reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Katharinka witaj! :)
Też jestem z De i faktycznie mają tu bardzo dziwna politykę jeśli chodzi o opiekę lekarską albo my z Polszy wynieslismy takie cackanie się ;). Mój termin do gina na 6 kwietnia i wcześniej też nic nie szło załatwić :D

reklama
Katharinka witaj! :)
Też jestem z De i faktycznie mają tu bardzo dziwna politykę jeśli chodzi o opiekę lekarską albo my z Polszy wynieslismy takie cackanie się ;). Mój termin do gina na 6 kwietnia i wcześniej też nic nie szło załatwić :D
to mamy ten sam termin :D ja tez na 6 kwietnia :D moglam wczesniej ale jade teraz na tydzien do Polski i zaraz mam wiyzte jak wroce :)

Joasiu współczuję przyjaciółce, dupka nie można przestać brać tak odrazu, czemu sobie nie zalatwila, trzeba zmniejszać dawkowanie, no nic wierzę że będzie dobrze, daj znać co z nią

witam nowa mamusie ;*
EM KA , Gosia kciuki za wizytke :*
Joasia trzymam kciuki za kolezanke :*
Aob oby bylo wszystko oki bo Ty i dzidzia teraz jestescie najwazniejsi :*
Ja wstalam musze sie wziasc za jakies ogarnianie ;)
Nic mi sie nie chce A mdłosci coraz mocniejsze ;/

te mdlosci sa najgorsze.ja ostatnie 2 tygodnie nie mialam zycia przez nie, teraz mecza mnie wszystkie zapachy... kpije kawe a czuje jakbym pila stare zepsute mieso itd.. masakra jakas..

moja bliska kolezanka pare miesiecy temu stracila kolejna ciaze.. straszne przezycia, nie do pozazdroszcczenia :(

Hej dziewczyny!
Wstalam wlasnie i snilo mi
Sie, ze widzialam serduszko i slyszalam i wszystko bylo dobrze [emoji7] mam nadzieje ze nie bedzie tak jak sie mowi, ze w snach dzieje sie na odwrot :(

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia- co to za zabobony z rana:szok: Będzie dobrze i już

Jest wynik bety- nie jest on jakiś oszałamiający, ale wydaje się mieścić w normie. W ciągu 63 godzin przyrosła z 3212 do 6752. Na kalkulatorku wychodzi, że mój średni 2 dobowy przyrost to 76%. Minimalny 48 godz. przyrost wg norm powinien wynosić 66% więc tak jak pisałam wcześniej- nie ma rewelacji, ale wszystko mieści się w normie

reklama
12.50 wizyta ;)

ZERO objawow, zeroooooo!!!!
Piersi pare dni temu byly pelne mimo ze nie bolaly.. Teraz sa miekkie i niewypelnione :( apetyt przeszedl - teraz mode z kolei nic nie jesc bo nie czuje glodu ... Zwariuje.. Chyba zwymiotuje z nerwow u tego lekarza :p

f2w39jcgdz0az452.png

Do góry