reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Emka moj stety/niestety przy zlych wynikach chcialby aborcji...no nic za miesiac bedzie ciezka przeprawa. Dziekuje za odpowiedz

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

To dopiero po Nifty - a nifty po wskazaniach z pappa i usg wczesniej nie ma co sie ładować w koszta , bo nie małe, skoro jest lekarzem to uświadom mu, ze to tylko 3 upośledzenia, a potrafią sie dzieci urodzić z gorszymi niz któreś z tych.
Ale nie dyskutuje ze słusznością decyzji to możesz tylko Ty ;)

Emka dziękuję. Ja mam obowiązkowe jeśli chce robić usg. W zeszłej ciazy Mialam nadzieje, ze będzie tylko scan a tu nie.. Taka zasada.. Teraz juz wiem co mnie czeka.. Dla mnie tez to ciężki okres będzie, jak i dla większości z nas.. Juz samo NT się mega przeżywa.. Ale u mnie daleko do tego.. Teraz w myśli mam najbliższy scan..
Agulek nie myśl teraz o tym, kto mówi ze ma być źle. To rzadko się zdarza. Skupmy się na teraz z pozytywnymi myślami na każdy kolejny dzień, uwierz ze tym i tak później będziemy sobie tu głowę zaplatac a teraz nie warto mieć więcej stresów.

Lilith mam nadzieję że wszystko minie i będzie dobrze a 15.04zobacze machajace rączki :-)

Co do tych testów, mam nadzieję że nie będę musiała ich robić.

Agulek jeśli można zapytać dlaczego Twój się tak upiera przy tych badaniach? Doczytałam coś o złych wynikach.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Padam..Mój katar dostał..na noc za dnia super było i nic.. Zasnac nie może..

Milagros na pewno będzie! Tego się trzymajmy.

Hej, pozdrawiam już z Polski. Wczoraj przyjechaliśmy wiec dopiero nadrobiłam co tak u Was słychać.
Witam nowe mamy i życzę powodzenia.
Nie mogę znaleźć jak poszło Nessi:-(
Powiem szczerze, żałuje ze przyjechałam :( mam taka migrenę ze krzyczałabym w głos , tylko
Paracetamol wzięłam ale jak jutro nie minie to chyba na pogotowie podjade ...

Dzień dobry. Ja dzisiaj spałam w salonie a Zu z tatą w sypialni. Krócej trwało wołanie mamy niż nieraz bitwa żeby nie dać cycy. Nie przyszło jej do głowy mnie szukać, więc noc bez cyca :) Tak przez najbliższe dni planuję. Jak to nie podziała to już nie mam pomysłów więcej.

reklama
Joasia bardzo dobry pomysł :) pare dni i sie nauczy:)

Ja dziś wstałam, teraz ostatnie ogarnięcie chaosu, polewa do babek i świąteczne lenistwo :)

Do góry