reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Co do badan to oto co mi kazal zrobic gin jak bylam na początku ciazy z Zu: morfologia, mocz, cukier, toxo igm i igg, rub igg, odczyn coombsa, p/ciala anty hiv, wr, tsh. (Ze 150zl)

Do tego jak sie nie ma na oficjalnej kartce z lab, grupe krwi (50zl)

Miedzyczasie znowu morfologia, mocz.
Później gbs, glukoza.

Ja zrobilam sobie jeszcze enzymy wątrobowe ok.36tyg.

Teraz pewnie bedzie podobnie. Grupe krwi mam i może hiv mi odpuści.

reklama
Dziewczyny mam parę ziołowych przepisów z moich książek, ale nie wiem czy komuś się przydadzą? :-) znalazłam np.na ciążowe zapalenie nerek,mieszanka mlekopedna,ziołowe źródło luteiny, na angine :-)

Lilith ja mam problem z zatokami już parę latek byłam u laryngologia i kazał mi plukac. Tyle że ja się faszerowalam lekami na alergię bo lepiej się czułam i nie kochałam tak a ze w ciąży nie wolno to muszę płukac i dzisjaj lepiej Ale doprowadza mnie do szału to kichanie

A ja dopiero wstalam [emoji1] od 0:00 spalam jak zabita do teraz [emoji23]

f2w39jcgdz0az452.png

Drogie Panie mam pytanie :p Ubzduralam sobie , ze dzisiaj chce miec wizyte. Wstalam i mam watpliwosci . OM 12 lutego czyli mamy 5 tydzien skonczony , leciec na gwalt do lekarza czy poczekac spokojnie do tego6 lub 7 tygodnia zeby juz cos bylo widac? Niepokojacych objawow nie ma zadnych , zero plamien , zero boli , czasami tylko ciagnie wieczorem. Czy moze ze wzgledu na poronienie poprzedniej ciazy isc wczesniej ? zglupialam :/ poprzednia ciaza ktora poronilam od poczatku byla straszna dla organizmu . ciagly bol , plamienia i testy tez wychodzily prawie niewidoczne dopiero beta pokazala ciaze. teraz testy mocne a ja sie czuje swietnie . chcialabym pojsc sprawdzic ale nie chce sie rozczarowac ze jeszcze nic nie ma, tymbardziej ze tutaj za kazda wizyte place jak za zboze :(

reklama
Do góry