reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Emka moj stety/niestety przy zlych wynikach chcialby aborcji...no nic za miesiac bedzie ciezka przeprawa. Dziekuje za odpowiedz

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

To dopiero po Nifty - a nifty po wskazaniach z pappa i usg wczesniej nie ma co sie ładować w koszta , bo nie małe, skoro jest lekarzem to uświadom mu, ze to tylko 3 upośledzenia, a potrafią sie dzieci urodzić z gorszymi niz któreś z tych.
Ale nie dyskutuje ze słusznością decyzji to możesz tylko Ty ;)

Emka dziękuję. Ja mam obowiązkowe jeśli chce robić usg. W zeszłej ciazy Mialam nadzieje, ze będzie tylko scan a tu nie.. Taka zasada.. Teraz juz wiem co mnie czeka.. Dla mnie tez to ciężki okres będzie, jak i dla większości z nas.. Juz samo NT się mega przeżywa.. Ale u mnie daleko do tego.. Teraz w myśli mam najbliższy scan..
Agulek nie myśl teraz o tym, kto mówi ze ma być źle. To rzadko się zdarza. Skupmy się na teraz z pozytywnymi myślami na każdy kolejny dzień, uwierz ze tym i tak później będziemy sobie tu głowę zaplatac a teraz nie warto mieć więcej stresów.

Lilith mam nadzieję że wszystko minie i będzie dobrze a 15.04zobacze machajace rączki :-)

Co do tych testów, mam nadzieję że nie będę musiała ich robić.

Agulek jeśli można zapytać dlaczego Twój się tak upiera przy tych badaniach? Doczytałam coś o złych wynikach.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Padam..Mój katar dostał..na noc za dnia super było i nic.. Zasnac nie może..

Milagros na pewno będzie! Tego się trzymajmy.

Hej, pozdrawiam już z Polski. Wczoraj przyjechaliśmy wiec dopiero nadrobiłam co tak u Was słychać.
Witam nowe mamy i życzę powodzenia.
Nie mogę znaleźć jak poszło Nessi:-(
Powiem szczerze, żałuje ze przyjechałam :( mam taka migrenę ze krzyczałabym w głos , tylko
Paracetamol wzięłam ale jak jutro nie minie to chyba na pogotowie podjade ...

Dzień dobry. Ja dzisiaj spałam w salonie a Zu z tatą w sypialni. Krócej trwało wołanie mamy niż nieraz bitwa żeby nie dać cycy. Nie przyszło jej do głowy mnie szukać, więc noc bez cyca :) Tak przez najbliższe dni planuję. Jak to nie podziała to już nie mam pomysłów więcej.

reklama
Joasia bardzo dobry pomysł :) pare dni i sie nauczy:)

Ja dziś wstałam, teraz ostatnie ogarnięcie chaosu, polewa do babek i świąteczne lenistwo :)

Do góry