reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Gwiazdka u mnie podobnie, bo też różnica będzie i to 5 lat:-) Mieszane uczucia miałam, ale w końcu się zdecydowalam jak udało mi się wyprostować wyniki badań :-) Nie wiadomo skąd,ale odrazu wiedzieliśmy, że będzie :-) nawet się założyliśmy o wypad do kina :-) ja mówiłam,że uda się w ciągu 3 miesięcy a mój ze w ciągu pół roku i wygrałam:-) swój wypad do kina oddałam córci i poszliśmy na Barbie :-)

reklama
o kurcze gwiazdeczka to myślałam że ja długo zwlekałam z wizytą u lekarza ale widzę że nie jestem jedyna... a ile dni spoznia ci okres jeśli mogę spytać ? Ja ostatnią miesiączkę miałam 04.02 ale cykl mam 32 dniowy :p

Dziewczyny a jak Wasze dzieciaczki przyjęły wiadomość o rodzenstwie? :-) My jeszcze nic nie mowimy, bo czekamy na następne badanie,ale sama nie wiem czy się bać czy cieszyć :-) mała to taka córeczka mamusi. Cyca brała do trzech lat. Boje się żeby nie była zazdrosna czy żeby nie poczuła się odtracona. Jak było u Was? Proszę piszcie,bo nie daje mi to spokoju

dzień dobry dziewczyny:)

nie było mnie tylko przez noc , a tu tyle stron do nadrobienia do przeczytania:) co to będzie jak jutro wróce do pracy:d nie będe miała kiedy czytać.

Jak się czujecie?

Ja od wczorajszego wieczora czuje brzuch :D nie mogę to określić jako ból, ale po prostu "coś się dzieje":) myślę, że to dobrze, jutro wizyta, trochę się stresuje... ale skoro nie plamię, mam objawy i był taki przyrost bety to myślę, że bedzie wszystko dobrze.

Witajcie ja dzisiaj źle spałam. Jem sobie śniadanko właśnie. W nocy budzilam się chyba z 20 razy.
Co do zatok też mam chore i plukam sobie fixsin do nosa i zatok.

reklama
Z tego co pamiętam to robiłam parę badań w diagnostyce i tak źle nie było drożej placilam w cito labie i jeszcze do tego wyniki mi zepsuli

Do góry