reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny obawiam sie czy mnie nie lapie cos ;/ jakies wirusy panuja.bylam dzis u mamy i brat chory.staralam sie trzymac od niego z daleka ale przechodzil przez pokoj . gin mi mowila,zeby na siebie uwazac i sie nie pochorowac.na ulicy ludzie chorzy ,nie wiem co robic

reklama
czytalam niby o jakies herbatce z miodku i czosnku.tylko,ze ja nie mam miodu,ani nawet soku malinowego.jest pozna godzina. a mi sie nagle zrobilo bardzo slabo i boje sie czy mnie jakas goraczka nie lapie. nawet termometru nie mam w domu,trzeba kupic.

Maleduca no jak
Zrobisz sobie przerwę to bedzie słabo , a do medycyny trzeba mieć zapał jak i do prawa .

Marti herbatka z cytrynka i spać pod kołderkę .

Dziewczyny czy Was też tak puslacyjnie kluje w pochwie? Ze tak powiem wręcz wydaje mi się ze to szyjka chociaż to raczej niemożliwe.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Miagros ja tak miałam kilka razy i też byłam pewna, że to szyjka...aż się wystraszyłam.. Ale to może być i objaw rozciągania macicy i niestety infekcji...

leze w lozku ale chodzi o yo ze mam ciepla glowe i mi zimno. co prawda juz mniej niz wczesniej, ale boje sie zebym goraczki nie miala. ona jest bardzo niebezpieczna

Ja jestem z tych bezzapałowych po prawie i w trakcie aplikacji i jest lipa bo max 3 mies moge wziac "macierzynskiego", l4 brak, wiec albo jakims cudem sie zepne albo dziekanka :/
Medycyne trudniej ogarnac niz prawo i tu trzeba miec zaciecie, ale studia warte zachodu, moj M jest po i prace ma na kazdym kroku.

Maleducada kredyt to realnie po studiach i stazu i najlepiej specjalizacji co da hmm ok 13 lat:) pozniej bajka:))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Marti termometr możesz już kupić taki z mysla o Dzidzi. :)

Agulek ty to fajnie będziesz miała doktorka w domu, wiesz ile razy sobie o tym pomyślałam jak Niko był chory? Ile ja bym wtedy dala żeby jakiś lekarz był w pobliżu. Specjalizacja nie ważna. ;)

Obiecalam fote i teraz nie mogę się sczolgac i tez uwaga mnie kluje. ... obrazić ie się jak jutro będzie?
Maleduca a może zdołasz od razu pociągnąć, przy małym dziecku można się zorganizować. Dużo śpi hehe, a przy takim chodzącym juz tk wydaje mi się że już dużo ciężej.

reklama
Nie, moj jest po medycynie, ja w trakcie aplikacji adwokackiej nad czym ubolewam ale juz malo zostalo wiec trzeba skonczyc

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry