reklama
linka1985
Fanka BB :)
Widzę ze dziś będzie akcja racuchy ja dziś rosół i koniec może chociaż to uda mi się pochłonąć
Dziękuję dziewczynki jak tyle dobrych myśli powedruje do małej napewno będzie dobrze
Dziękuję dziewczynki jak tyle dobrych myśli powedruje do małej napewno będzie dobrze
tekila85
EmKa ale nie o lezenie mi sie rozchodzi ;-) tylko o to ze musze byc caly czas w domu :-/
Bratowa TZ miala kontrole jak byla na badaniach. Wiecie ze nie zastali jej w domu to poszli do jej zakladu(jest fryzjerka) na kontrol czy przypadkiem tam zadnej ciezarowki nie ma. Dostala pismo ze wyplata swiadczenia zostala wstrzymana ale odwolala sie wynikami badan i jej przywrocili.
Ja właśnie też mam l 4 leżące bo ponoć musi takie być na początku ciąży... a wcale nie muszę leżeć .. Ale jestem przez to właśnie w domu uwiązana... dlatego z jednej strony chciałabym wrócić od wtorku do pracy.... taka pogoda się robi a ja mam do października być w domu? ! W ogóle chore to l4 myślę, że w ciąży powinno być inne- nie zawsze jest tak, że trzeba leżeć ale np nie można z innych przyczyn wrócić Chi pracy...i co jak więzień siedzieć w domu? W końcu człowiek robi całe życie na te wszystkie składki.... nikt mi za darmo kasy nie daje...
Keejti-93
No mi też się chce ale m nie rusza tyłka po drozdze.
Ziemniaczek nie obraz się ale albo boisz się że "tam nic nie ma" albo już poczekasz do wizyty. Ja tego nie rozumiem. Ja jak miałam obawy to pierwsze co dzwonie przesunąć wizytę, raz jak się nie udało to prosto na IP, dla mnie to za duże ryzyko czekać bo może będzie może nie będzie. Jak się boisz to jedz jak nie to po co się nakrecac
Ziemniaczek nie obraz się ale albo boisz się że "tam nic nie ma" albo już poczekasz do wizyty. Ja tego nie rozumiem. Ja jak miałam obawy to pierwsze co dzwonie przesunąć wizytę, raz jak się nie udało to prosto na IP, dla mnie to za duże ryzyko czekać bo może będzie może nie będzie. Jak się boisz to jedz jak nie to po co się nakrecac
EM Ka
linka1985
Napisze mi któraś jak suwaczek ustawić bo też chcę a nie pamietam
Priinceseczka
Kejtii ja nie mam aplikatora. Ale znajoma tez mowila ze miala. Ja mam luteine w zielonym opakowaniu a ona miala bodajze rozowa
Żana26
Zaangażowana w BB
Link do: Żaneta Chudzik | Facebook
Jakbyście chciały dziewczynki zobaczyć moją artystkę to tu macie linka Śpiewa piosenkę dla mojej siostry, która była akurat w Holandii
Jakbyście chciały dziewczynki zobaczyć moją artystkę to tu macie linka Śpiewa piosenkę dla mojej siostry, która była akurat w Holandii
reklama
Priinceseczka
No chyba nie mozna... najlepsze jest to ze moja bratowa ma wzorowa ciaze i tez ja tak wczoraj zalatwil tym lezacym...No słabo a po chleb też nie można? Ja miałam plan że do mamy na tydzień pojade;d