reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeska jeszcze dzieciarnię moja ogarniam :D u mnie wizyta to nie taka prosta sprawa:D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tak, odswiezamy.

A ja chyba temat o chustach ominelam. Właśnie dziś z m rozmawialiśmy że jeśli będzie dzidzia to czy podwójny wózek czy wózek z dostawką czy chusta nosidełko czy co jeszcze wymyslec. Julek będzie miał 25 miesięcy

Ja podwójnego wózka nie planuje albo bobo w chuste albo Zuza w tule jak bedzie konieczność.

Ja bardzo chciałam wstrzelic sie z dzidzia na początek roku jak z Zuzą. Najgorsze upały na początku ciąży, a im wiekszy brzuchol tym chłodniej. No ale wyszło jak wyszlo. Ważne że wyszło, a że na listopad to trudno.

reklama
Do góry