reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Moze masz 2 fasolki [emoji7]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Żana patrząc na przyrost to procentowo chyba mam podobnie do Ciebie, tylko, że ja mam troche inne normy:D u mnie czterokrotnie wzrosło po 72 h :D

Gosia nie stresuj dziewczyny :-D

Gaga super wiadomosci :-) na kolejnej wizycie bedzie pewnie serducho :-)

Wyobrazcie sobie, ze zrobilan sobie kanapki na rano, ewen. na noc zeby nie pasc z glodu :-)

Dorota wybaczam :-) ja juz tez bym spala, ale dzis za duzo napalilam w piecu i moj maly sie meczy i ciagle wstaje do noego z piciem... a najlepsze jest to, ze ostatnio mi zimno sie robi coraz czesciej i tak wlasnie teraz nie czuje tej temp...

Dobrej nocki :-*

hej laseczki
jestem jestem popołudniu okazało się nawiedził nas niespodziewany gość i utknęłam w kuchni i na zabawianiu go;)

Dorota - ja zalewam i wypijam im cieplejsze tym lepiej, wtedy pod kołderkę najlepiej (np wieczorem) bo fajnie rozgrzewa :)

reklama
Dziewczyny co z tych naturalnych rzeczy na mega zatkane zatoki? Nie mam czosnku..macie jakieś pomysły? Inhalacje robie cały czas z soli fizjologicznej bo to mogę wlać do machiny..

Do góry