reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka trzymaj się bidulo. Zgapie te pulpety hihi.

Iza a to nie w 9 skończonym jest 3 miesiąc? U mnie dzis 8+3 a termin na 8 to juz tez 3m?

Karola trzymam mocno kciuki! Daj znać później.

Ziemniaczek czemu na IP nie jedziesz?

reklama
Widzę ze dziś będzie akcja racuchy ja dziś rosół i koniec może chociaż to uda mi się pochłonąć

Dziękuję dziewczynki jak tyle dobrych myśli powedruje do małej napewno będzie dobrze

EmKa ale nie o lezenie mi sie rozchodzi ;-) tylko o to ze musze byc caly czas w domu :-/
Bratowa TZ miala kontrole jak byla na badaniach. Wiecie ze nie zastali jej w domu to poszli do jej zakladu(jest fryzjerka) na kontrol czy przypadkiem tam zadnej ciezarowki nie ma. Dostala pismo ze wyplata swiadczenia zostala wstrzymana ale odwolala sie wynikami badan i jej przywrocili.

Ja właśnie też mam l 4 leżące bo ponoć musi takie być na początku ciąży... a wcale nie muszę leżeć .. Ale jestem przez to właśnie w domu uwiązana... dlatego z jednej strony chciałabym wrócić od wtorku do pracy.... taka pogoda się robi a ja mam do października być w domu? ! W ogóle chore to l4 myślę, że w ciąży powinno być inne- nie zawsze jest tak, że trzeba leżeć ale np nie można z innych przyczyn wrócić Chi pracy...i co jak więzień siedzieć w domu? W końcu człowiek robi całe życie na te wszystkie składki.... nikt mi za darmo kasy nie daje...

No mi też się chce ale m nie rusza tyłka po drozdze.

Ziemniaczek nie obraz się ale albo boisz się że "tam nic nie ma" albo już poczekasz do wizyty. Ja tego nie rozumiem. Ja jak miałam obawy to pierwsze co dzwonie przesunąć wizytę, raz jak się nie udało to prosto na IP, dla mnie to za duże ryzyko czekać bo może będzie może nie będzie. Jak się boisz to jedz jak nie to po co się nakrecac

ImageUploadedByForum BabyBoom1459504292.174900.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459504292.174900.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459504292.174900.jpg
    88 KB · Wyświetleń: 187
reklama
Do góry