reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Palula zazdroszczę ze trafiłaś na dobrego gina na NFZ. Ja nie mialam tyle szczęścia i chodzę tylko prywatnie. MOja Pani doktor nie jest tania ale bardzo zaangażowana. Więc dla mnie to różnica czy zapłacę za badania 150 - 200 zl czy będą za darmo.

No cóż ja też robiłam Betę, bo kropka brak :-( zobaczymy co będzie 31 :-) a z tymi skierowaniami to coś dziwnego, bo mi też na początku nie chciała dać na tsh, że niby nie może, a mojej teściowej dała. Wiec? Jak to jest?

Palula zazdroszczę ze trafiłaś na dobrego gina na NFZ. Ja nie mialam tyle szczęścia i chodzę tylko prywatnie. MOja Pani doktor nie jest tania ale bardzo zaangażowana. Więc dla mnie to różnica czy zapłacę za badania 150 - 200 zl czy będą za darmo.
Rozumiem, ja w pierwszej ciąży do 16tyg też byłam prywatnie. I właśnie tyle zapłaciłam za pierwsze badania.

No cóż ja też robiłam Betę, bo kropka brak :-( zobaczymy co będzie 31 :-) a z tymi skierowaniami to coś dziwnego, bo mi też na początku nie chciała dać na tsh, że niby nie może, a mojej teściowej dała. Wiec? Jak to jest?

Oj kochana, to widzę że to samo przeżywamy ...ja mam wizytę jutro. Ale nie chce mi się wierzyć, że przez 5 dni raptem się nagle kropek pojawi. Chcę wierzyć, chcę bardzo .. ale mam tyle obaw.

reklama
Do góry