reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza no tak, jak Milagros napisała to data juz po podaniu. Kiedy masz kolejne usg? Widzisz.. U mnie ta nospa nie bardzo pomaga i to mnie niepokoi.

Emka a milas ten kminek lub miód, cytryna czosnek? Uważaj, bo ja tak wierzyłam, ze się naturalnie wylecze a okazało się, że może być tylko gorzej, za to chwale sobie bardzo ta plukanke na zatoki. Synkowi robie i to najlepiej i najszybciej oczyszcza.. Mam z nim problem, nienwiem co mu ale nagle nie chce dać nosa odciagac..i wszystkomsienwylewa..musze latać i wycierać mu buzie co dwie minutki..
Daj znać jak jutro.

Milagros może to uprzatna jak się dowiedzą, ze z wózkiem będziesz? No bez jaj..jak moi.. Tylko ci królowie na klatce, cała ich..

reklama
Hej dziewczyny jutro moj Wielki dzien , ide na usg ,wedlug om jutro bede 8 tydz(dokladnie 7t3d) trzymajcie kciuki mocno;* bardzo sie boje,ze bedzie puste jajo albo cos nie tak,chociaz staram sie myslec pozytywnie. z jednej strony chce miec to juz za soba! mam nadzieje,ze jutrzejszy dzien nie bedzie najgorszym w moim zyciu...i,ze bede mogla juz uslyszec serduszko ;)

Ostatnia edycja:
Lilith raczej nie uprzatana, cały czas twierdzą że nie mają miejsca w mieszkaniu na wszystkie rzeczy, więc napoje, warzywa, śmieci, kurtki buty trzymają wszystko na klatce.. tragedia jest. A to ze wózek będę mieć do wnoszenia to przecież mogę go składać na dole i dopiero wnosić.. albo wgl zostawiać na dole.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Marti może być już widać A nie musi więc nie stresuj się, trzyma kciuki ;) Na która masz ?

Marti może być już widać A nie musi więc nie stresuj się, trzyma kciuki ;) Na która masz ?

Jejku pomyliło mi się przez ta pozna godzine , jestem nie w 7 tyg a w 8 wedlug OM ,wiec jutro bedzie 7t3d dokladnie (juz zmienilam) wiec mam nadzieje,ze na tym etapie juz zobacze.
co do godziny. u mojej gin nie trzeba sie umawiac,jade tam po 14 , zeby byc na okolo 15 , ona przyjmuje 15-19
wiec zalezy ile bedzie dziewczyn moge wejsc rownie dobrze, 15;10 a nawet i o 17 ,kto wie.
dzieki za kciuki;* są mi teraz bardzo potrzebne,nie wiem jak wytrzymam jutro

Tesciowie... widzę że sporo z nas ma z nimi problem .moi też do idealnych nie należą.

Ja również idę spać, dobranoc :)
Marti to powinno do 9tyg chyba serduszko ma czas żeby się ujawnić :)

Lilith usg mam na 12.30 :) Nie wiem czy to nie za wcześnie i czy będzie już coś widać...

Gosia no to we dwie jutro będziemy się stresować :)

3 mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Ja wczoraj tabletki żelaza nie wzięłam, Rano rozwolnienie ale to dobrze, opróżnilam się hi, ale jednocześnie mnie ciąglo Na wymioty wrrr. Żelazo będę brała co 2 lub 3 dzień bo z zatwierdzenia też oszaleje a tak to może jakoś się to unormuje.

Miłego dnia

reklama
Witam o poranku ... rozpisalyscie się wieczorem ja to po 19 padam jak długa , dziś idę do giną ale tylko kontroli i po l4 .
Szczerze bardzo nie mogę doczekać się jutra gdy odwioze dzieci do przedszkola i żłobka . Będę miała 7 godzin ciszy w domu miłego dnia dziewczyny

Do góry