reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Kciuki za wizyty.

Venus, Nessi dziękuję.

Biszkopt do tortu trochę przypalilam ech, jeszcze w łóżku dogorywam.

Ja na mdłości nic nie biorę, szukałam w sklepie tu u mnie herbaty z imbirem i nie było, dziś szukałam u siebie w domu szalwi i znalazłam herbate z cytryna i imbirem.
Ale ja tak jak Lilith spokojniejsza jestem z objawami więc póki mdłości dziś słabe to nie pije hi.

Lilith, Ivi?

Emka lezysz czy wcale? Kiedy wizyta?

reklama
Dorotko najlepiej kupić kawałek świeżego imbiru,pokroić w plasterki i zaparzyc. Jest ostry,ale z miodem i odrobiną cytrynki np. da się wypić. W sklepach ze zdrową żywnością jest też dostępny eliksir imbirowy. Aha uwaga imbir rozgrzewa :-)

Ja sobie kupiłam imbir i ścieramy na tarce do herbaty. Podziwiam was za sprzątanie z samego rana mi się nawet palcem nie chce kiwnac ale muszę.
Czy któraś jest z podkarpacia? I gwiazdeczka chyba ty mieszkasz w de? Można wiedzieć gdzie?
Jeszcze 2 dni i wizyta i wyjazd do pl Ale się cieszę. U mnie też mała przeziebiona zakatarzona leży i ogląda bajki.

Hej laski :-)
Ja juz jedna badania mam z glowy pomeczylo mnie troche przed wyjazdem i w labie mialam juz spokoj:-)

Teraz o 11 jeszcze czeka mnie usg mojego serducha:-) najlepsze jest to ze mam sie zglosic do szpitala na 1 pietro do pokoju 106 ale nie wiem czy na oddzial czy na izbe czy moze do przychodni o_O dopiero teraz mnie oswiecilo ze nie zapytalam doktorki gdzie dokladnie mam sie udac. No nic bede pytac i szukac:-)

Dzień dobry kobietki,
tak czytam i Wam zazdroszczę, że prawie wszystkie już po Usg i widziały albo pęcherzyk albo serduszko już. Ja byłam u lekarza i nie chciała mi zrobić usg, zbadała tyko ręcznie. Powiedziała, że za szybko i 29 marca idę na pierwsze usg, a to będzie już u mnie prawie 10 tydzień od om.
Jakie Wy badania robicie, że tak drogo kosztują? Ja miała zrobić morfologię, ogólne moczu i glukozę na czczo (łącznie 45 zł). Robicie jakieś inne badania jeszcze?
Ja też pracuję jeszcze, na dwie zmiany, najgorsze popołudnia, bo po 18 mam kryzys śpiocha :( Egoistycznie, ale mam zamiar w wakacje już na zwolnieniu posiedzieć :p
Zazdroszczę Waszego zapału do sprzątania, jest 10 a ja wstała o 6.30, odwiozłam córkę do przedszkola i nie zdążyłam nic jeszcze zrobić.. :/

Hej Oluska :-) ja za samo beta hcg płaciłam 45 zł.A ja oprócz tego muszę robić jeszcze tsh,glukoze i insulinę :-) Może to i lepiej, że będziesz miała Usg dopiero wtedy, bo ja miałam w 4 tyg i teraz czekam czy będzie zarodek czy puste jajo, więc wszystko jak widzisz ma plusy i minusy :-) i tez mam kryzys popołudniu :-) trzymaj się

Venus drogie badania u Was, ja za Bhcg zapłaciłam 30 zł. TSh robiłam w lutym nie widząc o ciąży jeszcze i dopiero w kwietniu będę powtarzać TSH, ft4 i ft3. Insulina Ci skacze? Masz może Hashimoto?

reklama
Do góry