reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Wiklinka ja byłam w 4 tyg i 2 dni i faktycznie tylko pęcherzyk, a teraz czekam na kolejną wizytę :-) wierzę, że nie będzie już tylko pęcherzyk :-) Myślę, że lepiej zaczekać, bo skoro płacisz jak za zboże a pewnie za tydzień dwa znowu byś musiała iść.z drugiej strony jednak jest obawa. Cokolwiek zdecydujesz daj znać :-)

Dziewczyny po jakim czasie od pierwszje wizyty i USG na ktorym byla dzidzia i serduszko wybieracie sie na kolejna wizyte?

f2w3pc0zn8jvy3fc.png

Aob uważaj na siebie! A jak synek?

Wiklinka ja bym poczekala do minimum skonczonego 6 tc najlepiej 6,5t.

Venuss jak znasz te metody i uważasz za dobre to dodaj je do wątku. Poprosiłam juz o jego przeczyszczenie by wszystko było przejzyste, zawsze się mogą przydać a jeszcze długa droga przed nami!

Dominika rozumiem..zatoki są okropne.. Ale może jednak spróbuj tej metody z solą? Jest prosta, szybka, można poleżeć i działa.

Gosia i Ty objawów nie masz?

Agulek, no w końcu! Gdzieś się tyle podziewala? Ja idę teraz w skończonym 9tc.ale to moja decyzja. Wcześniej bylam w 6+2.

Czekam , pojde w przyszlym tygodniu . W razie czego polece na IP .Mam nadzieje ze pod koniec 6 tygodnia wszystko sie wyjasni :)

Lilith czy u Ciebie w 6+2 było już widać zarodek lub coś poza pecherzykiem? Pytam,bo mi teraz wizyta wypada w 6+2 według usg

Dzieki Emka
Lilith slędzę forum, jednakże większośc z Was ma już dzieci i tematy schodzą właśnie na Wasze pociechy stąd nie bardzo miałam jak się przyłączyć do rozmow:)
Ja mialam poprzednie badanie 11go i gin chce 24go i zastanawiam sie czy nie poczekac jeszcze.
Miło Was słyszeć !:)

reklama
Do góry