reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros współczuję sąsiadów. Nie można ich gdzieś zgłosić z tym trzymaniem rzeczy na korytarzu?

Katerinczka wiem co czujesz... ja też wczoraj dzień u teściów. W sumie teść się znieczulił i był do przeżycia, za to teściowa cały dzień naburmuszona, ale tak sobie ich wszytkich wychowała więc czego teraz chce. Jeden ze szwagrów wstał o 15:30 po nocy zmęczony imprezowaniem, a drugi poszedł na żużel. W nosie mieli wspólne świętowanie. Teść opróżnił barek no i wiadomość o mojej ciąży też jej jakoś nie podeszła.

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania.

Lilith zdrowia dla Was.

reklama
Linka oj tak doskonale cie rozumiem, ja jutro dwoje do szkoły daje i zostaje z malutka i też luz ;-), dzieci potrafią strasznie wymeczyc.

Pół nocy spać nie mogłam, jestem strasznie podekscytowana tym nowym domem, że klucze dziś ze pójdę sobie tam z dziećmi na spokojnie, jeszcze dziś w planach sklep.

Joasiu to niezła masz rodzinkę ze strony m.

Mila z przychodni nikt nie przyszedłby z Medicover mam taki pakiet i korzystam dopiero od roku, bo wczesniej nie wiedziałam :/

Lili nie próbowałam jeszcze ale czas zacząć :) a zobaczymy czy lekarz sa mi jakies domowe sposoby czy jednak
Włączy cos jeszcze choć paracetamol
Biorę na ta gorączkę.

Marti kciuki za wizytę !

Milagros w takiej sytuacji jest administrator budynku do tego typu interwencji ewentualnie wspólnota .
M

O dodało mi sie -
Mogą im kazać sprzątnąć wszystko albo poszukać większego mieszkania ewentualnie wyrazić zgodę np na szafę .

Za pozostałe wizyty tez kciuki .

Dorota a lekarz Ci je zalecił wiem ze któraś juz pytała moze zapytaj jak będziesz na wizycie bo tak ba własna rękę tez nie dobrze brać.

Dorota super ze dzis klucze fajny domek w ogole :)

Joasia 1986 tak to z teściami jest niestety moi mieszkają blok obok naszczescie się nie odwiedzamy od kilku lat .mojej teściowej Michał powiedział ze mama będzie miała dzidziusia i ze widział zdiecie to zadzwoniła do mnie z pretensjami ze w ciąży jestem , i że jej wstyd robimy bo 5 dziecko , na co ją ze na wychowanie dzieci nikt nam nie daje i dzieci nikt nam nie pilnuje i nie pomaga wiec nie interesuje mnie niczyje zdanie w tej sprawie bo to nasz wybór .
Dorota123456789
Zazdroszczę domu . Marzy mi się taki malutki z ogrodem żeby można było na podwórko dzieci wypuścić i wspokoju chociaż obiad ugotować :)

Emka chodzi ci o żelazo? Tak gin przepisał mi tardyferon, mam brać jedna dziennie, teraz zacznę 1 co drugi dzień. Nic na własną rękę nie biorę.

Karola fajnie ze do domu.

Linka oj tak ja całe życie miastowa i bloki, od roku mieszkamy na wsi i w domu i już do bloków bym nie chciała.

Mnie pięknie niedobrze od rana hi

Witam sie i ja

Katerineczka, Joasia nie zazdroszcze.. moi tesciowie tez potrafia wyprowadzic mnie z rownowagi, ale teraz na szczescie mam ich baardzo daleko i jest spokoj :-)

Dorota tylko za duzo sie nie przemeczaj, bo wiesz :p dzoen ci zleci :-)

Emka Ty tez bidulka chora?:-\ wracaj szybko do zdrowia..

Trzymam kciuki za wizytujace

A was prosze o trzymanie kciukow za mojego meza zeby dostal prace tu blizej.. dzis jedzie na rozmowe.. achhh jak ja bym chciala, bo ja nie to dzis znow mi wyjedzie :-\

Karola super widomosc:-) teraz duzo odpoczywaj w domku :-*

Witajcie mamuski. Ja po marudzeniu o braku mdlosci mam oprocz nich dzis bol glowy.. W zasadzie od wczoraj:/ i kurde musze w robo wysiedziec..chyba bez paracetamolu nie da rady

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry