reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam ,dziś obudziłam sie z lekkimi mdłościami ,ale wczoraj był gorzej. Miłego dnia , ja dzisiaj mam troche biegania ;)

reklama
Tekila w jakim wieku masz uczniów? Ja pamiętam, że mnie jak się pokazało wyczulenie na zapachy w ciąży z Zu był czerwiec. Jeden student chciał odrabiać u mnie zajęcia to mu nie pozwoliłam, bo tak mnie jego pot draznił. Nie wysiedziałabym w jednej sali z takim skunksem.

Aob66 pierworodny w kwietniu 10 , Michał w maju 5 , Maksymilian w lutym skończył 4 a jaś w styczniu 2 .
Mnie przeraża kolejka w skarbowce i stanie tam nie wiadomo ile a zaraz zimne poty mnie oblewaja słabo.

Mam dzieci ze stycznia, lutego ja jestem marzec potem , kwiecień i maj hehe coś to listopadowe nie pasuje

Dziewczyny mam problem wczoraj robiłam badania krwi i moczu ... wszystko jest ok tylko wyszły mi ketony w moczu. Martwię się kurcze może któraś z Was miała albo słyszała co to jest :(

Joasia nie dziwie sie :-) fuuuu az na sama mysl jest mi niedobrze:p

Linka to choc najstarszy cos jeszcze moze pomoc, a tak to maluszki.. nie wiem jak takie mamy jak Ty daja rade jak ja z jednyn czasem nie wiem co zrobic heh :-)
Ja to na szczescie tylko musze zadzwonic sie dowiedziec a pit wysylam elektronicznie.. moze tal sprobuj to trudne nie jest a ile szybciej :-)

Agucha witaj i rozgosc sie :-) no ja tu czasem nie nadarzam, ale dobrze ;-) nudy nie ma :-) powiedz cos wiecej o sobie.. :-)

Hej dziewczynki :) Ja młodą zaprowadziłam do szkoły :) Wczoraj okropnie się czułam, co wstałam to mnie muliło, więc wstawałam tylko siku, dziś troszkę lepiej, a jeszcze na 12.30 na usg piechotką idę :)

Boże, mdłości już macie, ale Wam fajnie :D

Ja od wczoraj wiem, że jestem, test ciążowy domowy, także wszystko przede mną :) Dobrze że ciąża trwa ile trwa, może zdążę się przyzwyczaić do faktu, że będę mieć drugie dziecko. Pierwsze już mam, moja Młoda ma 10 lat :)ja mam 30 i to chyba najlepszy czas, żeby powiększyć rodzinę (tzn lepiej późno, niż wcale :) ).

Mieszkam w okolicach Krakowa. Miło Was poznać :)

reklama
Również milo Ciebie poznac Agucha , a który Ci wychodzi tydzień według OM?
co do mdłości to nie wiem czy to takie fajne,chetnie oddam;p
ja jutro zaczynam 8tydzień wedlug usg,wczoraj zobaczyłam pierwszy raz moją dzidzie i bijace serduszko ;)

Do góry