reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Gwiazdka u mnie podobnie, bo też różnica będzie i to 5 lat:-) Mieszane uczucia miałam, ale w końcu się zdecydowalam jak udało mi się wyprostować wyniki badań :-) Nie wiadomo skąd,ale odrazu wiedzieliśmy, że będzie :-) nawet się założyliśmy o wypad do kina :-) ja mówiłam,że uda się w ciągu 3 miesięcy a mój ze w ciągu pół roku i wygrałam:-) swój wypad do kina oddałam córci i poszliśmy na Barbie :-)

reklama
o kurcze gwiazdeczka to myślałam że ja długo zwlekałam z wizytą u lekarza ale widzę że nie jestem jedyna... a ile dni spoznia ci okres jeśli mogę spytać ? Ja ostatnią miesiączkę miałam 04.02 ale cykl mam 32 dniowy :p

Dziewczyny a jak Wasze dzieciaczki przyjęły wiadomość o rodzenstwie? :-) My jeszcze nic nie mowimy, bo czekamy na następne badanie,ale sama nie wiem czy się bać czy cieszyć :-) mała to taka córeczka mamusi. Cyca brała do trzech lat. Boje się żeby nie była zazdrosna czy żeby nie poczuła się odtracona. Jak było u Was? Proszę piszcie,bo nie daje mi to spokoju

dzień dobry dziewczyny:)

nie było mnie tylko przez noc , a tu tyle stron do nadrobienia do przeczytania:) co to będzie jak jutro wróce do pracy:d nie będe miała kiedy czytać.

Jak się czujecie?

Ja od wczorajszego wieczora czuje brzuch :D nie mogę to określić jako ból, ale po prostu "coś się dzieje":) myślę, że to dobrze, jutro wizyta, trochę się stresuje... ale skoro nie plamię, mam objawy i był taki przyrost bety to myślę, że bedzie wszystko dobrze.

Witajcie ja dzisiaj źle spałam. Jem sobie śniadanko właśnie. W nocy budzilam się chyba z 20 razy.
Co do zatok też mam chore i plukam sobie fixsin do nosa i zatok.

reklama
Z tego co pamiętam to robiłam parę badań w diagnostyce i tak źle nie było drożej placilam w cito labie i jeszcze do tego wyniki mi zepsuli

Do góry