reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kciuki za wizyty.

Venus, Nessi dziękuję.

Biszkopt do tortu trochę przypalilam ech, jeszcze w łóżku dogorywam.

Ja na mdłości nic nie biorę, szukałam w sklepie tu u mnie herbaty z imbirem i nie było, dziś szukałam u siebie w domu szalwi i znalazłam herbate z cytryna i imbirem.
Ale ja tak jak Lilith spokojniejsza jestem z objawami więc póki mdłości dziś słabe to nie pije hi.

Lilith, Ivi?

Emka lezysz czy wcale? Kiedy wizyta?

reklama
Dorotko najlepiej kupić kawałek świeżego imbiru,pokroić w plasterki i zaparzyc. Jest ostry,ale z miodem i odrobiną cytrynki np. da się wypić. W sklepach ze zdrową żywnością jest też dostępny eliksir imbirowy. Aha uwaga imbir rozgrzewa :-)

Ja sobie kupiłam imbir i ścieramy na tarce do herbaty. Podziwiam was za sprzątanie z samego rana mi się nawet palcem nie chce kiwnac ale muszę.
Czy któraś jest z podkarpacia? I gwiazdeczka chyba ty mieszkasz w de? Można wiedzieć gdzie?
Jeszcze 2 dni i wizyta i wyjazd do pl Ale się cieszę. U mnie też mała przeziebiona zakatarzona leży i ogląda bajki.

Hej laski :-)
Ja juz jedna badania mam z glowy pomeczylo mnie troche przed wyjazdem i w labie mialam juz spokoj:-)

Teraz o 11 jeszcze czeka mnie usg mojego serducha:-) najlepsze jest to ze mam sie zglosic do szpitala na 1 pietro do pokoju 106 ale nie wiem czy na oddzial czy na izbe czy moze do przychodni o_O dopiero teraz mnie oswiecilo ze nie zapytalam doktorki gdzie dokladnie mam sie udac. No nic bede pytac i szukac:-)

Dzień dobry kobietki,
tak czytam i Wam zazdroszczę, że prawie wszystkie już po Usg i widziały albo pęcherzyk albo serduszko już. Ja byłam u lekarza i nie chciała mi zrobić usg, zbadała tyko ręcznie. Powiedziała, że za szybko i 29 marca idę na pierwsze usg, a to będzie już u mnie prawie 10 tydzień od om.
Jakie Wy badania robicie, że tak drogo kosztują? Ja miała zrobić morfologię, ogólne moczu i glukozę na czczo (łącznie 45 zł). Robicie jakieś inne badania jeszcze?
Ja też pracuję jeszcze, na dwie zmiany, najgorsze popołudnia, bo po 18 mam kryzys śpiocha :( Egoistycznie, ale mam zamiar w wakacje już na zwolnieniu posiedzieć :p
Zazdroszczę Waszego zapału do sprzątania, jest 10 a ja wstała o 6.30, odwiozłam córkę do przedszkola i nie zdążyłam nic jeszcze zrobić.. :/

Hej Oluska :-) ja za samo beta hcg płaciłam 45 zł.A ja oprócz tego muszę robić jeszcze tsh,glukoze i insulinę :-) Może to i lepiej, że będziesz miała Usg dopiero wtedy, bo ja miałam w 4 tyg i teraz czekam czy będzie zarodek czy puste jajo, więc wszystko jak widzisz ma plusy i minusy :-) i tez mam kryzys popołudniu :-) trzymaj się

Venus drogie badania u Was, ja za Bhcg zapłaciłam 30 zł. TSh robiłam w lutym nie widząc o ciąży jeszcze i dopiero w kwietniu będę powtarzać TSH, ft4 i ft3. Insulina Ci skacze? Masz może Hashimoto?

reklama
Do góry