Ja caly czas [emoji51] zjem i za chwile mi wraca, umyje zeby i wraca... Nie wiem czemu tak.. Mam tak od 3 dni [emoji24]Nie mam dziwnego posmaku.
Jesteście wspaniałe, lecę na wątek! Bardzo bardzo dziękuję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja caly czas [emoji51] zjem i za chwile mi wraca, umyje zeby i wraca... Nie wiem czemu tak.. Mam tak od 3 dni [emoji24]Nie mam dziwnego posmaku.
Jesteście wspaniałe, lecę na wątek! Bardzo bardzo dziękuję!
Cześć Karola_ae! Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte! Koniecznie daj znac!Hej dziewczyny... mam nadzieję że mogę się przyłączyć... tydzień temu zrobiłam test dwie grube krechy.... okres spóznia mi się 16 dni. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza.... martwię się czy będzie wszystko dobrze może uda mi się usłyszeć serduszko
Nessi a co to za sól ma byc ?
Witam nowa mamusie