reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witajcie,
&&& za dzisiejsze wizyty,aby wszystko było widać :)
Ja zaczynałam ciążę z waga 52 kg, jak tylko się dowiedziałam, to jak szalona zaczęłam się ważyć, mierzyć... My staraliśmy się o drugie dziecko ponad rok, ale żaden zarodek się nie utrzymywał ( w 5 lub 6 tygodniu był smutny koniec) i jak sobie odpuściliśmy to po dwóch miesiącach się chyba już udało :) Rodzinie powiedzieliśmy tydzień temu, bardzo się cieszyli, bo najmłodsi już nie jesteśmy. Mam siostrę starszą, która nie ma dzieci a mąż jest jedynakiem, wielka radość z nowiny w rodzinie :)
Mam córeczkę, 2 lata w grudniu skończyła, chodzi do przedszkola i jest dość samodzielna, także mogę trochę odpocząć, gdy organizm się tego domaga. Jak nie jestem w pracy ofc.
Chociaż chroniczne zmęczenie mam cały czas, Wy tu aktywne na forum wieczorem a ja o 21 dawno w krainie muminków.. hihi
Myślicie już o tym jak umeblować pokoik (kolejny lub pierwszy), o gadżetach, ubrankach.. ? Mnie korci i przeglądam ogłoszenia ale wiem, że za wcześnie na zakupy

reklama
Jestem przerażona, pierwszy raz mi się coś takiego wydarzyło.. Dziewczyny jak bardzo nasze okruszki są wrażliwe na wszelkie nasze upadki? Biegłam na ogrodzie po córę bo wzywała pomocy i jak się przewróciłam.. Starałam się za wszelką cenę łagodzić upadek, spadłam na kolana i ręce, ale wstrząc był .. Nie plamie, brzuch nie boli jakoś bardzo mocno, ale jednak troche go czuje.. Kurcze nie mam szans na wizytę wejść wcześniej niż wieczorem, chyba na prawdę osiwieje do czego czasu.. Mam nadzieje że fasolce nie zaszkodziłam... :(

Kejti spokojnie. Moja siostra tez nie miała mieszkania ani domu,ale miała rodzinę :-) Wszystko będzie dobrze :-)

Ivi z fasolka wszystko ok.Jest już otoczona :-) wlasnie na wypadek takiego u padku.Wieczorem zobaczysz, że wszystko dobrze :-)

Aob- dziekuje za wyrazenie swojego zdania :-) jutro pogadam z lekarzem. Bo ostatnio jak bylam u tej kardiolog to mowila ze jak gradient bedzie na poziomie do 30 to bediw sn a jak wiekszy to bedziemy myslec o cc i moj lekarz byl tego samego zdania. Powiedzial ze jak bedzie powyzej 30 "to zrobimy cc". Mi wyszlo 45. Pojde do niego z tym wynikiem i nie bede nic mowila na temat tego co powiedziala kardiolog. Zobacze co on bedzie o tym myslal. Dobre i niedobre jest to ze oni sie znaja tylko ze pracuja w dwoch roznych szpitalach. Do niej trafilam z jego polecenia.
Mina mohego TZ o porodzie sn tez byla nietega...zrobil oczy jak 5 zl.
Ale nie nakrecam sie. Zobaczymy co czas pokaze.
Aob kochana a Ty jak sie czujesz?

Nessi trzymam kciuki! Mam wielka nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! Daj znac jak tylko czegos sie dowiesz.

Za inne wizytujace tez trzymam moocno kciuki&&&

Dzień dobry
Karolka zmień lekarza.
Keejti u mnie na początku fasolka mdłodsza o 2 tyg, a teraz jest wszystko dobrze, kciuki aby było też tak u ciebie.

Aob wyczytałam że w szpitalu jesteś, obyś się lepiej poczuła, i jutro wyszła do domu, jak zrobią ci usg to dawaj znaki.

Mama czwórki beta ładna, fajnie że masz dziś wizytę, kciuki, który dziś tydzień z Om.

Nessi nawet nie wiesz jak przeżywam Twojego groszka i to co Ty czujesz, dziś po Twoim poście że sadny dzień u ciebie to się poplakalam, ale dlatego że wiem jaki stres przechodzisz 3 mam kciuki wszędzie gdzie się da,

Więcej nie pamiętam co komu, poczytalam was ale pamięć już nie ta hi.

Wczoraj bardzo kiepski dzień, chorobowo i mdlosciowo, zaś walczylam aby coś zjeść.
Dziś z rana póki było mi dobrze to najadlam się więcej hi, dziś mdłości bardzo lekkie.

Keejti najważniejsza jest rodzina, żebyście się kochali i wspierali, a dom lub mieszkanie zdążycie kupić :) Twoja mama najpierw miała dom i dopiero zakładała rodzinę,pewnie nie? :)
Ivi fasolka na pewno ma się dobrze, stres jest gorszy od upadku, trzymam kciuki :)

Ivi spokojnie, postaraj się położyć i odpocząć.

Venus dzięki, ale jednak wynajmowane to nie swoje, s perspektywy na kredyt kiepskie, niby moja mama mówi że ja jakiś rok coś nam pomogą wiadomo że lepiej wpłacać ten tysiąc na swoje niż komuś na wynajem ale przy takich zarobkach aż strach pomyśleć.

Oluska ja jeszcze nic nie przeglądam, pewnie będziemy się musieli do większego mieszkania przenieść bo tu kuchnio pokój i pokoik dla Julka wiec za ciasno, poza tym łóżeczko jest, jak będzie chłopak to większość ciuszków też, ja tylko myślę czasem o wózku nic poza tym narazie

reklama
Mam za swoje, chciałam poprzycinac drzewka na ogrodzie, trochę porobić żeby czas szybciej minął.. A teraz do wieczora bede bała sie ruszać.. :(:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry