Aob ja nie mam smaków..ochot no nic.. Pije tylko herbatę z cukrem jak nigdy bo nawet jej nieznosze.. Ewentualnie soki jabłkowy albo pomarańczowy a tak to zupy w siebie wmuszam. Miałam ochotę na pyszne bułki,,takie też były..jeszcze na ciepło..chrupiące ale nawet nocą za to zapłaciłam. Po zupach nie wymiotuje. Jutrzo mam żurek..i tak w kolo bleee.
Pewnie, odespij jak dajesz rade. Oby do jutra i dobre wieści!
Milagros, wiec coś w tym jest, że na @ bardziej boli albo 8 tc taki jest. Obie opcje są możliwe i tak też na necie wyczytalam, ze to normalne. Wiem, że Tobie ciezej bo masz uraz co do tego okresu.. Mi się dramat za tydzień plus kolejny zacznie.. Ale pociesze, ze tez miałam teraz przez cztery dni bardzo silne bóle..nospa mi nie pomagała z magnezem..
Za to jak wczoraj globule lutki 100mg na noc zaladowalam tak chyba moja psychika zaskoczyła i dziś czuje sporadyczne, tylko te delikatne rozpierajaco puchnace. Bądźmy dobrej myśli!
Moi upiekli ciasto..niby pieknie pachnie a ja nic nie czuje dalej..dramat z tym wechem..
Głupio zapytam..chodzi o te testy genetyczne w 12 t z krwi? Ja miałam robione i jak pisrana siedzialam czekając na list..