą nikomu takiej końcówki nie życzę nawet chodzić nie mogłam bo koordynacja ruchową nie ta , dwa tygodnie przed terminem błagalam o porod a nazlosc urodziłam w 42 tygodniu .. zresztą obawiam się całej tej ciąży kręgosłup juz mocno nadwyrezony przez ciążę mam , w czwartej ból niesamowity od 6 miesiąca , zobaczymy ...może dam rade chociaż raz niemieć ogromnego brzucha , choć pewnie wpływu na to większego nie mam

reklama
Do góry