reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nie mam dziwnego posmaku.

Jesteście wspaniałe, lecę na wątek! Bardzo bardzo dziękuję!
Ja caly czas [emoji51] zjem i za chwile mi wraca, umyje zeby i wraca... Nie wiem czemu tak.. Mam tak od 3 dni [emoji24]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Hej dziewczyny... mam nadzieję że mogę się przyłączyć... tydzień temu zrobiłam test dwie grube krechy.... okres spóznia mi się 16 dni. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza.... martwię się czy będzie wszystko dobrze może uda mi się usłyszeć serduszko :cool2::huh:
Cześć Karola_ae! Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte! Koniecznie daj znac! :D

f2w39jcgdz0az452.png

dam ale trochę się martwię... jednocześnie tak się zastanawiam czy warto było czekać aż tyle dni mogłam pobiec tak jak w pierwszej ciąży do pierwszego lepszego lekarza a teraz tyle czekałam... no nic mam nadzieję że będzie dobrze:cool2:

tez jestem pelna obaw, bo czuje sie jakbym nie byla w ciazy i jeden pecherzyk poronilam ponad rok temu.. Ja w piatek mam zobaczyc serduszko, bo tydzien temu widzialam tylko pecherzyk 5,4cm i cialko zolte ;)

Bedzie dobrze, napewno! Jak nie plamisz, dbasz i sie oszczedzasz to nie ma innej opcji! :D

f2w39jcgdz0az452.png

Dziewczyny, fajny pomysl z tym watkiem:)
Jak macie jakies sposoby na rozwolnienie w ciazy to dajcie znac.... dzis caly dzien mnie to meczy, a nigdy nie mialam problemow zoladkowych:/ Staram sie pic duzo sokow ale strasznie to meczace jest i w koncu pomyslalam ze moze moj organizm tak zareagowal na ciaze?:(

reklama
Hej dziewczyny:-) Trochę mnie wczoraj wymeczylo te 13 godzin w pracy,a teraz spać nie mogę i pomyślałam, że zajrzę :-)

Do góry